Close
Faqja 27 prej 27 FillimFillim ... 17252627
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 266 prej 266
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Mero Baze po mundohet te laje m.... e huaj (Bamirit) me shurr....en e vet.
    Berisha nuk e turri askend kunder Bamir Topit,ishte vet ky Bamiri qe i turri kunder vetes te gjithe ata qe i renditi si "shqiptare te rendit te dyte ose trete",duke u thirrur ne gjuhen qe flasin.

Mero dhe Bamiri duhet ta dijne se te folurit e gjuhes se rrjedhshme nuk te bene me te menqur,e as me atdhetar e patriot.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    edhe une mendoj ashtu si fatlumi - saliu, bamka e merua i bazes jane ane te ndryshme te se njejtes medalje pas-komunisto-sigurim-puniste.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Topi,me fjalorin e tij te paparashikuar mire,thjesht ka fyer mese gjysmen e popullsise se pergjithshme Shqiptare.Prandaj,eshte e udhes qe te zgjedh dy rruge qe ia kan mbetur,ose te vetedorehiqet,dhe ti kerkoh falje popullit ne pergjithesi,ose ta doreheq populli,sepse fjalori i tij me nje gjuhe"luftenxitese"kryekeput nuk i le rruge tjeter...

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    edhe une mendoj ashtu si fatlumi - saliu, bamka e merua i bazes jane ane te ndryshme te se njejtes medalje pas-komunisto-sigurim-puniste.
    E ke gabim Dujso ! Nuk jane ane te ndryshme , por jane e njejta ane e medaljes bashke me Fatos , Ilir e sorollop , ka shume mundesi edhe ky Edi , megjithese duket sikur po ia "grisin" breket !

Ana tjeter jane "qorrat" , qe jane mesuar me eren e m.... dhe iu shkojne pas b.... , megjithese "ata" punojne kunder tyre !

Nuk e shikon ti si ecen Shqiperia ? Nga njera ane , si qeni i Pavllovit ?

E di ate punen e qenit te Pavllovit ?

I lexon keta "forumsit" ?

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Topi,me fjalorin e tij te paparashikuar mire,thjesht ka fyer mese gjysmen e popullsise se pergjithshme Shqiptare.Prandaj,eshte e udhes qe te zgjedh dy rruge qe ia kan mbetur,ose te vetedorehiqet,dhe ti kerkoh falje popullit ne pergjithesi,ose ta doreheq populli,sepse fjalori i tij me nje gjuhe"luftenxitese"kryekeput nuk i le rruge tjeter...
    Jo mo jo ! Mos ia fut kot ! Nga Topi , ndihen te prekur , vetem zagaret e Jozefines , qe jane llumpeni shqiptar dhe asnje tjeter ! Ja ketu ne Amerike (NY) jam une , bashke me shoke Shkodrane dhe jo vetem qe nuk ndihen te fyer , por me thane "Mire ia bani shakes...! Ku asht gjet kjo shak shaket me perfaqesu Shkodren ! E ka myt Lagjia Skanderbeg Shkodren !"

Sa per "luftenxitese" , mos u tremb se vetem Saliu mund t'i hedhi ne lufte ata ! Jo Bamirin , por as Jozin nuk e degjojne ata !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 23-10-2011 më 18:19

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Bah, sa shume zgjati ky diskutimi !!!

Po vjen ndeshja e kthimit ne Tirone dhe ky diskutim akoma do te jete i ndezur. Do te filloje kampionati tjeter dhe ky diskutim akoma do te jete i hapur.

Çfare idiotsie !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 27 prej 27 FillimFillim ... 17252627

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •