Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837

Studime ne Itali

Po u referohem atyre te cileve kane kryer studimet ne Itali ne lidhjen me disa info qe i kam te nevojshme t'i di.
    Se pari dua te di nese paguhet ndonje tarife fikse per te aplikuar?
    Se dyti jam i interesuar per fakultetin e shkencave politike,dhe dua te di prej jush se cili eshte me i duhuri per nje student te huaj.

Ju faleminderit
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e Grei
    Anėtarėsuar
    17-11-2010
    Postime
    25
    Ndoshta ketu mund te gjesh informacione relativisht te nevojshme --> http://www.universitaitaliane.it/

Per shkencat politike, ne mos gaboj, kete vit doli me i miri ai i Padoves. Pagesat qe duhet te besh jane te lidhura me sigurimin shendetesor ne shqiperi, nje kuote fikse qe duhet te depozitosh ne banke (qe eshte diku rreth 4500€) e normalisht te besh tere dokumentat qe ambasada kerkon.
    Aplikimi ne itali nuk paguhet nese hyrja nuk eshte me provim. Vetem deget qe kane test kane nje pagese per regjistrim, ndersa regjistrimi ne shkolle fillon me pagesen e takses.

Nese do ndonje informacion me specifik me thuaj.

La vita non si spiega, si VIVE!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Per shkencat politike, ne mos gaboj, kete vit doli me i miri ai i Padoves. Pagesat qe duhet te besh jane te lidhura me sigurimin shendetesor ne shqiperi, nje kuote fikse qe duhet te depozitosh ne banke (qe eshte diku rreth 4500€) e normalisht te besh tere dokumentat qe ambasada kerkon.
    Aplikimi ne itali nuk paguhet nese hyrja nuk eshte me provim. Vetem deget qe kane test kane nje pagese per regjistrim, ndersa regjistrimi ne shkolle fillon me pagesen e takses.

Nese do ndonje informacion me specifik me thuaj.
    Grazie mille,kete doja.
    Po kjo kuote fikse ka qene dhe me perpara se kam lexuar diku ne nje gazete qe ka nje vit qe eshte vene.Icik si shume po me duket,ndoshta gabohem une
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Grazie mille,kete doja.
    Po kjo kuote fikse ka qene dhe me perpara se kam lexuar diku ne nje gazete qe ka nje vit qe eshte vene.Icik si shume po me duket,ndoshta gabohem une
    Ajo kuota ne vitin qe kam aplikuar une ka qene 4200€, nje vit me vone u be 4500 e tani nuk e di sa eshte tamam.
    Por, keto lek jane te tuat, thjesht i fut ne banke si garanci qe do kesh para per te jetuar muajt e pare, e sapo te vish ne itali mund te shkosh ti terheqesh. Pa merak

La vita non si spiega, si VIVE!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •