Kshu si jan katandisur shqiptaret nuk kan lek per cigare e jo mo per droge. Pyti a kan mundesi me hor naj panine me qofte me mish qeni apo kali a gamori, pa per droge ehe. Edhe naj nji qe e ka mundesin sma mer mendja qe ka me budallej te painformuar per varsin dhe demin e madh qe shkakton
nja ca anetare duket sikur gjithe jeten kane jetuar ne hene dhe kane nje jete te tere qe skane shkel me new toke shqiptare. more po e dini ju qe ka nga ata mallista qe pa buke rrine dhe pa mall jo? Jo se dini se po ta dinit sdo shpreheshit sic jeni shprehur.. Nejse pak rendesi ka, fenomeni i perdorimit te ashashit jo vetem neper gjimnaze eshte nje problem real. nuk e di ca mund te bej shteti per te parandaluar disi, po mire eshte me fillu e me i sensibiluzu robt nepermjet medias apo literatures neper librat shkollor rreth efekteve anesor te tij nese abuzohet me te. megjithese edhe vet shoqeria ushtron nje trysni te fort presioni dhe diskriminimi ndaj tyre. ka dhe rob qe shkeputen nga ashashi nga qe distancohen nga pothuajse gjithe robt qe i rrethojn. Megjithese shumica e tyre diskriminojne pa kriter.
Without deviation from the norm, progress is not possible
meq nuk fusin dot moshen e internetit,,,,
u japin drogen qe te shohin ne enderra kompjuetera e internet
wow wow wow. involuntary... boring... sa perpara jane disa anetare. vite drite perpara jane. fusin nja dy fjale anglisht dhe u duket sikur kane zbuluar ujin e ngrohte.
hahahah
po nqs nuk e kupton ironine, fajin e ke ti. une e thashe me ironi.
sdq te hasesh me drogen nuk do te thote patjeter ta konsumosh ate. hasesh me drogen edhe nqs njerezit qe ke rreth e rrotull e konsumojne.
shume miq te mij e tymosin. c'te them une? nuk jam hasur asnjehere?
po dikush qe nuk ka pire kurre duhan, cfare duhet te thoje? qe nuk eshte hasur ndonjehere me duhanin??? pffffff.
sa "boring" qenke. lol.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt