Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Artushka7 Lexo Postimin
    Nuk di a ju ka ndodh kjo,per mua eshte hera e pare, si do te ishit sjelle ne rast se dikush ju dergon mesazhe dhe ju telefonon vazhdimisht
    E ke pyetur ti se c'kerkon? Pse te merr? Ndoshta ka numrin gabim. Sqarohu 1 here, pyete pse te merr vazhdimisht?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Thuaj qe do ta demaskosh.
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    nderro nr shoku

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    e Mir O Mir Ka Probleme Dynjaja
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hmm kam nje situat te tille ne fakt, qe me irriton ne maksimum, por shyqyr nuk eshte e shoqeruar me sms meqe e kam bllokuar kete meqe se kam ne planin e pageses...so halli eshte me merr nje Liquor Store "nje dyqan qe shet alkohol"...halli eshte i kam then nja 1000 here dhe burri gjitheashtu "ke numrin e gabuar"...what the hell, kisha nje periud qe merrte pothuajse dite per dite...dhe kur vrapon nga dhoma te marresh celularin duke menduar se eshte nje i aferm dhe shikon ate numer te acaron ne kulm...kur e merr numrin te pergjigjen me "Hello Minneapolis Liquor Store"...what the hell...dua ti them where did you get this number...ma ha mendja personi qe ka pasur numrin tim me perpara ka qen ndonje alkohlist
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Si dhe ku e mori ai numrin tend te telefonit?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Pergjigjuni ms te tije,ler nje takim me te .Mer te gjithe meshkujt e fisit qe ti fusin nje dru dhe pastaj te jesh e qete qe nuk do te bezdisi me
    icik si dramatike kjo henri. per mendimin tim eshte me mire ta shmangi se sa ti kthej gjerat ne dhun. dhuna ste bije gje. ja i futen nje dru sot ati, po neser, do kthehet ky dhe do ja fus atyre nje dru dhe kshu vete kjo pun.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •