-
i/e regjistruar
si mund ta di se cila paketë është e prishur,që të mund ta heq?
-
-
-
-
i/e regjistruar
Harrova që të tregoj se me kufje zëri dëgjohet normalisht.
-
-
Nese ke Synaptic te instaluar, mund te shkosh te Edit > Fix Broken Packages (s'e di si eshte ne shqip). Po Ubuntun aktual 11.10 e instalove nga fillimi apo e instalove mbi 11.04? Nese ke ndjekur kete te dyten, mbase eshte hasur ndonje problem gjate procesit.
Edhe me Gnome Alsa Mixer, ate qe ke aktualisht, dikush ka pasur sukses me te njejtin model pajisjeje si ty. Ndaj, s'e di. Shiko te çaktivizosh ndonje pajisje qe mund te nderhyje (modem p.sh. te Hardware Drivers).
edit
Mbase ajo dritare do te thote qe nuk ke paketa te prishura.
Ne faqen qe kam lidhur me siper tregohet se te Gnome Alsa Mixer duhet thjesht te mos zgjedhesh vendin e kufjes, pastaj funksionon.
Nje gje qe po lexoj këtu, hapi 9, eshte qe ne sistemin Windows duhet ta ngresh zerin deri ne fund, pastaj te nisesh Ubuntu-n. Veren ndonje ndryshim?
Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 24-10-2011 më 16:50
-
-
i/e regjistruar
E provova me sudo ''apt-get clean'' përsëri,ja qka doli tash:
bujar@ubuntu:~$ sudo apt-get clean
[sudo] password for bujar:
E: Could not get lock /var/cache/apt/archives/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Nuk qemë në gjendje të zhbllokojmë direktorinë e shkarkimit
bujar@ubuntu:~$
-
-
i/e regjistruar
Me gjasë nuk qenka e instaluar sepse kur e kërkoj te 'dash' apo si quhet(nuk po më kjtohet)nuk gjen asgjë.Ubuntun 11.10 e kam instaluar prej fillimit.'Gnome Alsa Mixer' nuk më hapet fare,si mund ta zgjedh vendin e kufjes,përndryshe 'Gnome Alsa Mixer' kur e kam pasur të instaluar Ubuntu 11.04 ka punuar shumë mirë,sepse edhe me 11.04-in kam pasur probleme me zërin.Sa i përket kësaj të fundit,që ta ngis zërin deri në fund në Windows, nuk e kam provuar deri tash edhe pse nuk besoj se do të mund të rregullohet diqka,por gjithsesi se do ta provoj.
-
-
Sa per ta ditur sakte modelin e kartes se zerit, kur te futesh ne Windows shko te Control Panel > System > Device Manager dhe shiko cfare te del te kategoria Sounds, video and game controllers (s'e di si mund te jene ne shqip).
-
-
i/e regjistruar
Modeli i kartës së zërit është:SoundMAX Integrated Digital Audio
-
-
Posto edhe informacionet nga kjo komanda e gjate ne Terminal, wget http://www.alsa-project.org/alsa-info.sh -O alsa-info.sh && bash alsa-info.sh.
-
-
i/e regjistruar
A duhet të shkruhet në terminal edhe emri i këtij Websajti?Nuk e kam të qartë,apo vetëm këto me shkronja të zeza
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt