Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Të plakesh 50 vjet për pak ditë

Nguyen Thi Phuong 23-vjeçare, Nguyen Thi Phuong 26 vjeç si 73 vjeç

Mjekët kanë mbetur të shushatur kur mësuan mbi një sëmundje të re të çuditshme, e cila ka plakur me shpejtësi një 23-vjeçare brenda pak ditësh, duke e çuar menjëherë fizikisht në moshën 73-vjeçare. Nguyen Thi Phuong, nga Vietnami, ka mbetur me fytyrë të ënjtur dhe lëkurë të acaruar. Megjithatë, Nguyen Thanh Tuyen tha se dashuria për gruan e tij dikur të bukur, tani 26-vjeçe, nuk ishte venitur. Mjekët nuk mund ta kthejnë pas plakjen e saj. Nguyen beson se sëmundja u shkaktua nga një alergji prej ushqimit të detit. Ajo tha se në vitin 2008 kishte kaluar një alergji shumë të keqe. Ata nuk kishin shkuar në spital se ishin shumë të varfër dhe ajo ishte mjekuar me një ilaç popullor. Kruajtjet i ikën, por lakura e saj u fishk me shpejtësi.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Kushedi me ke ka ikur goca dhe ka sjelle fshehurazi gjyshen per ta sakrifikuar... kur te merzitet me ate tjetrin, shikojeni kur te kthehet serish e re!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Cka mos po ndodh ne bote te pa besueshme...

20-vjeçari që jeton në trupin e një 160-vjeçari

Në 20 vite trupi i tij është kthyer në atë të një 160-vjeçari. Dean Andreus është personi më i vjetër në Evropë që vuan në një sëmundje e radhë. Trupi tij është rritur tetë herë më shpejt se sa procesi normal, kjo për shkak të sëmundjes së quajtur Hutchinson-Gilford.

Në të gjithë botën ka vetëm 74 raste të prekur nga kjo sëmundje.

“Nuk kam lejuar që sëmundja ime të më vërë poshtë. Jam përpjekur gjithmonë të bëjnë atë që bëjnë të gjithë edhe pse kam dështuar të paktën e provova”, tregon Dean.

Dean me Emile Heskey

Dean peshon vetëm 24 kg por trupi i tij mban një personalitet të madh. Në 20 vite ai ka mësuar të ngasë makinën, është fejuar, ka bërë katër tatuazhe. Ai madje nisi edhe një kurs për mekanik por u detyruar ta ndërpresë për shkak të forcës së dobët.

Shekulli

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •