Postuar mė parė nga Kalama mistrec pra jam mire nese behen shume gabime por jo qellimisht Nese hidh nga aeroplani po fluturoj apo po bie poshte? Mire nuk je , por nuk je duke i bere qellimisht. Nese s'di te fluturosh atehere do te biesh.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga hot_prinz Mire nuk je , por nuk je duke i bere qellimisht. Nese s'di te fluturosh atehere do te biesh. pra numri gabimeve nuk duhet te kaloj nje fare pike po pra, ate po them edhe une, qe do bie, sepse nuk mund te fluturosh posht
bsdev (03-03-2017)
Postuar mė parė nga Kalama mistrec pra numri gabimeve nuk duhet te kaloj nje fare pike po pra, ate po them edhe une, qe do bie, sepse nuk mund te fluturosh posht Je ne nje udhekryq dhe te duhet te marresh nje rruge, si do e kuptosh se ajo zgjidhje ishte gabim? Cfare bejne mjetet fluturuese kur fluturojne nen zenitin e fluturimit, bien poshte apo fluturojne poshte?
Postuar mė parė nga hot_prinz Je ne nje udhekryq dhe te duhet te marresh nje rruge, si do e kuptosh se ajo zgjidhje ishte gabim? Cfare bejne mjetet fluturuese kur fluturojne nen zenitin e fluturimit, bien poshte apo fluturojne poshte? Po kur e gjej veten tek dera e zanes e jo tek e hajries do e kuptoj qe duhej te kthehesha majtas e jo djathtas Njeriu eshte mjet fluturues?
Postuar mė parė nga Kalama mistrec Po kur e gjej veten tek dera e zanes e jo tek e hajries do e kuptoj qe duhej te kthehesha majtas e jo djathtas Njeriu eshte mjet fluturues? Eh ajo eshte pika e gabimeve. Ne kushte te rendomta jo.
Postuar mė parė nga hot_prinz Eh ajo eshte pika e gabimeve. Ne kushte te rendomta jo. po prah, jo se kam gje me zanen por e kam me takim ajo, duhet te marresh njehere ne telefon Cfare do ishte nje kusht i lehte?
Postuar mė parė nga Kalama mistrec po prah, jo se kam gje me zanen por e kam me takim ajo, duhet te marresh njehere ne telefon Cfare do ishte nje kusht i lehte? Po mendon, me marre una Zanen ne tel, e me i thene se ke shku te Hajrija? Nese shkon te Hajrija dhe i tregon se ke pase ndermend te shkosh ke Zana.
Nese kerkoni qetesine absolute enderroni,,,nese kerkoni qetesin relative jetoni ...
Postuar mė parė nga hot_prinz Po mendon, me marre una Zanen ne tel, e me i thene se ke shku te Hajrija? Nese shkon te Hajrija dhe i tregon se ke pase ndermend te shkosh ke Zana. jo faleminderit, i dergova hajries mesazh i thash me ka lene kerrja ne rruge jo, do shkoja tek hajria por perfundova tek zana nese jane te dyja ne nje shtepi, si quhet?
Postuar mė parė nga Kalama mistrec jo faleminderit, i dergova hajries mesazh i thash me ka lene kerrja ne rruge jo, do shkoja tek hajria por perfundova tek zana nese jane te dyja ne nje shtepi, si quhet? Varet ne cilen shtepi jane.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt