Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    me long qershie

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Çfare droge merr Saliu?
    Saliu dehet me uje te gazumen.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Grei Lexo Postimin
    Jo,nuk jam hasur me drogen dhe as nuk jm ne nje mosh te re.Por kam vene re se nje pjes e madhe e perdorin ate shume shpesh.Nje rast per shembull kur kaloj pran gjimnazeve dhe ndihet qe nga ndonje vend era e ashashit deperton ne ajer ose kur shikon qe gjate nje pushimi te madh ne oborrin e shkollesh 60% pine cigare per me teper me kane treguar se banjot e shkolles perdoren si depo per te fshehur mallin.
    Jane gjera qe me kane goditur shume kur i kam degjuar ose pare vete prandaj e drejtova pyetjen per te pare kendveshtrimin tuaj rreth kesaj ceshtjeje.
    me fal, por ne fillim thua qe nuk je hasur ndonjehere me drogen, pastaj permend eren e hashashit...
    nga e dallon eren e hashashit nese nuk e ke hasur ndonjehere???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    me fal, por ne fillim thua qe nuk je hasur ndonjehere me drogen, pastaj permend eren e hashashit...

E ka me te degjuar ...

Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

I lliva tu qesh te kjo tema!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    C'ja fut kot dhe ti o derezi, mund tja ndjesh eren involuntary kur e tymosin te tjeret, dhe meqenese ka ere te ndryshme nga duhani i bie te jete drug.
    Sa boring jane keta antaret "e lagu s'e lagu"

Kshu si jan katandisur shqiptaret nuk kan lek per cigare e jo mo per droge. Pyti a kan mundesi me hor naj panine me qofte me mish qeni apo kali a gamori, pa per droge ehe. Edhe naj nji qe e ka mundesin sma mer mendja qe ka me budallej te painformuar per varsin dhe demin e madh qe shkakton

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    nja ca anetare duket sikur gjithe jeten kane jetuar ne hene dhe kane nje jete te tere qe skane shkel me new toke shqiptare. more po e dini ju qe ka nga ata mallista qe pa buke rrine dhe pa mall jo? Jo se dini se po ta dinit sdo shpreheshit sic jeni shprehur.. Nejse pak rendesi ka, fenomeni i perdorimit te ashashit jo vetem neper gjimnaze eshte nje problem real. nuk e di ca mund te bej shteti per te parandaluar disi, po mire eshte me fillu e me i sensibiluzu robt nepermjet medias apo literatures neper librat shkollor rreth efekteve anesor te tij nese abuzohet me te. megjithese edhe vet shoqeria ushtron nje trysni te fort presioni dhe diskriminimi ndaj tyre. ka dhe rob qe shkeputen nga ashashi nga qe distancohen nga pothuajse gjithe robt qe i rrethojn. Megjithese shumica e tyre diskriminojne pa kriter.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    meq nuk fusin dot moshen e internetit,,,,

u japin drogen qe te shohin ne enderra kompjuetera e internet

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga wimpy Lexo Postimin
    C'ja fut kot dhe ti o derezi, mund tja ndjesh eren involuntary kur e tymosin te tjeret, dhe meqenese ka ere te ndryshme nga duhani i bie te jete drug.
    Sa boring jane keta antaret "e lagu s'e lagu"
    wow wow wow. involuntary... boring... sa perpara jane disa anetare. vite drite perpara jane. fusin nja dy fjale anglisht dhe u duket sikur kane zbuluar ujin e ngrohte.
    hahahah

po nqs nuk e kupton ironine, fajin e ke ti. une e thashe me ironi.
    sdq te hasesh me drogen nuk do te thote patjeter ta konsumosh ate. hasesh me drogen edhe nqs njerezit qe ke rreth e rrotull e konsumojne.
    shume miq te mij e tymosin. c'te them une? nuk jam hasur asnjehere?
    po dikush qe nuk ka pire kurre duhan, cfare duhet te thoje? qe nuk eshte hasur ndonjehere me duhanin??? pffffff.
    sa "boring" qenke. lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •