Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 149
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga Shėn Albani
    Lufta ne Irak!

Fitofte me shpejt Amerika...
    S'ka si mos tė fitojė me gjithė atė makineri lufte tė sofistikuar dhe me bekimin e Zotit qė na e pėrcolle ti para ca kohėsh. Njė pyetje kisha: ēfarė celulari pėrdor kur bisedon direkt me Zotin?

Lufta ėshtė tmerr ku mė sė shumti pėsojnė tė pafajshmit nė emėr tė disa interesave tė larta. Sa i pėrket luftės nė Irak, ėshtė shumė indikativ fakti se gjėja e parė qė u ra nė dorė aleatėve ishin burimet e naftės. Pa marrė parasysh se cilat janė arsyet e vėrteta pėr kėtė luftė, duhet tė kemi parasysh se barrėn e luftės do ta ndiejnė tė pafajshmit, tė cilėt nuk kanė fuqi as ta rrėzojnė Sadamin e as tė pėrballen me sulmin e SHBA. Le tė mos kėnaqemi me tragjedinė e dikujt tjetėr, qofshin ata muslimanė apo tė krishterė; tė gjithė janė njerėz. Lugetėrit sikur Shėn Albani sikur ringjallen sapo e ndiejnė erėn e gjakut, ndonėse mundohen ta paraqesin veten si tė shenjtėr apo engjuj.

Lufta nė Irak!

Fitoftė mė shpejt paqja...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

alvi
    i/e ftuar
    Dita sot e kesaj dite kam te njejtin qendrim.
    Simpatizoj muziken, sportin dhe kinematografine Jugosllave.
    Nuk i urrej e as nuk i dua Kosovaret, sic nuk urrej e nuk dua as Tiranasit, Durrsaket, Vlonjatet etj.
    Un gjykoj individe, nese je njeri me vlere, te respektoj, nese jo, te jap ate qe meriton, pa me bere pike pershtypje nese je Shqiptar, Kinez, apo Marsian.
    Temen qe e ke ruajtur, te ftoj ta postosh me citime se ku e kam mbrojtur Millosheviccin.
    Per sa i perket moderatorit Kosovar, po ne te njejten menyre ne vend te diskutonte per temen, perpiqej te hidhte balte mbi personin tim duke perdorur fyerje nga me te ultat.
    E dhe un si Shqiptar qe jam, durova, durova, dhe atij me ne fund ja dhash me moedhen qe i takon.

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Nuk ka arsyje te vlefshme Tohox, jo!
    E vetmja arsyje eshte ekonomia e Amerikes, eshte petroli!
    Se si mjaftojn pasurirat qe ka, po do ala, do me shfrytzu popujt e varfer, qe kurr mos ta ngrejn koken!

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga vana
    Nuk ka arsyje te vlefshme Tohox, jo!
    E vetmja arsyje eshte ekonomia e Amerikes, eshte petroli!
    Se si mjaftojn pasurirat qe ka, po do ala, do me shfrytzu popujt e varfer, qe kurr mos ta ngrejn koken!
    Jo moj Vanė, ē'flet ti ashtu??? Amerika ėshtė tejet e brengosur pėr tė drejtat e nėnave irakiane!!! Nuk e lexove atė p@rdhė & piskamė tė pėrfaqėsuesit tė Zotit nė tokė?
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Monedha e zgjedhur foli per ty Alvi dhe besoj e mban mend se si reaguan te Tjeret qe nderhyne aty.

Ti mund te jesh individ e mund te duash te gjykosh me vete. eEshte e drejta jote dhe te kunderten s'ka pse te ta imponoje dikush tjeter, POR mos u habit kur perballesh me qendrime te tilla, si ato te para disa muajve, apo dhe keto te sotshmit nga Mjellma dhe Albani.

Ate me ruajtjen e temes ta permenda, per te te kujtuar se harrimi nuk ka ndodhur.
    Nuk ka pse te sjell me shume mbi kete ("deshmi" me citime), sepse eshte fare jashte temes.

alvi
    i/e ftuar
    Aspak nuk habitem kur ndeshem me qendrime te tilla.
    Puna e tyre, por kur behen ne temen e Irakut(?!) kjo i kalon caqet e bisedes dhe kalon ne provokim te hapur, dhe eshte shume i ulet si gjest.
    Un kaq kisha per te thene se nuk kam as nerva te merrem me ju, sidomos tashi qe po dridhem dhe nga frika e mos-harrimit.
    Megjitahte, ma merr mendja se mund ta sjellesh nje citim, nje postim ku e kam mbrojtur Milloshevicin, nuk mund te jete kaq e veshtire, dhe sa per faktin se eshte jashte teme, respektin per temen e keni tregu ne 20 postimet e fundit, nuk ka pse te ndalon tashi.

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Tahox:
    "Lufta ėshtė tmerr ku mė sė shumti pėsojnė tė pafajshmit nė emėr tė disa interesave tė larta. "

Nese lufta qenka tmerr,atehere pyete Muhametin me celular, se pse deri ne vdekje luftoi, sepse atehere lufta ishte e mire apo ku qendron puna ????

Une nuk kenaqem me tragjendine e Irakut, por Sadami kenaqej me tragjedine tone. DEmi i vogel qe behet tani, perligjet se nga kjo fiton tere Iraku!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 21-03-2003 mė 19:54

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga Shėn Albani
    Nese lufta qenka tmerr,atehere pyete Muhametin me celular, se pse deri ne vdekje luftoi, sepse atehere lufta ishte e mire apo ku qendron puna ????
    Alban, mos ma hedh tani topin mua... Ti ishe ai qė filloi tė transmetojė mesazhe nė lidhje me bekimin e njė lufte. Atė qė nuk e bėri Papa, e bėre ti sepse e ndien veten mė superiorin e gjinisė njerėzore. Ēka tė duket vetja ty qė me aq kompetencė na transmeton mesazhet "hyjnore"?

Unė nuk kam celular spiritual sikurse ti, as nuk mund tė flas me Muhamedin a.s. sepse ai ka qenė njeri dhe ka vdekur. Unė nuk jam kėtu ta justifikoj asnjė luftė qė ka ndodhur me shekuj mė parė, as ti nuk mund t'i justifikosh luftėrat e pėrgjakshme tė Kryqėzatave.

Nuk na ka pyetur Amerika as mua e as ty nė lidhje me luftėn nė Irak. Ata qė bėjnė luftė e dinė pėr ēfarė e bėjnė, edhe ata qė mbrohen e dinė pėr ēfarė mbrohen. Ēfarėdo qė tė thuash apo dėshirosh nė lidhje me kėtė luftė nuk do tė ketė kurrfarė efekti nė epilogun e kėsaj lufte. Vetėm se po e shpalos njė qėndrim tėndin monstruoz dhe morbid ndaj qenieve njerėzore tė pafajshme.

Asnjė viktimė e vetme e pafajshme nuk justifikon luftėn pėr ndonjė interes petrollo-patriotik. Nėse ndien se ka diē tė shenjtė nė ty, fillo ta ēmosh JETĖN!

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040

Ja fjalėt e tua:

Me kete nuk dua te them se une jam kunder kesaj lufte, jam per kete lufte, sepse se paku gjysma e popullit irakian fiton dinjitet ( femrat ). Gjysma e popullit shtypet nga meshkujt, e tani duhet te mesohen te respektojne edhe nenat, edhe motrat edhe grate. Dhe meqenese nga kjo lufte perfitojne nenat irakiane, atehere kjo lufte eshte e bekuar nga Zoti dhe perfundon me FITORE! Zoti nuk pelqen diskriminimin ne emer te organeve gjenitale!
    Zoti e bekofte Ameriken dhe Zoti i ndihmofte ne clirimin e femres irakiane nga dallkauket zallor!

Lexoje edhe njėherė tekstin tėnd, Alban. Amerika po bėka luftė qė t'i riedukojė burrat irakianė duke i vrarė ata? Kjo qenka arsyeja???
    Ndoshta duhet ta riparosh celularin se me gjasė nuk e paske dėgjuar mirė mesazhin e Zotit!

i/e regjistruar Maska e Kresha
    Anėtarėsuar
    31-10-2002
    Postime
    67
    Postuar mė parė nga alvi
    On a personal note, mrom jom kenoq se Kingsat (te bardhet) myten Lakersat(te zinjte)
    Alvi,

E ke permendur 100 here se njerezit i gjykon si individe e jo se cilit komb i takojne. Kjo qe ke thene me larte nuk ka te beje asgje me gjykimin individual te njerezve.
    Te gjitha rruget te cojne ne Prishtine, por eshte nje tren qe shkon ne Perzeren.

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Berisha u dėrgon shqiptarėve SMS, u kėrkon t'i shkruajnė
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 06:36
  2. Shqipėria dėrgon si dipllomat nė Londėr njė zooteknik
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 07:57
  3. SHBA dėrgon ish tė dyshuar pėr terrorizėm nė Shqipėri
    Nga ideus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 18:42
  4. Qeveria e Kosovės dėrgon ndihma pas tėrmetit nė Himarė
    Nga DYDRINAS nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 08:20
  5. besımı te dergon ne paqe
    Nga ardit nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2002, 17:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •