Ftoj ne intervist Elonesaa
Jeni e dashuruar?
Mashkulli idel per ju,zeshkan apo bjond?
Te pelqen profesioni juaj?
Ju ka ndodhur gjate ndonje interviste,me ndonje mashkull te dashuroheni me te?
A mendon se sot shoqeria me shume shkon nga interesi?
Endrra juaj ne sirtar?
Ka rendesi per ju bukuria e jashtme?
Ushqimi yt i preferuar?
Tetovare nese ka mundesi nje intervist te shkurter
Do te doje te jetoje ne Kosove?
Gjeja e pare qe te ben pershtypje tek nje mashkull?
I pelqeni tipat serioz apo me shije humori?
Nje fjale qe e urreni me se shumti ?
Kenga qe nuk te behet monoton asnjehere?
Dini te kerceni
Qka do te ndryshoje tek vetja?
Dhe ne fund..... ushqimi yt i preferuar ?
1 jo
veshja e tij
ato me shije humori
gajle
metallica - turn the page
po
asgje
te brendshme te gatuara me qep te piceri eres![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
fillimishte flm per intervizte Nete,per ftesen qe te jem pjes e redaksis suaj.
Sa per pyetjet hmm
Jo s'do te doja....
gjeja epare q eme bene pershtypje tek nje mashkull jan syte dhe dhembet (aty hyne dhe buzet )
I pelqej edhe tipat serioz ne raste kur duhet t ejete serioz dhe ata me humor kush eshte rendi per humor: si eshte rendi behet kuvendi...por mendoj edhe shume humorist nje mashkullit te vertet nuk i shkon.
Fjala qe e urrej me se shumti,i urrej te sharat e meshkujve ne prezencen e ndonje femre,por gjithashtu e urrej edhe kur dikush te ma beje : ojjjj,perderisa kam emer.
s'kam ndoneje kenge te tille...por kjo poshte s'do m'u bente kure
http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>
po di te kercej,pervec tango e jass e ato c'ka jan
Tek vetja do te doja te ndryshoj Zemren,ti jap pak force,te mos jete kaq e ndjeshme,do ta mbushja me ligesi..thjeshte do te dnryshoja ate per te vetmen arsye: te bejn keq ktheauja me te keq.
Flija ,te kem nje tepsi te madhe per vete dhe ta mbaje ne frigorifer e kur te me hahet ta kem,peshku dhe supat/corbat
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Jeni e dashuruar? Jo
Mashkulli idel per ju,zeshkan apo bjond? Zeshkan
Te pelqen profesioni juaj? Jashtzakonisht shume
Ju ka ndodhur gjate ndonje interviste,me ndonje mashkull te dashuroheni me te?ahahah joooo edhe psse ngaterrohem ndonjhere :P
A mendon se sot shoqeria me shume shkon nga interesi? Jo qe mendoj por eshte e veret ajo shkon per interes
Endrra juaj ne sirtar? Hmm te jetoje ne breg te detit :P
Ka rendesi per ju bukuria e jashtme? jo shume megjithese patjeter se ndikon
Ushqimi yt i preferuar?Shpageta edhe flii![]()
A lady should be able to make a man smile with her clothes on...
[QUOTE=Xhenet.M.S.;3240825][B]E lexova dikund ne nje forum Francez dhe mu duk argetuese kjo teme.Per ate ju ftoj te merni pjes dhe te ftoni antarin qe deshironi.Kjo intervist kerkon pergjigje te verteta.
Filloj e para dhe ftoj Besoja.
Emrin qe do te donit ta kishit? po emri nuk luan asgje ne lidhje se kush jam une...Qazim hahahah
Mbiemrin qe ju kishte pershtatur?..........Dervishi
Sa vjeqar jeni dhe do donit te ishit ?uaaaa do doja te i kisha tamam 17 vjeq...
A jeni i martuar? ...jo
Sa gra keni?.......4 ...hahaha .... asnje
A ju ka bere te qani ndonje femer qe e dashuronit?....uaaaa po po spo guxoj em ja tere zemren sa kam frike qe nuk ma kthen dot hahah
Sa here jeni rrezuar ne debor? a kjo pyetje po me pelqen .....shume here pasi skijimi eshte diqka shume e bukur per mua ...isha edhe jam nje skijatar i mire...
Dini te gatuani?....nuk di te gatuaje ai ndonje gje te vogel po a flija me qit jo hahah
I lani enet? .....jo
Nje thenje e juaja?Bota eshte e bukur per ata qe e deshirojn ama ne menyren se si i bejn gjerat.....................
shpresoj ne intervist diqka bera hahaha
pytje une nuk po shtoj.............
Krijoni Kontakt