Close
Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 194

Greqi, kapen 5 shqiptarë, të bandës së grabitësve me kallash

ATHINE- Shkatërrohet në Greqi një organizatë kriminale që akuzohet për vepra të rënda penale, si grabitje nën kërcënimin e armëve, akte dhune, madje edhe për abuzim seksual me viktimat. Policia greke arrestoi 6 persona, nga të cilët 5 shtetas shqiptarë dhe një 16 vjeçare greke nga Athina, të cilët ishin bërë tmerri i banorëve të zonës së Atikës (Glifada, Heliopolis, Alimos Agiropuli Koropi, Paleo Faliro).

Të arrestuarit janë:
    Shqiptarët Alexandër Dhimitër Pepa lindur në 1990, Ermir Bilbil Meta lindur në vitin 1991, Ervis Bilbil Meta lindur në vitin 1996, Enea Anton Pano lindur në vitin 1987, Sokrat Jorgji Meniko lindur në vitin 1989. Në kërkim janë edhe 2 persona të tjerë.

Ky grup, kishte kryer 45 grabitje me armë në banesa të ndryshme, (të dokumentuara deri tani) kryesisht në orët e para të mëngjesit duke marrë me vete sasi të hollash, sende me vlerë, telefona, pajisje elektronike madje edhe automjete. Policia thotë se numërohen 14 automjete që ata i kanë marrë e i kanë përdorur për ikjen e tyre.

Në një dyqan bizhuterish në Heliopolis kanë grabitur bizhuteri me vlerë 80.000 €.
    Gjatë kontrollit në banesat e të arrestuarve janë gjetur 3 armë tip kallashnikov, karrikatorë me fishekë, plumba, predha, një pistoletë, 3 nga makinat e vjedhura, celësa makinash, sasi të vogla marihuane, shkopinj gome, thika, telefona celularë etj.

Policia thotë se ekzistojnë raste, kur grabitësit në fjalë, pasi kanë grabitur kanë abuzuar seksualisht me femrat që gjendeshin në shtëpi.
    Policia po punon për dokumentimin e plotë të veprës penale të grupit dhe për kapjen e 2 anëtarëve të tjerë të bandës dhe ka shpërndarë në media fotot e të arrestuarve për të ndihmuar në hetimin dhe identifikimin e viktimave të tjera.
    (s.g/BalkanWeb) Lidhje te tjera FOTO: Greqi, ja shqiptarët e bandës së grabitësve me kallashnikov
    Lajme shqiperia FOTOT NEWS IT
    [ATTACH][ATTACH]Emri:  11_10_2011_m_DEE_0090_menikos-sokratis.JPG

Shikime: 836

Madhësia:  13.1 KB[/ATTACH][/ATTACH]
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 11-10-2011 më 14:10
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    gjynaf i shkreti e paskan rraf..pp po cne??
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Tutankamon le te benin cte donin po jo te sillenj ashtu ne nje femer para syve te femijes kjo kalon kafsherine
    Pershtypje me ben edhe mua qe e nxoren me njolla zakonisht nga koka e poshte i bejne daulle
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    no coment !!

me vjen keq por ja qe shqiperia ka edhe nga keto lloj soje..

DURIM !!
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Nuk eshte ndjenje keqardhje ajo qe ndjej eshte dicka me shume per keto nenat e tyre qe i sjellin ne bote edhe nuk mbajne pergjegjisi per femijet e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Skedarët e Bashkëngjitur 149369

Aleksander Pepa,Ermir Meta,Ervis Meta eshte afersish 15 vjec ,Enea Pano,Sokrat Meniko

Mjer ne per zambaket qe na fusin cdo dite e me poshte ne dhe le qe vodhen por edhe para femijes te nje nene i ben ate qe nuk behet
    PTU RACE E QELBUR
    race e qelbur , allvanos , race jevgjish , peco di merda skipetari kleftis .

me terhoqi mbi te gjitha fjala (RACE )qe ke perdorur .

cdo race qe une me mire do e them popull , ka nga te tille mbeturinash te perjashtuar nga shoqeria ,

kemi greke italiane serbe e te tjere keqberes akoma shume me te ndyre dhe keqdashes .

nese themi qe shqiptaret jane race e qelbur per shkak te 5 krimineleve te tille , atere keshtu mund te themi edhe per greket se jane race e qelbur , pasi une mund te te tregoj me shume se 5 dhe me shume te ndyre kriminele greke .

cfare te ben ty ti urresh shqiptaret si race eshte puna jote dhe nuk te bezdis por te keshilloj te mos e helmosh shpirtin me urrejtje dhe ndasi racore pasi kjo te ben te humbasesh qetesine dhe bekime .

Cdo vend edhe race ka qelbesirat e tij
    cdo emer te kete kjo race per mua do jene mbeturina
    urrej ata qe me ndotin emrin
    nuk dua ta degjoj me emrin e kombit tim ne lajme edhe neper gazeta
    Pse duhet te krahasohem me te tjeret ?Pse nuk duhet te jem me i mire nga te tjeret?
    Kush nuk e ka menduar rrugen e kollajshme?
    Kush tha qe ska grek,italian etj te poshter?
    Cdo dite vetem lajme te tilla degjojme ketu edhe 20 vjet nuk mendon se si na shikojne ?Me poshte se pakistanezet?
    Perse duhet te ndjehem une fajtore?
    Mire bejne e na shajne ne ju japim shkak per dite!
    Po e mbyll me kaq me mire!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Nuk eshte ndjenje keqardhje ajo qe ndjej eshte dicka me shume per keto nenat e tyre qe i sjellin ne bote edhe nuk mbajne pergjegjisi per femijet e tyre.
    kriminaliteti vjen si rjedhoje e nje shteti te paafte e nje shpoqerie te paafte dhe edukimi shkollor te paafte dhe se fundi nje familje te paafte dhe kemi rezultate te tilla te turpshme si familje , shoqeri popull dhe si shtet .

gjithashtu vjen edhe prej varferise dhe mjerimit , ku spikat deshira qe te maresh me force ate qe nuk mund ta maresh me pune e me nder pasi keshtu mendojne pjesa elitare e nje kombi apo pushtetaret .

ne rastin tone mendoj se ne si popull jemi ende si ne nje izolim ekonomik i diktuar nga shtetet fqinje dhe pushteti shqiptar eshte i mbeshtetur fort dhe koruptuar per te qendruar ne pushtet per interes te njerit apo tjetrit shtet .

greqia ka zaptuar 60% te bankave te shqiperise dhe krejt sektori i imprtit eshte nde duart e grekeve , indistria e naftes , kompanite telefonike dhe industria bujqesore nese egziston akoma ne shqiperi eshte ne duart e biznesmenve greke ,
    ne jemi te varur totalisht prej greqise .

nese greqia falimenton ekonomikisht falimentojme edhe ne .

ne mund ta kthenim shqiperine ne nje zvicer te vogel por pushtetaret menduan se ishte me mire te kishe nje mik te dera e shtepise sesa nje mik shume larg dhe tani gjithcka varet prej greqise , pasi biznesmenet e tjere italiane e amerikane janer larguar pasi jane ngulitur ato greke dhe serbe.

e kemi fajin ne si popull ? jo e kane fajin pushtetaret dhe mund te themi qe ne jetojme ende ne nje diktature , dhe jemi ende kafaz , pofr dikush do thoshte qe;

bisha eshte me i sigurte ne kafaz .

fatkeqesisht per shkak te gjithe atyre qe thashe kemi si rezultat qe shoqeria jone te krijoje kriminele te tille te pacipe dhe na turperojne , por ,

te mos harrojme qe jam une e mijera te tjere qe i japim shqiperise nder dhe respekt duke punuar dhe jetuar me nder dhe respekt.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Pak rendesi ka kombesia ne ket raste. keta jane kriminel mire ia kane bere qe i kane rraf. Denim ne maksimum meritojne.
    I LOVE GOD

j&g

Maratonomak kemi edhe nje gje tjeter si race e kam ven re ne forum bej pyetje
    edhe te gjithe flasin ane e mban edhe asnjeher nuk pergjigjen ne pyetjet?
    Clidhje kane pyetjet time me varferine?
    Kurre une erdhe ketu keta femije nuk kishin lindur ,une kalova varferi edhe prap ula koken edhe punova
    Familja e ka fajin e para pas te tjeret

Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •