Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 193
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Pėr: Kush jam une....?!

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Nje udhetar ne drejtimin e te panjohures.....
    Si po duket e humbe rrugen ...

Jam ne kerkim te enigmave ne boten e kureshtjes.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260

Une jam nje i poshter sa nuk e gjen jo vetem ne lagjen time por edhe ne dy lagjet matane lagjes se trete...ehehe...kjo ishte shaka.

Une besoj shume.
    I vizatoj miqte dhe shoket aq bukur ne mendjen time sa nuk ka ku te veje me.
    Nuk lendoj dhe fyej njeri.
    Pastaj kuptohet qe, si cdo njeri, kam edhe une te metat e mia.
    Kalofshi bukur te gjithe ne keto nete te fundvitit!

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Besoja pėr postimin:

tetovarja87 (30-10-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Kur nuk e di ti se kush je, do e di une???
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

.....nje grumbull emocionesh, qe presin te shperndahen ne hapsiren e pa funde.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 31-12-2012 mė 05:37

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Zemer e vdekur ne trupin e gjalle......
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

....jam buzeqeshja ne gezimin tend
    jam loti ne dhimbjen tende
    jam mbeshtetja kur ti ke nevoje per mua
    jam heshtja e sekretit tend........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Serioze : 26-01-2013 mė 07:26
    Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd...

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Serioze pėr postimin:

tetovarja87 (30-10-2013)

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

.......[/QUOTE]

kjo qenkna edhe une

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

Une quhem Shpirti i madh.......linda i vogel, por u rrita shume shpejt nga dashuria qe shpirti i nenes time me dha.....shikoja shpirtrat e shokeve perqark dhe e ndieja se ua kisha kaluar atyre, por ata nuk mund ta vinin re kete.......
    Epo deri sot jam rritur duke mos me vene re pothuajse askush dhe trajtohem shume rendom......dhe pse une e di se dita kur te gjithe do e vene re ate se qfare une, shpirti i madh mund te bej.....te trajtohem si i vogel mes me te vegjelve kjo nuk ben per mua....... nuk me kane mesuar keshtu..........
    Jam rritur per te dashur, per te dhuruar dhe ate qe dot smund ta fal....jam rritur duke mesuar te mos genjej, te mos bej keq, te mos vjedh askend.........jam penduar qe ndonjehere i kam degjuar edhe ata qe me kane fyer, injoruar, poshteruar, nenvleresuar............. mes njerzve ndodhen ata qe me zemer kerkojne shpirterat e mire, por te jane te vegjel per ti gjetur ata shpirtra dhe keshtu vdesin duke kerkuar.... ndoshta i gjejne por i perbuzin, sepse nuk ju pelqen drejtesia e tyre, i braktisin sepse ju vjen turp nga fisnikeria dhe ndershmeria qe shpirtrat e medhenj kane..............
    Une flas te njejten gjuhe si shpirtrat e vegjel, por rralle here kuptohemi. Ne shpirtrat e medhenj bejme ate qe te vegjlit e bejne me cinikeri, dinakeri, por ne e bejme nga dashuria dhe nga femija qe kemi brenda ne shpirt............
    Shpesh na quajne te papjekur,sepse vete e kane arritur pjekurine........ ata nuk mund te rriten me,kurse ne nuk piqemi asnjehere sepse gjithe jeten rritemi........ Kjo eshte pjekuria per ne.........
    Luajme pa baste, qeshim pa shkaqe, vrapojme dhe kur jemi heret per ne pune, perqafojme dhe japim dhurata ne dite te zakonshme............. skemi kohe te palosim rrobat, jemi rremujaxhinj te lindur, skemi kohe te merremi me hollesira, me keto merren te vegjelit, jemi te zene duke enderruar.............. Ne dashurojme dhe kjo na merr shume kohe...........
    Nese doni te na gjeni, ne jemi poshte yjeve, poshte henes, maje maleve, mes liqeneve, neper peme duke luajtur... keta jemi ne..... Ky eshte vendi yne, larg te vegjelve, aty ku askush nuk te thote se te mungon nje kopse, aty ku askush nuk do tia dije se sa bukur je veshur dhe sa i pasur je, aty askush nuk te pyet nese ke diplome dhe ēfare pune ben........... Kjo eshte parajsa jone.......... ne kemi lindur per te jetuar ne keto vende, sepse aty realiteti lind nga jeta.............
    E kunderta ndodh ne vendet ku ju rriteni....aty jeta eshte pjelle e realitetit dhe ju kafsheza me sindromen ...bota eshte e imja...... kerkoni te na beni skllever te filozofise tuaj te ceket.........
    Une quhem Shpirti i madh..... nese kete emer nuk mund ta keni ju, te pakten ta kene bijte tuaj, qe bijte tane te mos mendojne njelloj si une, por te jene te kenaqur.....................ne parajsen tone, ne parajsen e shpirtrave te medhenj.............

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Kush jam une ???????
    Une jam ...... me te mirat dhe te keqijat e mia .Shoqja ime e femijerise thote se eshte me fat qe ka nje mike si mua dhe se nuk do donte te me humbiste kurre .Une i them se nuk jam perfekte .
    Shume veta thone se jam mendjemadhe .Jam por aty ku dua .Injorimi i ''vret ''me teper se sharjet e mia ( kete e kuptova vitet e fundit ).
    Kam luftuar me veshtiresite e jetes dhe i kam fituar betejat.
    Dua qetesine time dhe i zgjedh njerzit rreth meje .
    Kam zemer te mire por vetem aty ku dua .Po ma ke me dredhi me ke armik.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

Shumė temė e bukur sepse gjithmonė mė pėlqejnė bisedat nė fushėn qė lidhet me ndjenjat, karakterin dhe ekzistencėn tonė.

Detyrimet e shumta dhe koha shumė e vogėl nuk mė lejuan tė lexojė mė shumė se postimet nė faqen e parė...

Njė pėrshkrim shumė thelbėsor pėr veten time mund tė jetė ky: "Νjė person qė ka luftuar shumė pėr tė pėrmirėsuar ide/sjellje negative ndaj vetes. Sot mund tė them se njė <> e tillė me veten ja vlen sepse pėrmirėsimi i vetvetes ėshtė rruga e duhur."

Mė pėlqen edhe pėrgjigjet e tjera.. dallohet natyra artistike tek xhenet, sinqeriteti tek markus, dhe interesimi pėr tė 'pėr-bashkat' tek eurostar. Po dal pak nga tema.. por besojė se ajo qė tha euro ėshtė shumė e rėndėsishme!

Pėrshėndetje Tetovare! po mė lejon, mund tė them se ėshtė gjė pozitive qė je nė 'kėrkim' si ta them.. kėrkimi dhe pyetjet nė vetvete mund tė na ēojnė drejtė pėrparimit/pėrmirėsimit vetėm kur kombinohen me kontributin/ndikimin (negativ ose pozitiv) tė tjerėve.

13. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar user010 pėr postimin:

tetovarja87 (30-10-2013)

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •