Close
Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 224
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Klea , pse nuk po lodhet populli me berlusken? lol
    Cfare lodhje pati populli?
    Mos valle e pe lodhjen e popullit ti?

Une te pakten kam pase nje shok i cili nga viti 2000 , pra para 11 vjeteve ishte per nja dy vjet andej nga libia , edhe ai pati mbresat me te mira rreth atij shteti.
    Te gjitha infot qe kam sesi jetonin libianet e kam prej tij , dhe ai me la te mendoj se ne ate shtet nuk kishte varferi fare.
    Nga se u lodh populli libian atehere?
    Nga vapa?

LOL

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    E di qe Ameriken njerezit po e akuzojne edhe per "mind control",ndoshta e njejta po ndodh edhe me mendjen time.
    "If the world should be ruled by someone,it's better to be USA,even with "mind -control".
    Ti te pakten qeke i vetdijshem ndaj inferioritetit tend . lol
    Kjo eshte fatkeqesia me e madhe , kur njerezit jane aq te ''mbytur'' sa permendin pasazhe te tilla ofenduese ndaj koshences njerezore.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    O smth ,ne jemi gjeografikisht ne Evrope.Nuk eshte e njejta.Me nje fjale ne jemi ne kufi me superfuqite.
    E di se ne bote ka padrejtesi,mirepo ndonjehere padrejtesite i zgjedhin vet lideret ose diktatoret e popujve,per ta lene ate popull ne mjerim.
    Per Ruanda,Palestine etj,etj le tju ndihmon keshilli i sigurimit i OKB-SE,ku Rusia si aleate e Palestinezeve nuk bene gje te mbare per Palestinen.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti te pakten qeke i vetdijshem ndaj inferioritetit tend . lol
    Kjo eshte fatkeqesia me e madhe , kur njerezit jane aq te ''mbytur'' sa permendin pasazhe te tilla ofenduese ndaj koshences njerezore.
    Dhe beson ti ne kete "mind controll"..
    Hahah.....
    Ishte ironi,une shkeli ende me kembe neper toke,mirepo shoh edhe te mirat e te keqijat e kesaj bote.Ndonjehere njerezit i zgjedhin vet ato.

Klea , pse nuk po lodhet populli me berlusken? lol
    Cfare lodhje pati populli?
    Mos valle e pe lodhjen e popullit ti?

Une te pakten kam pase nje shok i cili nga viti 2000 , pra para 11 vjeteve ishte per nja dy vjet andej nga libia , edhe ai pati mbresat me te mira rreth atij shteti.
    Te gjitha infot qe kam sesi jetonin libianet e kam prej tij , dhe ai me la te mendoj se ne ate shtet nuk kishte varferi fare.
    Nga se u lodh populli libian atehere?
    Nga vapa?

LOL
    Ore ti cun, se i thua te tjerve qe jane naiv po per vete s'je me i mire
    Populli italjan eshte lodhur me kohe me Berlusken, por nuk e kane ne "gjak" revoltimin e nivelit te shteteve afrikane. Protesta po behen cdo dite, disa paqesore e disa me vrasje e djegje.
    Te lodhur jane edhe italjanet, por Berluskoni ne fund te fundit eshte thjesht nje kryeminister, e jo nje lider 40vjet ne pushtet. Ndryshon puna.

Sado mire te jene ekonomikisht, ka gjera qe e lodhin popullin... e vjen nje dite qe kupa mbushet.

La vita non si spiega, si VIVE!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Dhe beson ti ne kete "mind controll"..
    Hahah.....
    Ishte ironi,une shkeli ende me kembe neper toke,mirepo shoh edhe te mirat e te keqijat e kesaj bote.Ndonjehere njerezit i zgjedhin vet ato.
    Problemi eshte se, e mira dhe e keqja ,nder njerezit qe pranojne te besojne cdo gje te servirur , eshte shume e veshtire per tu kuptuar .
    Ti kembet mund ti kesh ne toke , mirepo mendjen e ke ne ajer.
    Vet fakti se ti zgjedh nje version te historise , bazuar ne mediat jo fort te moralshme, duke e pranuar vet kete gje , tregon se ti llogjikisht je i ''terrhequr zvarre'' .

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Ore ti cun, se i thua te tjerve qe jane naiv po per vete s'je me i mire
    Populli italjan eshte lodhur me kohe me Berlusken, por nuk e kane ne "gjak" revoltimin e nivelit te shteteve afrikane. Protesta po behen cdo dite, disa paqesore e disa me vrasje e djegje.
    Te lodhur jane edhe italjanet, por Berluskoni ne fund te fundit eshte thjesht nje kryeminister, e jo nje lider 40vjet ne pushtet. Ndryshon puna.

Sado mire te jene ekonomikisht, ka gjera qe e lodhin popullin... e vjen nje dite qe kupa mbushet.
    Klea , epo kete gje se kisha lexuar me pare.
    Edhe e mira e lodhka popullin , me pak fjale.

If that is true , atehere qekan njerezit vet problemi , e jo liderat e tyre.

Klea , epo kete gje se kisha lexuar me pare.
    Edhe e mira e lodhka popullin , me pak fjale.

If that is true , atehere qekan njerezit vet problemi , e jo liderat e tyre.
    C'eshte e mire per ty, mund te mos jete per disa te tjere. Nese Libia ishte ekonomikisht e zhvilluar, duhet pare sesi jetonin keto njerez ne Libi. Ca kushtesh kishin per jetese, ca punesh benin e sa paguheshin... ka arsye te ndryshme per rebelim karshi atij qe konsiderohet i pari i vendit.
    Si ne c'do vend te botes, ka njerez qe jane te kenaqur por ka edhe nga ato qe jane krejtesisht te pakenaqur. Nuk i jap dot shpjegim tjeter faktit qe nje revolte e tille zgjati kaq gjate; faktit qe u ngri nje numer i konsiderueshem njerezisht, perfshire gra e femije e dilnin rrugeve ne proteste...
    Te ishte thjesht nje pakenaqesi e momentit, dmth nje pakenaqesi jo e lidhur me varferine e kushtet jo te mira, protestat do zgjasnin dy dite, do behej cik rremuje per pak kohe e aq.

Gjithsesi Smth, kjo teme s'ka fund sepse normalisht secili nga ne do perpiqet te shpjegoj mendimin e tij/saj e une kam qysh ne oren 8 ktu qe merrem me kete teme

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Do merrte fund protesta thote kjo kleadushja? lol hellooooo
    Ti te ben vertet per te qeshur.
    Po ata rebele ku i gjeten armet valle?
    Pse nato komandonte ajrin e libise gjate revoltave?
    Pse liderit e west-it qe diten e dyte te ''revoltave'' kerkonin per gadafin te jepte doreheqjen, bile cameron thoshte se ''ne sdo heqim dore , derisa diktatori te jape doreheqjen'' .

Gjithe keto evente , a te len ty te kuptosh se gadafi kishte ndonje shanc ta shuante ate ''revolt'' ?

lol

Come on , people cant be so naive .

Do merrte fund protesta thote kjo kleadushja? lol hellooooo
    Ti te ben vertet per te qeshur.
    Po ata rebele ku i gjeten armet valle?
    Pse nato komandonte ajrin e libise gjate revoltave?
    Pse liderit e west-it qe diten e dyte te ''revoltave'' kerkonin per gadafin te jepte doreheqjen, bile cameron thoshte se ''ne sdo heqim dore , derisa diktatori te jape doreheqjen'' .

Gjithe keto evente , a te len ty te kuptosh se gadafi kishte ndonje shanc ta shuante ate ''revolt'' ?

lol

Come on , people cant be so naive .
    People can't be so naive but neither so stupid ....no ofense but I think that u should read my post again, and not only the last one!

Gedafi duhej te hiqte dore kur e pa sesa u thellua situata, sesa e veshtire u be,ashtu sic ja bene edhe shoket e tija ne Egjipt e Tunizi. Kur filluan te tere liderat e botes ti thoshin qe hiq dore e largohu, gje qe ben edhe me Mubarakun por ky i fundit e kuptoj qe s'kishte zgjidhje e iku.
    E kam shkruar ne cdo koment timin Smth, kur njeriu nuk do te lexoj nuk lexon.

Po Shqipetaret ku i gjeten armet ne '97?? Who's being naive now?? Problem i madh me hap depo e me marre arme, apo me gjet gure e me i hedh kunder njerezve te Gedafit.
    Ato mijra njerez te vdekur, ishin pro apo kunder Gedafit shumica?

Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •