O adem gashi, trim me flete, mesuesi drenicak qe digjet per komb !
Po nuk ka reagime se ti je aq anakronik saqe te gjithe ne kete forum te kane injoruar.
Po publikon disa tema pa lidhje saqe jemi gerdite kur i shikojme.
Po sa i thjeshte qe je more adem gash trimi, po si nuk u mbushe me mend njehere more tru peshku. Je be si Mr. Been-i, shume komik.
Majc, majc .....
Ndrysho Firmën
As kam qenë ndonjëherë, as jam tash i interesuar të krijoj miq e shokë duke i mashtruar e aq më pak të kam miq armiq të shqiptarisë. Për të mirën e shqiptarisë jam në gjendje të bashkëpunoj me dreqin e me të birin, për armik s'e dua as vëllain tim.
Kjo kokëfortësi imja shpesh më ka nxjerrë edhe telashe, ama, s'di pse, por gjithmonë kam dalë fitimtarë dhe gjithë "armiqtë" kan mbetur të dh...rë!
Në fakt e di pse kam dalë fitimtar, se unë jam mysliman, besimtar. Është Zoti ai që më ndihmon. Ai gjithmonë i ndihmon të drejtët e ju mjekërrcjepve ka për t'ua thyer qafën se ju jeni pabesimtar! Ju jeni në dorë të shejtanit, por mos harroni se ne që jemi në rrugë të Zotit e që i besojmë Atij do të dalim fitimtarë.
Ju mjekërcjapve ju ka rënë fuqia. E pashë nga vizita në Kosovë. Edhe në forum keni rënë poshtë-bile fort poshtë. Unë kur pyeta pse nuk po reagoni e kisha me ju mjekërrcjepërit. Fatmirësisht vetëm nja 2 a 3 u lajmëruat!
Pranojeni humbjen, he ju huptë fara!
P.S. unë postoj sepse shkrimet e mia lexohen shumë, por shumica i lexojnë në fshehtësi, vetëm atëherë kur dikujt i dhemb for - reagon. Pra kam obligim ndaj jush të postoj. Keni kërkuar - lexoni!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 27-10-2011 më 20:30
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Shqiptaret po shtyhen ne konflikte vllazerore na qarqe te caktuara, per shekuj me radh gjith shqiptaret te cdo feje kan bashkpunuar me njeri tjetrin kurse tani paska pakenaqsi ......
FET E BESET TI KINI POR TE NDAR TE MOS JINI Naim Frasheri
Nguliteni te gjith kete shprehje se esht shum kuptimplot dhe per shqiptaret esht si nje celes suksesi
Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme
1 Monumenti i Millosh Obiliqit.
2. Tyrbja e Sulltan Muratit si u shndërrua në zemër të Kosovës nga manipuluesit të kohës
3.Manastiret, Patrikanat dhe Kishat iliro-shqiptare qe i përvesuan si të vetat
Kjo ashte shume intersante,mirepo forumi shqipetare,nuke pate diskutues,ketu ashte shpall nji lufte UNESKOs,per TRASHIGIMI KULTURORE,dhe pervehtesimi i sllaveve,sikur ne Shqipeni,dhe ne Kosove,sigurishte qe ketu nuke i interson komentueseve,GJUHA,SHQIPE,ALBANOLOGET,ILIROLOGET,A RKEOLOGET,IDENTITETI KOMBETAR,dhe neqofse nuke i interson kurkujt,atehere humbja ashte totale,e shqiptarizmit,KU JENI PATRIOTA NE DISKUTIM.?
Ketyre Muhaxhedineve u duhet nje bilete vajtje pa ardhje per ne Auschwitz.
1. i pari je ti që lexon shkrimet e mia
2. i di fshehtësirat sepse kompjuteri i nxjerr. shiko në fund të cdo teme shkruan sa anëtarë janë aktiv: disa janë që duket disa janë të fshehur. Ta zëmë shkruan janë 12 anëtarë, por ti i sheh vetëm 4, dmth 4 janë të hapur dhe 8 të tjerë dalin si të fshehur, nuk duna të duken në publik, ose hyjnë të paregjistruar.
Po ta them prapë. shkrimet e mia lexohen me ëndje. Kur postoj një temë, sidomos nëpër disa arrin numri i lexuesve edhe deri në 20 përnjëherë. Në ndonjë temë, por më rrallë kam hasur deri në 73 lexues përnjëherë. Ndaj e ndiej obligim që të sjell dicka të bukur për këta dashamirës të fjalës sime.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
...mire, po pse e ke ndryshuar postimin tim duka i shtuar ne rrjeshtin e pare nj njish , kurse ne rrjeshtin e dyte nje dysh. A e di se cka do te thote te citosh dike?
Citimi nuk do te thote te ndryshoshi theniet ose postimet e mia.
Dukesh qe nuk je fer play.... eh mer adem gash mer adem gash...
Ndrysho Firmën
Krijoni Kontakt