Close
Faqja 0 prej 231 FillimFillim 121050100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2309
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2002
    Postime
    12

Ndihme me faqen/browser/ndertim faqe/forum/R.Share.

kush perdor lopster nga ju per te downloduar mp3??? nese ka njeri po pati mundesi te me htote ndonje server ku mund te futesh se shumica o jane full o nuk logohem dot......rrofshi...

i/e regjistruar Maska e ICE
    Anėtarėsuar
    29-07-2002
    Vendndodhja
    Anej Knej Gjithanej
    Postime
    97
    Jo lal LOPSTER eshte hera e pare qe po e degjoj !!!
    Per mendimin tim shume i mire per te marre mp3 video etc... eshte KAZAA !!!
    :F :^ekrani :F

Lopster dev

Provo versionin "development" te Lopster(besoj perdor Linux apo jo?) dhe mund te lidhesh me me shume se 1 server njekohesisht...per mendimin tim eshte klienti peer2peer me i mire per Linux(por jo me i mire se Kazaa apo WinMX ne Windows®). Persa i perket serverave full,edhe une kam probleme me u fut ngaqe jane full,duhet te kesh durim te kerkosh nje qe nuk eshte plot po ama po u fute mund te gjesh plot kenge. Pac fat!!!
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400

Mė punon ngadalė kėrkuesi

Kohet e fundit ka filluar me ngrin kompjuteri sa here qe perdor Internetin. Kur kontrolloj emailin funksionon ngadale, por kur perpiqem te pergjigjem ose te dergoj email te ri, ngrin here pas here. Psh mund te filloj te shkruaj nje email, po ndersa shtyp s'duket asgje dhe shkronjat fillojne shfaqen vetem pas disa sekondash. S'i kam keto probleme kur perdor programe te tjera (psh word). Kompjuteri eshte laptop, i blere rreth 4 viteve me pare e ka kushtuar rreth $2000 dollare (pra s'eshte mall i lire). E kam perdorur kryesisht per word, excel dhe per pune, po tani qe me eshte prishur desktop-i (problem tjeter ai), me duhet ta perdor shpesh dhe per Internetin.

Ndonje mendim se ku mund te qendroje problemi?

flm!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Nese email e kontrollon nepermjet kerkuesit (IE ose Netscape), problemi eshte i browserit qe eshte konfiguruar keq. Ne te tilla raste provoe te pastrosh cache e browserit dhe ndrysho edhe madhesin e cache, beje sa me te vogel pasi sa me e madhe cache aq me shume informacion ruhet ne hard drive tend, pra behet nje numer i madh shkrimesh dhe leximesh ne kompjuter, gje qe e ngadaleson jashte mase nje laptop qe eshte ndertuar 4 vjet me pare.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Si ndryshohet madhesia e chace?

Bera disk cleanup, defragmentation, si dhe pastrova chace e browserit, por vazhdoj te kem te njejtin problem. Sapo bej reply per t'ju pergjigjur emails, me ngrin faqja. Mund te jete virus?

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Duke patur parasysh pjeset e kompjuterave dhe sidomos laptopeve 4 vjet me pare mundesia me e madhe qe te behet freeze kompjuteri eshte per keto arsye.

1 - Nuk ka memorie te mjaftueshme qe te perballoje programet qe ti hap ne ate kompjuter. Per ta rregulluar kete problem mundohu te mbyllesh sa me shume programe qe ke mundesi. Ler vetem ato programe qe jane te domosdoshme si programi qe futesh ne internet, browserin dhe emalin. Ne cepin e djathe ne fund te ekranit (aty ku shikon oren) mund te kesh shume ikona te hapura. Zakonisht nqs i ben klik me butonin e djathe duhet te kesh nje opcion qe i mbyll (close, exit, disable). Mbyll sa me shume nga ato qe nuk te duhen qe te lirohet memorja.

2 - Arsyeja tjeter qe te behet freeze eshte se ti me siguri perdor win95 ose win98. Qe te dyja keto sisteme kane probleme nga menyra qysh jane ndertuar. Pasi te futesh ne internet shko ne start >> windows update dhe bej update windowsin nga website i microsoftit.

Per ta ndryshuar cache e IE shko ne tools >> internet options
    Aty shtyp butonin qe thote settings ose advanced. Ne nje nga ato dritare ke nje opcion qe te lejon te ndryshosh cache. Zakonisht eshte 30 MB por per mendimin tim mos e ler me shume se 5.
    Edi

Ushtari i mire
    i/e ftuar
    Shif se mos ke gje ate programin Zone Alarm te instaluar se dhe une pata probleme me nje version te vjeter te tij.
    Dhe merr ne tel dreq!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Per te pastruar cache:

If you have Internet Explorer, go Tools/Internet Options/Delete Files....Delete Files eshte aty ku thote temporary internet files, ne se do te pastrosh historine mund ta besh ne te njejten window duke klikur ne Clear History....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    174

me ndihmoni, ju lutem...

Pershendetje!
    Dikush me kerkoi nje ndihme per nje faqe interneti dhe une ia premtova ate.
    Ai e siguroi hapesiren, ne nje "kompani" gjermane dhe me dergoi mua emrin dhe fjalkalimin e FTP, qe une te vazhdoja pastaj vete punen.
    Adresa e faqes eshte www.albsunnet.com
    Kur une e hapa me ftp, aty kishte nje folder me emrin "Logs" dhe nje file index.html
    File index.html permban mesazhin qe ju e shihni kur shkoni tek adresa www.albsunnet.com
    Une e fshiva kete file, dhe ne vend te tij krijova nje file tjeter, dhe i vura po te njejtin emer index.html, vetem se ndryshova tekstin.
    Se cfare teksti kam bere ketu ju mund ta gjeni duke klikuar tek:
    www.albsunnet.com/index.html
    Tani problemi qendron, se sa shkon tek faqja www.albsunnet.com del i njejti mesazh (gjermanisht) qe dilte ne fillim (megjithese mendoj se e fshiva), gje qe une nuk dua te me dale ai, por ai mesazhi i ri, qe une bera, por qe me del vetem duke klikuar www.albsunnet.com/index.html
    Kerkova edhe tek folderi "logs" se mos gjeja ate mesazhin gjermanisht per ta fshire dhe zevendesuar me ate shqip, por nuk kam gjetur asgje.
    Pra, ēfare duhet te bej une, qe kur te shkoje tek adresa www.albsunnet.com mos te me dale mesazhi gjermanisht (qe nuk e di se ku e ka burimin), por ai mesazhi shqip?????
    Sa mirė do tė ishte tė mos kisha lindur,
    por meqė kam lindur sa mirė do tė ishte tė mos vdisja,
    por meqė do tė vdesė sa mirė do tė ishte tė mos ringjallesha.
    por meqė do tė ringjallem sa mirė do tė ishte tė mos dėnohesha, e nėse dėnohem tė mos dėnohem pėrgjithmonė...

Faqja 0 prej 231 FillimFillim 121050100 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •