Shotat? Te neveritshme .... mbase per striptease do te ishin me te pershtatshme. Te kercyer ne maje te tavolines si ato (po shihja disa momente te emisionit te dates 17 janar) vetem neper lokale te tilla mund te shohesh.
Si ju duket?
Cfare sygjeroni?
Ndonje pyetje?
Urime?
Shotat? Te neveritshme .... mbase per striptease do te ishin me te pershtatshme. Te kercyer ne maje te tavolines si ato (po shihja disa momente te emisionit te dates 17 janar) vetem neper lokale te tilla mund te shohesh.
Une kam filluar ta ndjek keto dite. Eshte nje mjet tjeter per te trajtuar problemet e ndryshme te jetes shqiptare.
Edhe episodi i dates 19 trajtonte vertet nje problem serioz te vertetsise se informacionit ne mediat shqiptare.
Me pelqejne ne menyre te vecant monitorimet![]()
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Hajde shiko nje emision televizin llahtar fare - me thane disa shoke nje dite .
Shkova , e pashe , i degjova dhe shoket te qeshin me te madhe gjate gjithe transmetimit dhe pervec nje buzeqeshjeje te shkrurte asnje reagim tjeter nuk pata.
U kuptua ajo pune qe kur pashe Sajmirin aty . E dija qe llapa e tij thumbuese do shponte shume problematika shqiptare . Edhe doktorri e shoqeronte pak lezetshem . Por , kur shikoj qe njerezit e preferojne aq shume , me duket absurde.
Humori eshte menyra me perfekte per te demaskuar gjerat , por ama duhet te dish ta ndertosh humorin. Nuk me pelqejne batutat e ndodhite qe i sqarojne ne detaje e ne detaje. Jo. Humori e ka lezetin kur e thua batuten dhe e le me aq . Po deshen ta kuptojne dhe po nuk deshen te mendohen . Kjo eshte bukuria e humorit . Kur nisin dhe e zgjasin , e zgjasin dhe e bejne corbe fare , i bie komplet lezeti. Shikoj anglezet ketu dhe kane lezet mer daj. E thone nje fjale dhe kane vrare 20 zogj me ate te qeshur qe te krijojne.
E vetmja gje , qe i shtyn shqiptaret ta frekuentojne aq shume ate program eshte fakti se , u ben cudi dhe i terheq shume ajo menyra e te plasures ballit qe perdorin ndaj politikaneve , artisteve etj. Kjo i terheq.
ah , se harrova , gjeja qe me krijon me shume te qeshur jane ato dy eleminet qe me kercejne maje tavolinave. Kulmi sa skadal qe jane te shkretat . Gjynah vallai se i rre menja shume . Ca bohet keshtu mer jahu ? mire tha ai me lart , tamam si stripteze.
...DeuS...
Pershendetje te gjitheve.
Une jam i mendimit qe fiks fare eshte tani per tani nje nga emisionet me te mira ne shqiperi. Te them te drejten une nuk e shikoj kete emision se me pelqen humori qe realizohet aty. Une e shoh me shume si nje informacion informativ qe perpiqet te trajtoje shume tema delikate qe shqetesojne shoqerine shqiptare.
Pershendetje dioni
Episodi i dates 19 janar eshte termet.
Do bere "save" ne kompjuter e do nxjerre ne "kazaa"
Emisioni me fantastik ose me sakte opozita e vertete e problemeve shqiptare..
me ate te 19 janarit sondazhin i kishin luajtur fene fare lol
MtrX ubicumque felix
Po lol ai emisjon i asaj date ka qene i papare fare
Deus nuk theme qe fiksi eshte i mrekullueshem nga te gjitha aspektet por me kete realietet qe jetojme ne Shqeperi nuk besoji se ka kanal tv qe e pasqyron me mire apo jo...Nese do kishte nji qe do ta konkuronte atehere po.
Ti thuaj qe ke pare humorin Anglez dhe te ka pelqy por ne qe nuk e shohim ate lloj humori nuk kemi pse ta hedhim poshte kete emisjojn qe tani per tani ne Shqiperi eshte me i miri...
Me kan thene se Fiks-Fare i ngjan ne 90% strisca la notizias ne itali dhe nqs eshte keshtu esht nam fare
se arrin te trajtoje problemet me ironi dhe humor dhe eshte nje menyre originale per ne shqiperi ku jemi
mesu me halle e probleme dhe humori eshte nje menyre ideale.![]()
Pa lek, por me pare ishalla do bejme hajre.
sepse fjalet e pamenduara jane si k.... e pambuluara
kane kopjuar goxha nga striscia la notizia, se mu kujtua ca kohe striscia e kishin vene emrin:
Striscia la Berisha
hahahahhahahahhaah
MtrX ubicumque felix
Krijoni Kontakt