Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837

Si mund te kthesh nje besimtar te nje feje ne nje agnostik

Arsyeja qe e hapa kete teme ne rradhe te pare lidhet me botekuptimin e ketyre njerezve dhe menyrat per zgjimin e llogjikes se paster njerezore tek keta persona.Se dyti e kerkoj pasi te them te drejten dhe haptazi kam nevoje qe te arrij sadopak te coj drejt arsyes disa te aferm te mi qe jane bashkmoshatare me mua por qe jane indoktrinuar keqazi nga disa qarqe fetare qe i rrethojne.
    Nese si teme eshte e pavlere apo nuk e ka vendin ketu moderatoret mund ta fshijne ose ta zhvendosin.
    Flm
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Arsyeja qe e hapa kete teme ne rradhe te pare lidhet me botekuptimin e ketyre njerezve dhe menyrat per zgjimin e llogjikes se paster njerezore tek keta persona.Se dyti e kerkoj pasi te them te drejten dhe haptazi kam nevoje qe te arrij sadopak te coj drejt arsyes disa te aferm te mi qe jane bashkmoshatare me mua por qe jane indoktrinuar keqazi nga disa qarqe fetare qe i rrethojne.
    Nese si teme eshte e pavlere apo nuk e ka vendin ketu moderatoret mund ta fshijne ose ta zhvendosin.
    Flm
    tema eshte shume me vlere.

une si ateist qe jam nje besimtar mund ta kthej ne agnostik.

per ateist nuk te garantoj.

Nese do ti besh nder, ose bej Ateist ose Besimtar. Mos i le te vdesin me pikpyetje per ter jeten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 21-10-2011 mė 03:05

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Po! kerkoju atyre te deshmoje me fakte per konceptin e tyre te fetarit ,bie fjala per "ringjalljen,parajsen apo ferrin", dhe kush ishte dyshmitare se prralla te tilla egzistojne....
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Po! kerkoju atyre te deshmoje me fakte per konceptin e tyre te fetarit ,bie fjala per "ringjalljen,parajsen apo ferrin", dhe kush ishte dyshmitare se prralla te tilla egzistojne....
    Jam perpjeke qindra here por nje pergjigje kam marre:Se ashtu thote libri
    Mbase duhet nje psikolog ,nuk e di.
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    po ti si ja kthen???""Libri im thote ndryshe,prandaj bindu o ti njeri qe nuk te mbushet mendja se e kemi preardhjen nga majmuni".

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    po ti si ja kthen???""Libri im thote ndryshe,prandaj bindu o ti njeri qe nuk te mbushet mendja se e kemi preardhjen nga majmuni".
    Une ja kthej keshtu:Revolucioni mendor njerezor ka sjellur ne vetete dhe ne raport me kohen dhe mistiken e saj formulen llogjike te te menduarit i cili konsiston dhe mbeshtete ne parimet e Sokratit ne pakufizueshmerine e dijes njerezore dhe kundershtise ndaj tendencave mbyllese dhe qorruese.Njerezit e lire te cilet arrijne te kuptojne se nuk jane rob te askujt por si qenie me nje inteligjence superiore ndaj te tjerave mund te kene dhe vete dijen e universit majfton qe ta pranojne se asgje nuk eshte e pamundur pasi te pamundurat si mite jane thyer.Njerezit pa shtylle kurrizore,te kenaqur me ''dijen'' qe posedojne ose vjelur prej nje libri mohojne dhe ulin veten e tyre sa te quhen te paditur,qe nuk kane te drejte te logjikojne duke vendosur nje autokrat ne mendjet e tyre.Une si qenie superiore dhe i etur per dije
    nuk jam as Darwinian e as Muhamedian dhe i krishtere,por nje gje eshte e sigurt,nese nje person e quan veten te ditur apo se eshte prekur nga drita e diturise,ai eshte personi me i verber ne planet,aty ku futesh dhe ti.Nesi ti e di kuptimin e vete fjales njeri dhe c'eshte qenia njerezore do kishe me shume respekt per veten duke mos pranuar me kaq shume dell dhe uri dije te pavertetuara dhe te thena gojarisht e thurur bukur ne nje liber qe eshte i mbinatyrshem vetem sepse e thote vete ai.Mos valle kaq keq eshte Ai larte saqe duhet ta shkruaje ne nje liber qe ekziston???Keta libra jo vetem qe e fyejne por e kane perdorur si tu doje palla njerezve e gomereve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    aman ,e kupton se cfare ke shkruar ?????

he mundohu edhe pak se edhe pak po me ndryshon .

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Mbase! njerz te tille jane me paranoja , mbase nje dite do ta kuptojne dhe ata vete ,dhe do fillojne te kthjellen nga iluzione te tilla....
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anėtarėsuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    veshtire se e kthen nje besimtar musliman ne agnostik, kesaj i thone mission imposible

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •