Nese te tjeret flasin per ty, S'ke pse te merzitesh. Duhet te ndihesh i vecante, pasi ata jane duke perdorur kohen e tyre per ty...
Nese te tjeret flasin per ty, S'ke pse te merzitesh. Duhet te ndihesh i vecante, pasi ata jane duke perdorur kohen e tyre per ty...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mos u be mendjemadh je ai qe je...sot ece mbi tok neser je nen dhe...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kur Jeta Ma Kthej Shpinen, e Kuptova Ku Isha Mbeshtet.
Kejt _ _ _ vat e Kan 1 Emer: Kjo e Jemja Quhet Jet.
Nje njeri i madh e tregon madheshtine e tij nga menyra se si trajton njerezit e vegjel..!!
Ju lumshin gishtat,
se na i kenaqet syte me keto thenie.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
T'gjithe ankohen qe s'kane Leke, askush nuk ankohet qe s'ka mend !
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Nuk kam kohë për të urryer ata që më urrejnë,sepse jam e zënë duke dashur ata që më duan,duke folur me ata që më kuptojnë dhe duke luftuar për ata që me të vërtetë kujdesen për mua.
Jeta është tepër e shkurtër për tu hedhur me njerëz bosh...!
Cdo moment i jetes eshte nje sfide per te te forcuar apo per te te thyer. Eshte ne doren tone te vendosim nqs do te luajme rolin e viktimes apo te fitimtarit.
Të gjithë njerëzit gënjejnë dhe mashtrojnë nga pak në mënyrë që gjërat të shkojnë në dobi të tyre, kjo është pjesë e natyrës njerëzore
Gjate vitit ne kemi 365 dite per te studiuar.
-52 prej tyre jane te diela, keshtu qe mbeten
313 dite.
-Diteve te veres eshte teper nxehte per tu
perqendruar tek mesimet, keshtu qe mbeten
263 dite.
-Zakonisht nje person fle 8 ore ne dite, qe
bejne 122 dite ne total.Tani mbeten 141 dite
per te studiuar.
-Ne shpenzojme 1 ore ne dite duke bere dicka
qe na pelqen (hobi) qe ben gjithsej 15 dite ne
vit. Keshtu mbeten 126 dite.
-Ne shpenzojme 2 ore duke ngrene, qe heq
edhe 30 dite. Mbeten 96 dite per te studiuar.
-Gjate vitit, 90 dite i kalojme jashte.
Rrjedhimisht, mbesin vetem 6 dite per te
studiuar.
-Rreth 3 here ne vit jemi te lodhur, ndaj
mbeten 3 dite.
-Kush ka kafshe shtepiake, shpenzon 2 dite
ne vit per ti shetitur ato.
-Ngel vetem 1 dite per te studiuar.Dhe pikerisht ne ate dite eshte
ditelindja jone![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Krijoni Kontakt