Kam nje problem me skype.Me ndodh qe jam duke folur apo kur nuk e perdor per nje kohe te caktuar rreth 30 min me bllokohet,e klikoj dhe ai nuk hapet.Ju lutem me ndihmoni.
Kam nje problem me skype.Me ndodh qe jam duke folur apo kur nuk e perdor per nje kohe te caktuar rreth 30 min me bllokohet,e klikoj dhe ai nuk hapet.Ju lutem me ndihmoni.
Sa desha te hap nje tem te atille sinqerisht.Une isha tu fol deri tani e skype.Me mbyllet,dhe tashi nuk hapet fare,nuk e njeh passw.A e ke njeri tjeter ket problem..
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
pe edhe mua me ka ndodhur ky bllokim. A thua mund te jete problem i firmes Skype.
Ose mos perdorni versionin e fundit beta te skype. Provojeni te perdorni njehere versionin e parafundit.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Problemi me bllokimin e skipe qendron tek windows firewall.Klikoni tek start pastaj tek control panel ndodhet windws firewall.Lart majtas ndodhet turn window firewall on or off.Nga on ktheini ne off.(te dyja opsionet).Une te pakten keshtu e zgjidha.
Krijoni Kontakt