Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 100
    CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Denimi............. 3 muaj burg dhe pastaj i lire per moskontrollim te vetes nga alkoli.
    ca po behet kshu ! E kisha kuptuar qe ska drejtesi ... jo deri ne kete pike, po eshte sh e veshtire per ta pranuar! ...

Njeriu te beje c' ti vije mbare e c'ti doje qejfi kur eshte i alkolizuar , se fundja e ka fajin pija , eshte i pavetedijshem... gjynah , jane njerez per t'ju qare hallin , ca? mos duhet t'u japim dhe ndonje demshperblim?!
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Ja qe eshte e mundur....
    Pse te duket cudi ty qe te mbash nje arme pa leje sidomos ne Shqiperi ku me shume se 30% e ppopullsise kane arme.
    Ne cdo vend te botes mund te blesh nje arme pa leje dhe mos te duket cudi fare....
    Une nuk po mbroj askend dhe asnje krim.Ne cdo lloj rrethane qe te jete eshte dhe mbetet nje krim e denoj me force.
    Une denova banalitetin e gazetare bashke me versionin e tyre; qe tjetri nxorri koburen dhe e shkrepi per arsye se ju vonua birra ,duke pasqyruar aspak ngjarjen e vertete....
    Thashe '' HALEJA'' sepse per mua te gjitha femrat qe mbajne njekohesisht 2-3 dashnore te tilla jane.
    Pse nuk eshte gje per t'u dukur cudi qe njerezit te bredhin rrugeve me arme ne xhep?? Apo Shqiperi hesapi... se mos ka ligje e rregulla atje!

Rastise ti ne kete rast qe e njihje historine, po sa e sa raste te tjera kemi lexuar ketu ne forum ku asnje anetar nuk i njihte personat?? Si do e kishe komentuar ti kete rast po te mos e njihje historine ne fjale?

Ndaj, denimi per banalitet te gazetares me duket i kote pasi ne fund te shkrimet e ke mire te theksuar qe po shikohet dhe pista tjeter e jo "voneses se birres". Ne ketu japim mendimet tona per ate qe lexojme, e nuk rrijme ti hyme psikoanalizes nese eshte e vertete apo jo... le te merren organet kompetente per shkakun.

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Pse nuk eshte gje per t'u dukur cudi qe njerezit te bredhin rrugeve me arme ne xhep?? Apo Shqiperi hesapi... se mos ka ligje e rregulla atje!

Rastise ti ne kete rast qe e njihje historine, po sa e sa raste te tjera kemi lexuar ketu ne forum ku asnje anetar nuk i njihte personat?? Si do e kishe komentuar ti kete rast po te mos e njihje historine ne fjale?

Ndaj, denimi per banalitet te gazetares me duket i kote pasi ne fund te shkrimet e ke mire te theksuar qe po shikohet dhe pista tjeter e jo "voneses se birres". Ne ketu japim mendimet tona per ate qe lexojme, e nuk rrijme ti hyme psikoanalizes nese eshte e vertete apo jo... le te merren organet kompetente per shkakun.

Ksanthi

Τρελάρα

Anëtarësuar: 22-12-2007

Postime: 2,315

Ba nuk e besoj si lajm , nuk e pranoj .Shqiptaret nuk te vrasin kurre as per nje fjale goje dhe as per nje birre .Turp per ata qe perhapin keto lajme te pabaza.
    Shq eshte i ndershem dhe i kulturuar.

Nga ironia e peshtire e ksanthit u nisa te shkruaj dhe une dicka rret kesaj ngjarje.
    Ishte nje krim dhe si i tille eshte i denueshem.
    Nuk eshte se rastisa atje,por u informova mire se si ndodhi ngjarja.
    Ishte nje krim me motive te dobeta xhelozie.Nga xhelozia kane vrare si meshkujt ashtu dhe femrat ne cdo vend te botes te zhvilluar apo te pa zhvilluar.Mund te ndodhi dhe ty dhe mua gjithe seicilit kjo gje. O zot na ruaj ment e kokes!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ne se do te te flas edhe une me ironi nuk eshte e veshtire per mua sepse jam talent per ironi.....
    Sa per realitetin edhe virtualitetin ishte nje tip shakaje nese nuk e kape.
    Dallohen mire disa gjera ne shkrim kur tjetri do te tregoj dicka nuk ka nevoje te kete studjuar psikologji mbase psixologji me mire se ka te beje me shpirtin e jo me psiko qe ka te beje me te cmendurit...
    Te kesh autostime per veten eshte gje e mire....Te gjykosh vetveten.....smundesh sepse vetem opinioni e ben nje gjete tille.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin

Ksanthi

Τρελάρα

Anëtarësuar: 22-12-2007

Postime: 2,315

Ba nuk e besoj si lajm , nuk e pranoj .Shqiptaret nuk te vrasin kurre as per nje fjale goje dhe as per nje birre .Turp per ata qe perhapin keto lajme te pabaza.

Nga ironia e peshtire e ksanthit u nisa te shkruaj dhe une dicka rret kesaj ngjarje.
    Ishte nje krim dhe si i tille eshte i denueshem.
    Nuk eshte se rastisa atje,por u informova mire se si ndodhi ngjarja.
    Ishte nje krim me motive te dobeta xhelozie.Nga xhelozia kane vrare si meshkujt ashtu dhe femrat ne cdo vend te botes te zhvilluar apo te pa zhvilluar.Mund te ndodhi dhe ty dhe mua gjithe seicilit kjo gje. O zot na ruaj ment e kokes!
    Henro nuk me le te qete ore ........kam mbi 16 ore qe po me ze lemza dhe vrisja menjen se kush ish .
    I disfimisi ine i kaliteri diafimisi .Eyxaristw.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Henro nuk me le te qete ore ........kam mbi 16 ore qe po me ze lemza dhe vrisja menjen se kush ish .
    I disfimisi ine i kaliteri diafimisi .Eyxaristw.
    parakalo.....? Aha lemza,dhe une qe kujtova ge tjeter

Kujdes pak me greqishten ketu nga disa anetare. Eshte forum ku gjuha shqipe eshte gjuha e pranuar per komunikim
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    po cbeni gam gam aman
    eshte nje krim IDJOT
    Nuk arij te kuptoj se si mund te qellosh nje kamariere sepse te vonoj Birren
    Cbehet keshtu canem?
    Per vonese te nje birre bam kokes tjetri
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

te flasesh keshtu para se te zhvillohet tema hap vetem telashe
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Keto idiotesira ndodhin dhe stimulohen nga mefshtesia dhe mos denimi i krimit dhe kriminelit. Mos denimi i krimineleve do ti japi permasa te medha ketyre fenomeneve. Kjo eshte nje shpull per sistemin qe po nderton ky pushtet bloze. Nje sistem qe nuk funksionon dhe qe ka arritur ne kolaps. Zgjidhja e vetme e shpejt eshte nderrimi i pushtetit.

Sipas llogjikes te peshkaqenit ne te gjithe boten ku ndodhin krime duhet te nderrohet pushteti... Pushteti qe do vije ka nje shkop magjik dhe do zhduken krimet, s'do kete me as vrasje,as plagosje, as grabitje... Hajde menje hajde , por shyqyr qe nuk jane te gjithe me inteligjence te kufizuar.
    O Peshkaqen . Problemi nuk eshte te pushteti por te injoranca. Aty ku ka me shume injorance, ka me shume krime.

Burri me arme qellon femren.. Kush eshte ai burre qe e ben kete ? Vetem burracaket.
    Krimi nuk ka justifim , te denohet sipas ligjit me burg.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 23-10-2011 më 09:05
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •