hajde per Italine e bashkuar...........
kshu per shqiptaret ne Itali te bashkuar....si ia keni kaluar shume pak postime dhe lajmerime hehe sezon provimesh e di ju uroj suksese te gjitheve....dhe sezon te mbare...![]()
hajde per Italine e bashkuar...........
kshu per shqiptaret ne Itali te bashkuar....si ia keni kaluar shume pak postime dhe lajmerime hehe sezon provimesh e di ju uroj suksese te gjitheve....dhe sezon te mbare...![]()
Kane mbaruar shqiptaret ne Itali?Si ka mundesi qe ka kaq pak forumista ne Itali?
Me sa dije un nuk ka pase ndonje operacion "fshesa" kto kohet e fundit!!![]()
Danger Boy-Abruzzo!
nuk besoj te ket qene ndojne operacion fshese.kjo eshte hera e pare qe mar pjese ne kte forum.
un ri ne novara dhe jam ne universitet ne milano. kussh shkon nga ju ne milano universitet?un bej ingegneri. doja te dje pastaj si ju shkojn provimet?
Loran epo kur vete ne shkolle ketu nga mua kalon me siguri...
Kur te vesh te henen shikoje per kuriozitet Castellanza, aty perballe stacionit kam shtepine une po ta bej me dore loooooooool![]()
do lodhesh o dreq
Ciao Italia ca beni mire ? ka ndonje nga Roma ktu ? jam duke kerkuar hallen time![]()
UMBRIA JAZZ #13 IN ORVIETO, ITALY
The thirteenth edition of Umbria Jazz Winter, five days of great music held in some of the most picturesque settings in one of the most beautiful and historical cities in Umbria.
http://www.umbriajazz.com/canale.asp
Miredita edhe une si ju ndodhem ne itali pikerisht ne Brindisi por me te verte kaq pak paska italia forumist?
Per shqiptaret qe jetojne ne Itali dhe ju pelqen Kledi Kadiu, balerini (dhe aktori) jon i famshem:
Me date 2 dhjetor Kledi do jet i ftuari special i Eden Disco Pub, Via Prenestina, ne Gallicano (ROMA). Gjate mbremjes admiruesit e tij do kene mundesine ta takojne balle per balle.
Te interesuarit mund te me shkruajne ne kete e-mail: kledi_fans@hotmail.it per te prenotuar vendet. Nxitoni!
ja dhe nji tjeter shqiptar ne itali..........rri ne cosenza.....mbarova gjimnazin vjet per odontotecnico....dhe tani kte vit praktik ne nje laborator.......
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Krijoni Kontakt