Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 138
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Natyra ka krijuar mashkullin dhe femren te dashurohen dhe te martohen,jo mashkullin me mashkullin.. Fatkeqesisht natyra edhe gabon, ne vend qe ta beje femer e ben mashkull...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

oooo ju qit zoti faret,me ato degjenerata homosh e me ju disa qe i mbeshtetni...sa neveri qe te sjellin,ptuhhhhhh.

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ne Europen e civilizuar kam degju qe kane shume pozita te rendesishme dhe vendimtare keta gej-te e europes. Madje dhe ne BE-n.

Ja tani nje rofe:

Hasa e Hysa po rrin bashke. Po i thote Hasa Hyses

- Hyse une jam gej

Hysa po thote:

-Po a, gej?! A i ke fushat me nafte

-Jo- thote Hasa

- A je milioner - vazhdon Hysa me pyetje

- Jo sjam

- Po jahte a ke?

- Jo skam!

- Athere more Hase ti nuk je gej por vetem nje peder i thjeshte
    Mos u gezo shume per europen Rina se keshtu gezoheshin te tjeret deri sa sida edhe droga ariti ne shqiperi,dolen edhe djem te tjere ne europe edhe ne itali po nuk u bene si Klodi ne big sepse klodi dinte qe i vogel si tundeshe pema sja mesoj europa

Nga kjo teme mesuam kush eshte gay e kush osht less o sa kam qeshur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 27-10-2011 mė 15:50
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    per aq kohe sa orientimi i tyre nuk nderhyn fare ne jeten e femijes mendoj qe eshte ne rregull.

dhe sigurisht qe nuk ka ndikim , femijet do mbajne orientimin qe kane si me prinder straight si gay .

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mos u gezo shume per europen Rina se keshtu gezoheshin te tjeret deri sa sida edhe droga ariti ne shqiperi,dolen edhe djem te tjere ne europe edhe ne itali po nuk u bene si Klodi ne big sepse klodi dinte qe i vogel si tundeshe pema sja mesoj europa

valla bre Elene e Trojs kur lof ti une sen stram shev. jo qashtu o topi se lun

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    nuk esht normal kjo gje!!!!!

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    mbase po flet ne baze te noj pervojes,
    por une bazoj komentin tim ne zhvillimin normal psikologjik te nje femije
    nje ambient ku dy partneret jan te nje gjinije qoft mashkull apo femer,shkaktojn aq konfuzion psikologjik ne zhvillimin emotiv te nje femije sa as edhe luxi me i madh nuk do e korigjoi ate situat.

kjo do i rreflketohet gjat ne jete,sepse ai nuk do dij te logjikoj sakt partneritetin normal mes nje mashkulli dhe nje femre ,kur vet ka mundesi ka jetuar happy ne nje bashkesi gayish

une do e ndaloja me ligj kete mundesi

po beje nje pyetje:

ku do shkojn keta femije ku rriten..ke gay apo lezbike te sigurt,dhe nga kultura seksuale qe kan marr keta,nga bashkesit e tyre do hapen te tjeret...jo sepse ndoshta kan zgjedh vet at orientim seksual,por se jan rrit ne at fryme.

Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Mua me duket dicka jo naturale. Nuk e ve ne dyshim dashurine qe mund te shprehin ndaj femijes, por per aspektin psikologjik te femijes mund te jete i papranueshem. Eshte e vertete qe prinderit nuk i zgjedhim, por qe dikush tjeter te zgjedhe per ty prinder Gay s'me duket e drejte. Nje femije i tille do kete me siguri probleme me ambjentin e jashtem, kryesisht ne ambjentin shoqeror, pasi per momentin ciftet gay nuk shikohen me nje sy "indiferent" nga pergjithesia e kolektivitetit. Sinqerisht nje femije s'ia ka borxh njeriu te perbuzet per zgjedhje te personave te tjere!
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    Amen.

..................
    shume e vertete. askush nuk ia ka askujt per borxh t'i duroje perbuzjen.

ne lidhje me femijen i bie qe prinderit biologjike nuk duhej t'a perbuznin e t'a leshonin ne jetimore. por per nje arsye do e kene bere dhe ata. mbase i perbuzte shoqeria nese i shihte prinder.

edhe homoseksualet nuk ia kane per borxh shoqerise perbuzjen.

zgjidhja eshte e thjeshte: shoqeria duhet te filloje te mos perbuze dhe bota do ishte me e bukur per te tere...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    cfare jam une o helena?
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    cfare jam une o helena?
    Ti cfare do qe te jesh ke edukate qe keshtu nje njeri si ty nuk mund te krijoje problem as ne shoqeri as ne nje vend se e ka fjalen te embel
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 28-10-2011 mė 08:02
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •