O kokbosh, CJAPI SE KA HANGER AJETIN E KURANIT!!! Hadithi eshte i shpikur
O kokbosh, CJAPI SE KA HANGER AJETIN E KURANIT!!! Hadithi eshte i shpikur
Edhe sikur te hante LEKUREN NE TE CILIN ESHTE SHKRUAR!!! Ai ishte ne zemren e hafizave.
Ekuivalenti i kesaj eshte nese dikush e djeg Kuranin sot, kemi plot Kurana tjere dhe kemi plot HAFIZLER qe e din permendsh. Po aq mend keni ju psikopata!
E lus moderatorin e nderuar ta mbylle kete teme sepse keta vetem e perseritin vetveten si papagaj, sepse jane masona qe paguhen per kete gje.
Nahl: 101. Kur njė ajet e zavendėsojmė me njė tjetėr - e All-llahu di mė sė miri se ēka shpall - ata thonė: "Ti (Muhammed) je vetėm trillues" Jo, por shumica e tyre nuk dinė.
O kokbosh, cjapin le rahat, se cjapi ska henger asgje.
Kurani i eshte zbritur Muhamedit a.s., ne kohen e tij vlen kjo, jo per Rashad Imbecilin, o hajvana a keni more ju mend!!
Posht masonat hahahahahah
O kardash! Hadithi i cjapit eshte i shpikur!!! O myzegjyz.
Kurse ajeti i gurezimit eshte ngritur nga Allahu, kurse dispozita ka ngelur. Nuk eshte cjapi fajtor per kete! A ke mor vlla ti mend a jo?
O master o i mjeri ti, gurezimi aplikohet se ka hadithe te sakta se Resulullahi e ka apliku. Une besoj ne hadithe dhe ky eshte mendimi im. Lej mendimet dhe hadithet te thash.
Rashadi juaj u vertetua si fallsifikator dhe manipulues. Kaq. U sos puna. Hecni tash pi shpije kastraveca!
me cito te lutem nje dijetar qe thote qe hadithi me cjapin qe hengri ajetin e gurezimit eshte i shpikur , te gjithe e dine se gjendet tek suna e ibn maxhes tek libri i Nukahut hadithi me numer;1934,
si edhe tek imam Ahmedi tek Musnadi i tij tel vellimi 6 faqe 269.
jo vetem qe nuk eshte i shpikur , por as i dobet nuk kam degjuar te thuhet per kete hadith te transmetuar nga transmetues te ndryshem , ne libra te ndryshem hadithesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 02-11-2011 mė 04:06
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Krijoni Kontakt