PD
PS
Qe te dyja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 24-10-2011 mė 22:14
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Ne fakt, pyetja ka "ton" akuzues dhe njekohesisht "e paraqitur" ne nje menyre shume te drejtperdrejte (per kete as qe me shkon ndermend te t'bej me faj! E kam te qarte, te gjithe jane "te lodhur" prej tyre!) dhe ky lloj ndertimi (i fjalise) shkakton nje lloj devijimi apo nje vendim te parakohshem(prematur) nga ana e te anketuarit/ve.
Per mua te dyja ato parti jane me teper amatore (drejtuesit e saj, dihet) sesa anti...
Izolimi gjysem-shekullor ka bere te veten.
si pd si ps
jane te mbushur me njerez te shitur ne vende fqinje,,
me ish komuniste dhe me ish spiune dhe ish sigurimsa
asnjera seshte epaster per shqiperine
Partia me e poshter ne trevat shqiptare ,e qe ben te dyshosh ne kombsin e tyre shqiptare jon Fatos Nano,Edi Rama,Skender xhindushi ,,,ka plot qe sarrij ti permend te gjith.
Populli i ka fajet qe i mbeshtet.Duhet kalojn 45 vjet per ti njohur hileqaret,kshtu qe thaqi do hec me krruc deri sa ta kuptojn shqiptaret se esht njak i Edvin Kristaqovskit.
Shigjeta... te thashe c'hyn ekonomia sepse po flisnim per kryetaret e shtetit, per politikanet, per faktin qe eshte e vertete qe hiqesh nga puna pse flet keq per to... ti e fute ne mes ekonomine edhe papunesine e per mua ishte dicka jashte diskutimit qe po benim. Nejse...
La vita non si spiega, si VIVE!
Nuk behet fjale per Parti antishqiptare.
Ndonese jam i djathte, nuk do e besoja kurre qe e majta shqiptare eshte antishqiptare, pavaresisht se interesat e saj shume here shkojne ne kah te kundert me interesin kombetar. Kam shum dyshim se kultura politike e politikaneve tane le shume per te deshiruar dhe dyshoj se po te ishte PS ne pushtet ne kete periudhe, ndoshta edhe PD do te ndiqte te njejten taktike bllokuese. Kjo nuk vjen nga te qenit antishqiptar, por nga venia e interesave te ngushta partiake e personale, mbi ato kombetare. Sondazhi duhet te kishte edhe opsionin ASNJERA![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Edhe sa vjete apo shekuj shqipetaret e shkrete do te merren me interesta e ketyre horava shqipefolesa me prejardhje gjake kazakistani ??
Keto hora duhet te ngrehen xhag ne rruge si Gadafi .
Politikanet shqipefolesa jane rrace me e poshtert ne bote . Kjo rrace duhet te zhduket me gjithe rrenjet e tyre .
Krijoni Kontakt