BRAVO Artistet Shqiptare - Orkestra, Kengetaret, Orkestruesit te gjithe te mrekullueshem !!! Per jave sjellin nje atmosfere gjithnje e me te bukur ! Vertet VIRTUOZE !!!
Me pelqyen ne vecanti nga Nata Greke :
BRAVO Artistet Shqiptare - Orkestra, Kengetaret, Orkestruesit te gjithe te mrekullueshem !!! Per jave sjellin nje atmosfere gjithnje e me te bukur ! Vertet VIRTUOZE !!!
Me pelqyen ne vecanti nga Nata Greke :
Shiheni live ketu:
www.livestream.com/tvklanalbania
Java e fundit kishte kenge nga kolonat zanore te filmave. Kenget me poshte jane bere te njohura pertej te qenurit kolone zanore. Nuk do thoja qe Ndoci ka shqiptimin me te mire te anglishtes lol, por ka ze te mire dhe i solli bukur keto kenge
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
NATA E MUZIKES SE FILMAVE
Spektakli i Plote ne linkun e meposhtem :
http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=3862#
Nga Nata e MUZIKES se FILMAVE do veēoja si me te realizuarat interpretimet :
Nata spanjolle
Spektakli "kenget e Shekullit" u rikthyen kete te shtune nen ritmet latine te sambes, flamengos dhe rumbes. Nata spanjolle ndezi Teatrin e Tv Klan dhe mbajti te mberthyer mijera teleshikues. Gjate kesaj nate publiku shqiptar admiroi dhe duartrokiti me shume entuziazem zerat e muzikes shqiptare per kenget dhe spektaklin qe dhuruan. Frederik Ndoci, Era Rusi, Besa Kokedhima, por edhe kengetaret e tjere si Samanta Karavella, Gerta Mahmutaj dhe Olta Boka sollen emocion dhe spektakel gjate kesaj mbremje nen ritmet latine te hiteve me te njohura.
Grupi "Righiera" nderon naten spanjolle
Nje surprize te vecante gjate kesaj mbremje sollen edhe dy kengetaret italian te grupit "Righiera" me hitet e tyre te viteve '80, "Vamos ala playa" dhe "Non tengo dinero". Gjate kesaj mbremje menaxheri Roberto Avallone tha per Tv Klan se Shqiperia eshte nje vend i bukur dhe se i pelqen te bashkepunoj me shqiptaret. "Kam ardhur ne Shqiperi ne 1993. Ishte shume bukur edhe pse ka ndryshuar qe nga ato vite. Ketu kam gjetur nje mikpritje fantastike, sidomos nga Pandi Laco. Gjate ardhjes time kam realizuar disa turne ne disa qytete te Shqiperise dhe me pelqen te punoj me shqiptaret dhe nese do me jepet mundesi do te rikthehem me projekte te tjera"- perfundoi Avallone.
Nata latine dhe koloriti qe dha trupa e Baletit
Te padiskutueshem gjate kesaj mbremje ishin balerinet e trupes se baletit drejtuar nga Albi Nako. Trupa e baletit e Televizionit Klan me ngjyrat e kostumografin karakteristike, i dhane nates latine koloritin, duke e bere ate te ndryshme nga nata paraardhese. Pervec numrave speciale, disa kenge u shoqeruan nen koreografine e trupes se baletit.
shkeputur nga Koha Jone
Me pelqyen interpretimet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 01-12-2011 mė 02:29
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Une e pashe rastesisht nje nate, Naten Angleze se spo e percjelli, si reprize ishte ne Klan Kosova dhe me thene te drejten me pelqeu fort Besa Kokdhima, ka za ska fjale
Nejse me pelqeu edhe kenga Imagine
Krijoni Kontakt