Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    :::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Cfare studion dega Teknik Laboratori

E kam degjuar shume degen Teknik Laboratori por nuk ja kam shume idene se cfare studion kjo dege ose me mire cfare funksioni kane tekniket e laboratorit?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    ka mundesi te bej me laboratora

Varet se per c'dege.
    Psh teknik laboratori per stomatologji del laborant, qe merresh me pergatitjen e urave, te dhembeve fallco qe vihen etj.
    Per mjeksi po prape eshte per laborante qe merret me analiza; infermjeria po ashtu.

La vita non si spiega, si VIVE!

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    teknik laboratori eshte nje dege e cila ndodhet ne fakultetin e infermierise ne tirane psh , dhe merret me berjen e analizave te ndryshme te gjakut , mikrobiologjike etj... dmth ke te besh me keto lloj laboratoresh , por sikur ka shkruar dhe kleadoni eshte edhe laborante dentare per pergatitjen e dhembeve porcelan, zirgon etj......
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga FlashMx Lexo Postimin
    E kam degjuar shume degen Teknik Laboratori por nuk ja kam shume idene se cfare studion kjo dege ose me mire cfare funksioni kane tekniket e laboratorit?
    Per laboratore me drejtim biologjie
    Kimia,Biokimia dhe fiziologjia qe jane kryesoret dhe matematike.
    Per laboratore te tjera qe studiojne dhe analizojne materiale
    jo jetesore,si minerale,metale,plastike etj duhet te njihet
    mire kimia,fizika dhe matematika
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

:::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194
    Keni te drejte te flisni te habitur por ka teknik laboratori dhe ka laborant. Pra nuk jane njesoj.
    Teknik i laboratorit punon me mirembajtjen e paisjeve dhe laboranti ben analiza pra sipas asaj qe kam degjuar ka ndryshim. Ideja eshte se eshte hapur dege part time ne universitetin e tiranes per teknik te larte laboratori spo e merrja vesh se me cfare merret kjo dege prandaj mendova mos kishte ndonje qe mund te na ndriconte me shume ne kete gje.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •