Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 100
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ba nuk e besoj si lajm , nuk e pranoj .Shqiptaret nuk te vrasin kurre as per nje fjale goje dhe as per nje birre .Turp per ata qe perhapin keto lajme te pabaza.
    Shq eshte i ndershem dhe i kulturuar.
    Ishte nje krim qellimshem i udheqequr nga xhelozia,prandaj mos ngaterro dollarin me......
    Sepse personin qe qelloi e njoh personalisht natyrisht dhe ate halene kamarieren ( qe ishalla shpeton se vdekjen nuk ja dua asnjerit,keshtu dhe ai i gjori nuk denohet me burg te perjeteshem).

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    S'besoj te jete motivi i voneses se birrave..por prap cilido te ishte motivi nuk qellohet nje njeri me pistolet per motive te dobeta si xhelozi, inat etj...
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Ishte nje krim qellimshem i udheqequr nga xhelozia,prandaj mos ngaterro dollarin me......
    Sepse personin qe qelloi e njoh personalisht natyrisht dhe ate halene kamarieren ( qe ishalla shpeton se vdekjen nuk ja dua asnjerit,keshtu dhe ai i gjori nuk denohet me burg te perjeteshem).
    te denohet me burg te perjetshem ne shqiperi?!?!?! ekziston ndonje rast i tille?
    ai persona qe permenda une, per nja 3 vjet ka dale.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    te denohet me burg te perjetshem ne shqiperi?!?!?! ekziston ndonje rast i tille?
    ai persona qe permenda une, per nja 3 vjet ka dale.
    Me burg te perjetshem ne shqiperi denohen vetem ato persona qe nuk kane te ardhura te mjaftueshme per avokatet dhe gjygjtaret.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Krim ka ne te gjitha sistemet dhe ne te gjith popujt ...
    ka pasur dhe do te kete ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Edhe cfare?? Cfare ndryshon ne kete mes fakti qe ia i qelloj per xhelozi e jo sepse ajo i vonoj pijen??? Ne lajmin e gazetes eshte e shkruar qe po verifikohet edhe kjo piste...

Si eshte e mundur qe nje person te eci rrugeve e te hy neper klube i armatosur?? Ne cilin vend te botes eshte nje gje normale kjo?

Tani ti mos thuaj qe "spo e mbron e spo thua qe eshte dicka normale", por me kte shkrimin tend qe te citova keshtu i bie. Ajo kamarjerja "hale" sado faje te saja te kishte, nuk ka te drejte asnje person t'a qelloj.

La vita non si spiega, si VIVE!

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    ja cfar te mirash bie nje femer.......

perfundimi , dy njerez qe shkaterruan jetet e tyre !!
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Per fat te keq ka mjaft raste te konflikteve te llojit qe sjell kjo teme, mirepo kjo nuk na lejon kurresesi qe popullin shqiptar ta quajm te paedukate apo te pagdhendur. Po te ishte keshtu vrasjet do te ndodhnin ne cdo ore, mos te themi minute. Jan delikuent te paedukata ata qe bejne keso veprimesh dhe une i quaj me nje emer KRIMINEL. Ne kete kontest per mua krimineli nuk ka as komb, as fe, as identitet...por eshte thjeshte Kriminel.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ka mundesi te kete qene dicka me shume se nje vonese birre. Ka mundesi qe ai ti kete ardh rrotull dhe eshte ofenduar nga indiferentizmi apo injorimi qe i ka bere ajo. Ka femra qe sillen si fodulle. Kur e shikon qe po te bezdis me mire mundohu ta shmangesh tjetrin me lezet dhe jo harbutce. Fare mire mund t'ja kishte lene menaxherit apo pronarit te lokalit te merrej me te.
    Gjithsesi eshte budallalek, mungese llogjike te tregosh trimeri me arme si ndaj femres ashtu dhe ndaj mashkullit.. Mbase i vijne mend ne burg dhe behet me i duruar here tjeter kur t'ja vonojne "birren".
    Feelings change - memories don't.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Pse sa here qe behemi xheloza duhet te vrasim dike? Atehere une do ta kisha vrare njerin ketu e nje vit e ca .....pu si me shpetoi , mend per here tjeter.
    Dhe ne fund te fundit ky vrasesi pse nuk u perpoq ta vriste ne vend tjeter ku nuk kishte persona te tjere por duhet te perjetojne te tjeret budalleqet e ketij?
    Jeten ta jep zoti dhe ai ka te drejte te ta marri .

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •