Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Unhappy Per hajer ju qofte

Se mar vesh kete fjale te huazuar nga Turqit apo ? Sepse ne Shqiptaret e perdorim ne shenje ( per hajer i qofte nuses apo punes apo etj ) Nderkohe qe ne Turqisht kjo fjale do te thote JO. Si mund ta urojme X-in duke i then per ( hajer = JO ) te qofte ....pra per Jo te qofte ose mos tu befte a ku di une. Nejse.... Mund te ma zgjedhoje apo perkthej sakte njeri kete shprehje apo ja kam fut kot kshu si gjithmone

Pershendetje
    Revolution 1848

OpTiMuS Maska e DENIS
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Ne Toke.
    Postime
    191
    Eurostar ajo shprehje ka vazhduar te zhduket ne shoqerin shqiptare, tani me shum perdoret si pshb (Te trashegohet Cifti) Dhe me sa di un fjale *JO* ne Turqisht esht *Yok* qe shqyptohet *jok*

Tung
    FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Se mar vesh kete fjale te huazuar nga Turqit apo ? Sepse ne Shqiptaret e perdorim ne shenje ( per hajer i qofte nuses apo punes apo etj ) Nderkohe qe ne Turqisht kjo fjale do te thote JO. Si mund ta urojme X-in duke i then per ( hajer = JO ) te qofte ....pra per Jo te qofte ose mos tu befte a ku di une. Nejse.... Mund te ma zgjedhoje apo perkthej sakte njeri kete shprehje apo ja kam fut kot kshu si gjithmone

Pershendetje
    Te kane informuar gabim Eurostar , ne turqisht per hajer i thone per te mire.
    Dhe ne arabisht fjala hajr=mire.
    Respekte!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •