Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2003
    Vendndodhja
    PRISHTINE
    Postime
    32
    droga shperdahet kudo per ne duhet ta luftojme spse ajo shkatrron ate qe keni menduar ta ndertoni dhe gjith shoqerin pra ju them stop te droga mos provoni per kurreshtje vetem ata qe e perdori dine te tregojne per ate per jeten e etj.tyre normal fillon te rinia ne klube ne disko apo ne oborre shkollore te gjitha keto jane vende ku shperndahet apo perdoret.
    Eki.k

Get Down Or Lay Down Maska e ExEL
    Anėtarėsuar
    03-04-2003
    Vendndodhja
    Philadelphia (north philly)
    Postime
    22
    O Julka meqe ra fjala per drogen , qe ta dish ti droga shitet neper qoshet e ruges , neper shpirat , neper ruge , neper disko un ketu jetoj ne Ghetto ne lagja ime ne cdo qoshe ruge shitet droge. Un me weed=hashash merem per dit dat's my thing un nuk e di se cfar lloj droge kerkon ti kokain, heroin, speed meth, weed, hash, acid, hydro, crack, angel dust e shum e shum te tjera

Just let me know what you lookin for
    I'll hook you up

HOLLA
    :-r >>>>>>>>ThUg LiFe <<<<<<<< :-r

Postuar mė parė nga ExEL
    O Julka meqe ra fjala per drogen , qe ta dish ti droga shitet neper qoshet e ruges , neper shpirat , neper ruge , neper disko un ketu jetoj ne Ghetto ne lagja ime ne cdo qoshe ruge shitet droge. Un me weed=hashash merem per dit dat's my thing un nuk e di se cfar lloj droge kerkon ti kokain, heroin, speed meth, weed, hash, acid, hydro, crack, angel dust e shum e shum te tjera

Just let me know what you lookin for
    I'll hook you up

HOLLA
    Exel, sa mire ben qe ofron droge ti. ?!?!?!?!!?
    Une se kuptoj me ca mendje u shkruan adoleshenteve per droge.
    ?????????
    Nejse....
    Keep it REAL!!!

4:20.com...pantera.com Maska e tom
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    ej exel.me i fjal kur te vij anej nga phili do na nderosh me noi qese me kerpurdha....

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    se harova....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    o plako a e ke pa filmin cheech choong up in smoke
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    12
    Pershendetje te gjitheve,

Se di si qendron puna ne Shqiperi, por tani pas postimeve tuaja e shoh se nuk dallon shume nga kjo ne Kosove, edhe ketu me se shpeshti ndodh ne Disco, por edhe ne oborret shkollore, ku dilerat e droges sillen te maskuar si "engjuj", megjitate nuk ka shume rendesi te dihet ku shperndahet eshte polica per ato une, por rendesi ka qe te jemi te vetedijshem se ajo eshte shume e demshme, konsumimin e droges une e quaj vetvrajse te mundimshme dhe te ngadalshme, po deshe tia shkurtosh vetvehtes jeten, beje shpejt dhe pa dhimbje, e jo ta mundosh vehten familjen dhe te shihesh ne qytet si dele e zeze, thjeshte e tere kjo histori mund te perfundoje me nje JO.

Nga zemra,
    Drenushi
    Dua tė vdes i qetė dhe duke ėndėrruar si gjyshi im, e jo nė panik dhe i trishtuar si udhėtarėt nė autobusin e tij!

IrcOP Albasoul Network Maska e AnDI_20
    Anėtarėsuar
    09-08-2003
    Vendndodhja
    London uk
    Postime
    24
    Pershendetje Malliste .... Amon Si Bojn Ene keto Shqiptart Krizaa i Ke Te Gjithe .....

Lenje Mer Drogen Po Kapni Nej Teme tjeter Se Na Moret Ne Qafe Me Ate Droge :P ...

Ene Te CODE Kuptohet se kush osht ....Kujdes Mer Lal Se Je Mu Ke Veni Ti .... Me E Shit Ene Ti Te Mori Lumi...

Nejse Pak shaka Ju Uroj Te Gjithve Ta Pine Mos Ta Pini Se Ju Ben Mire

Me Respekt Andi....
    Only God Can Judge Me

LOVE'S IN DA AIR!! Maska e lushnjare_embel
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    se kam iden
    Postime
    197
    Postuar mė parė nga YllBote
    ne disko dihet qe droga shperndahet .. por ama nuk eshte nga vended e para.. mund te jete nga vended e fundit... une se di ku jeton por ketu ku jetoj une duhet te jesh 18 vjec ose me older.. po nuk qe nuk te lejohet te hysh.. une per vete kam hyr me fake id.. por aty ama kishe polica and stuff... prandaj s'ma merr mendja qe te shperndahet droga aq shume ne disko ( spo them qe nuk shperndahet fare )
    thats what i think too
    Only you can make me feel
    And only you can take me there
    And only you can me feel
    And only you can take me there
    Ooh I can't wait to get next to you
    Aww I just can't leave you alone
    Boy you stay inside my mind
    Ain't no denyin' that
    And only you could do them things
    That got me comin' back
    You gotta be the realest thing
    That I have ever felt
    And I'll do what I gotta do
    To keep you to myself cause

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Droga shperndahet gjithandeja jo vec ne disco, jan sh vende qe droga shperndahet me shum se neper disco.
    Mendoj se po i the Jo dhe pik ste ben njeri mezorr ta pish.
    Kurse ne disco dhe mund ta hedhin ne pije, por kjo eshte nga kujdesija juaj...se me ke shkoni ne disco dhe sa besim i keni atij personi qe ju shoqeron.
    Gjithashtu mendoj se deri sa mos te kaloni limitin e pijes jeni te zotet te zgjidhni gjerat vete...qofse kalon limitin lool re ne baglt e lopeve :P
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •