Close
Faqja 9 prej 36 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 351
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    Dhe ti i beson asaj qe paske sjellur?

Me kaq lehtesi betohesh ne Zotin se Rashad Khalifa paska bere ate interviste? C'eshte Zoti per ty? C'thote Islami nese betohesh rrejshem ne emrin e Zotit?
    Mos do te thote kjo qe nese Rashed Khalifa i ka thene keto fjale, ti do heqesh dore nga besimi mbi ideologjine e tij?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    madje token dhe xhamin ja paskan dhuruar hebrejte.
    O parid vella , faktet qe ky maskara ka qene skllav i sherbimeve zioniste as qe behet fjale.
    Une cuditem me keta te shkrete qe i besojne verberisht mashtrimeve te tij.

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Gazetari: Po nese ndonje arab beson ne fene tende?
    Rashed Khalifa: Nuk ka mundesi te ndodhe sepse atyre ja ka ndaluar zoti besimin , ashtu sikurse dhe ty .

Gazetari: Pra nuk ke asnje ndjekes arab?
    Rashed Khalifa : Nuk kam asnje ndjekes arab, biles as nuk i pranoj, vetem nese kane gjak te perzier si p.sh njeri nga prinderit te jete Italian.

Gazetari :Sepse arabet e kuptojne arabishten dhe nuk ja hedh dot?
    Rashed Khalifa: Arabet do jene te gjithe me ty ne xhehenem (ferr) . Une te sfidoj nese thua ' La i lahe ila llahe'

Gazetari : La i lahe ila llahe (Deshmoj se ska zot tjeter pervec Allahut)
    Rashed Khalifa: Atehere ti sqenke arab.

Gazetari: Kur do jete dija e kijametit?
    Rashed Khalifa : Me ka thene Xhibrili qe do jete ne vitin 2280.Eshte numer qe perpjestohet me 19. Gjithsesi do takohemi diten e gjykimit.

Gazetari: Inshallah nuk do takohemi sepse ti je i dale nga feja dhe mosbesimtar , e ke vendin ne ferr.
    Rashed Khalifa: Do te te takoj dhe do deshmoj per ty. Do te te vizitoj dhe ne ferr gjithashtu.
    ne perkthim , mua me del keshtu; Rashad: Unė jam egjiptian, egjiptianėt nuk janė arabė, arabėt janė tė njohur pėr blasfemues dhe hipokrite.

po te manipulosh pak nga pak cdo fjale ne perkthim , edhe perfundimi do te jete ndryshe,

dhe po te shikojme me te vertete , arabet mire qe nuk zbatuan vete fene e drejte , por qendrojne tek dera dhe nuk lene as te tjeret te hyjne brenda.
    duke n'a e paraqitur gjuhen arabe si gjuhe qe nuk perkthehet, fjalen Allah qe nuk perkthehet(sipas tyre) dhe duke i qendruar keshtu etnikizmit te tyre arab , por duke devijuar ne kete menyre rruges se Zotit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 28-10-2011 mė 13:56
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

O parid vella , faktet qe ky maskara ka qene skllav i sherbimeve zioniste as qe behet fjale.
    Une cuditem me keta te shkrete qe i besojne verberisht mashtrimeve te tij.
    nqs Rashad Khalifa do ishte agjent i hebrenjeve , atehere nuk do shprehej keshtu per kerkimin qe bene hebrejte per Torah (Tevratin) ne Izrael, shiko nga minuta e 4:7 e tutje;

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    ne perkthim , mua me del keshtu; Rashad: Unė jam egjiptian, egjiptianėt nuk janė arabė, arabėt janė tė njohur pėr blasfemues dhe hipokrite.

po te manipulosh pak nga pak cdo fjale ne perkthim , edhe perfundimi do te jete ndryshe,

dhe po te shikojme me te vertete , arabet mire qe nuk zbatuan vete fene e drejte , por qendrojne tek dera dhe nuk lene as te tjeret te hyjne brenda.
    duke n'a e paraqitur gjuhen arabe si gjuhe qe nuk perkthehet, fjalen Allah qe nuk perkthehet(sipas tyre) dhe duke i qendruar keshtu etnikizmit te tyre arab , por duke devijuar ne kete menyre rruges se Zotit
    O Shabon mos u bej qesharak , se nuk calon gomari nga bishti.
    Intervista eshte me e gjate se aq dhe sigurisht qe une nuk e kam sjelle te gjithen
    por solla ato qe ishin me pikantet.

Ti qe je shqiptar nuk e shikon qe je i devijuar koke e kembe?

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Mua me ben pershtypje qe ndersa Masteri eshte i shokuar ti vazhdon dhe mbron teorite idioteske te Rashed.
    Master nuk me ktheve pergjigje, nese keto qe une solla me lart jane te verteta do heqesh dore nga ndjekja e Rashed Khalifes?

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    nqs Rashad Khalifa do ishte agjent i hebrenjeve , atehere nuk do shprehej keshtu per kerkimin qe bene hebrejte per Torah (Tevratin) ne Izrael, shiko nga minuta e 4:7 e tutje;

http://www.youtube.com/watch?v=aVgWSD3FqdI
    I shkreti ti sa naiv qe je. Po pse mer Shabon mos do dilte neper ekrane televizive Khalifa duke bere puci puci me hebrenjte?

Mua me ben pershtypje qe ndersa Masteri eshte i shokuar ti vazhdon dhe mbron teorite idioteske te Rashed.
    Master nuk me ktheve pergjigje, nese keto qe une solla me lart jane te verteta do heqesh dore nga ndjekja e Rashed Khalifes?
    [9:97] Arabėt janė mė tė kėqijtė nė mosbesim dhe hipokrizi, dhe mė tė prirėt pėr tė
    injoruar ligjet qė Perėndia ka shpallur te lajmėtari i Tij. Perėndia ėshtė i Gjithėdijshėm,
    Mė i Menēuri.

I shkreti ti sa naiv qe je. Po pse mer Shabon mos do dilte neper ekrane televizive Khalifa duke bere puci puci me hebrenjte?
    teoria e Khalifes tashme eshte shprehur neper videot qe kemi pare , dhe ai shprehet qe mos te ndjekim ate(dmth Khalifen) por Zotin dhe fjalen e Zotit Kuranin ,
    kjo eshte ajo qe shpalli Khalifa.

nese nuk je i bindur per sa them , shiko ne internet se do gjesh shume video te Khalifes dhe me perkthim ne shqip bile ,
    nese veren diku idhujtari m'a raporto tek kjo teme ,
    do te jem teper i ineresuar nese e ben kete,

sa per intervisten , nuk eshte i sigurte burimi dhe fjalet e saj , per me siguri shiko dhjetrat e videove qe ka ne internet me Khalifen dhe sic te thashe , nese veren edhe me te voglen idhujtari , jam ketu....

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    [9:97] Arabėt janė mė tė kėqijtė nė mosbesim dhe hipokrizi, dhe mė tė prirėt pėr tė
    injoruar ligjet qė Perėndia ka shpallur te lajmėtari i Tij. Perėndia ėshtė i Gjithėdijshėm,
    Mė i Menēuri.
    9:97.Arabėt beduinė janė tė pajisur me mohim e hipokrizi mė tė fortė, dhe janė mė tė pėrshtatshėm pėr tė mos i njohur dispozitat qė ia zbriti tė dėrguarit tė Tij All-llahu. All-llahu i di ēėshtjet, Ai ėshtė i urtė.

Ti i beson te gjitha mashtrimeve te Rashed Khalifes , edhe perkthimit mizerabell dhe dashakeqes qe ai i ben Kuranit.

El'a'arabij= arab beduine.
    Arabi (njejes) El-arab (shumes) = arab, arabet.

Te kam thene qe mashtrimet e Khalifas vlejne vetem ne ato te paditur qe nuk e njohin arabishten , dhe Khalifa ja dale fare mire duke pranuar ne fene e tij vetem te huaj.

Jo vetem Kurani por dhe plot hadithe te profetit flasin per moralin e beduineve qe ishte jashtezakonisht i ulet dhe prapanik.

Faqja 9 prej 36 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •