Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Cfar paradoksi,kur degjon per te tilla lajme qe ndodhin brenda familjes 2012 te duket me e afert.

E motra multi mlrd,vellai mund te vdes nga uria.Sado drogaxhi bixhozxhi apo me i keqi ne bot te

jet vellai apo motra nuk lihet ne meshir te fatit.

Ndshta mund te jet dhe ndonje thashathem mediatik.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga Prometeu2 Lexo Postimin
    E te mendosh se kjo Madona adopton femije nga Malavi apo vende te tjera afrikane vetem per te treguar "humanitetin" e vet para mediave. Ai mund te jete njeriu me i keq ne bote, mirepo cfare i kushton Madones qe t'ia bleje atij nje banese te vogel dhe t'i jape 1000 USD ne muaj, sa per te mbetur gjalle, sigurisht se ajo shpenzon me shume ne kafshet e saj shtepiake!
    Celebrities are not like you and me. They believe it is their right to live their privileged lifestyles entitled to do and say what they like.

You make a very sharp point. Madonna followed by paparazzi shops for a third world baby like I would look for a fishing lure at Wal-Mart. What kind of person beats the drums about her great compassion and Humanity by adopting a child in poverty but turns her back on her family. Family come first. You don't turn your back on your brother and let him scramble for a living like a rat in a garbage dump.

Are we really surprised by this ? Madonna has always been a hedonistic. narcissistic celebrity that lived the sweet life away from common people. Now she lives away from her own brother. Disgraceful.

__________________________________________________ _

Famshëm nuk janë si ju dhe mua. Ata besojnë se është e drejta e tyre për të jetuar jetesës së tyre të privilegjuar të drejtë të bëni dhe thoni se çfarë duan.

Ju bëni një pikë shumë të mprehtë. Madonna ndiqet nga paparacët dyqane për një fëmijë të botës së tretë si unë do të shikojmë për një karrem peshkimi në Wal-Mart. Çfarë lloji i personit i rreh bateri për mëshirë e saj e madhe dhe njerëzimit duke miratuar një fëmijë në varfëri, por kthen prapa saj në familjen e saj. Familjes të vijë më parë. Ju nuk kthehet prapa tuaj në vëllanë tuaj dhe le të përpiqen për të jetuar si një miu në një depoje të mbeturinave.

A jemi të befasuar me të vërtetë nga kjo? Madonna ka qenë gjithmonë një hedoniste. narcissistic famshëm që ka jetuar një jetë të ëmbël larg nga njerëzit e thjeshtë. Tani ajo jeton larg prej vëllait të saj. Turpshme.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2011
    Postime
    47
    ai mund te jete vellai por jo zeri dhe bukuria e madones.Nese asaj do i cjirrej zeri vetem per 1 dite te vetme,ajo do shpenzonte miliona per ta kthyer...per vellane?? snuk,

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Disa njerez eshte lehte te u zbulosh kush jane ne te vertete,mjafton te bejne para dhe do shihni fytyren e tyre te vertete!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin
    Vëllai i Madonës, i pastrehë, jeton nën urë dhe mbledh shishe - Problem ndërkombëtar?!!!
    A ka moderator ky nënforum se e qelbët fare...

Sidoqofte do te shtoja qe :

Kjo tregon qe bamirsit e tyre ne institucione bamirsie apo duke adoptuar etj, jan thjeshte per fame dhe jo qe kan nje shpirt te mire. E si mund te jesh bamires kur se pari nuk i hedh syte tek te afermit e tu !!??
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •