Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga eralni Lexo Postimin
    Por c'fare paqartesie ke polici ben per detyre ruajtjen e popullit ashtu si dhe ushtaraku (pervec vendeve diktatoriale pra ndryshimi) ne qoftese ngrihet nje popull bie vetem qeveria jo populli Ja dhe nje citim nga nje film "Il popolo non dovrebbe temere il proprio governo, sono i governi che dovrebbero temere il popolo." V PER VENDETTA
    O cuni deri para ca vitesh s`ishte kaq e bute policia italiane.. po te mar si shembull shkollen diaz qe hyne pa asnje arsye sepse menduan se do benin rremuje e rrahen sa e sa studente pa ASNJE DREQ ARSYE, nxorren bllokun studentesk ne 2008 per nje manifestim paqesor dhe nuk po me reagojne dhunshem per IL CORTEO DEGLI INDIGNATI ?
    Per mua nuk perbente ndryshimin polici apo ushtri..thjesht reagimi i forcave te rendit.. ..me kupton tani?
    Une mendoj thjesht qe nuk e priten nje reagim te tille sepse njerezit po zgjohen dhe po kuptojne vertete...por nuk jam akoma e bindur qe jane te bute per kete arsye..sepse BLACK BLOCK ka gisht me siguri ne kete mes..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ka shume komunista ne rome, jane ca zhulsa parazitar qe pine bar gjithe diten.
    Edhe cfare do te thuash me kete...?

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    po te ishte BAJRAM REXHEPI MINISTRI I BRENDSHEM I KOSOVES KTA PROTETUS DOTI QUANTE TRATHTAR DHE ANTI ITALIAN

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

goldian;

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    pse sreagon ushtria e shtetit apo ska ushtri italia
    NE SHTETET DEMOKRATIKE USHTRIA NUK NDERYHN NE PROTESTUES VETEM NE SHTETET ME REGJIM TIKTATORORIAL USHTRIA NDERHYN DHE VRET PROTESTUES PRA NE SHQIPERI DHE KOSOVE MUNDESIT PER TE VRA POLICIA DHE USHTRIA JAN SHUM TE MDHA

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    pse sreagon ushtria e shtetit apo ska ushtri italia
    Jo po te dergonte F-16-at dhe helikopterat apache! Italia ka polici te posacme per te perballuar keto tip manifestacionesh qe shnderrohen ne dhune.
    Sidoqofte nuk ndodhi kushedi se cfare, u dogjen 4-5 makina dhe pame spektakel nja 4 ore te mira.
    Te kishte ndodhur ne Shqiperi, do kishin vdek te pakten 10 veta!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    NE SHTETET DEMOKRATIKE USHTRIA NUK NDERYHN NE PROTESTUES VETEM NE SHTETET ME REGJIM TIKTATORORIAL USHTRIA NDERHYN DHE VRET PROTESTUES PRA NE SHQIPERI DHE KOSOVE MUNDESIT PER TE VRA POLICIA DHE USHTRIA JAN SHUM TE MDHA
    Sistemi demokratik eshte utopi, te pakten ashtu si e kuptoj une demokracine..per sa i perket ushtrise, ushtria hy ne mes edhe s`pyt po u prek interesi i qeverise..

A kishte ndonje kryetar opozite apo deputet pjesmarres mes "indignados"?!
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Jo po te dergonte F-16-at dhe helikopterat apache! Italia ka polici te posacme per te perballuar keto tip manifestacionesh qe shnderrohen ne dhune.
    Sidoqofte nuk ndodhi kushedi se cfare, u dogjen 4-5 makina dhe pame spektakel nja 4 ore te mira.
    Te kishte ndodhur ne Shqiperi, do kishin vdek te pakten 10 veta!
    Per mendimin tim ata nuk e prisnin qe do behej rremuje...nuk vrasin vetem ne Shqiperi jo..Po ka mediat e forta shoku kryeminister..

Une e mendoj qe beri mire policia qe nuk nderhyri me dhune.
    As qe pritej ne fillim nje dhune e tille pasi manifestimi duhej te ishte paqesor, e pastaj dolen keto black blocks qe filluan te djegin e te thyejne. Ne c'pashe ne tv, policia i largonte ose disave i vune prangat, por arme as qe behej fjale te perdoreshin....tamam sic i takon, per mendimin tim.
    Protesta te dhunshme mund te behen kudo e kurdo, por ne nje shtet demokratik nuk ka pse te perdoren armet per t'iu pergjigjur.

Ajo qe vleresove me shume une, ishte reagimi i politikes. Qe te gjithe, te majte e te djathte e denuan nje sjellje te tille. Te kishte ndodhur ne Shqiperi te dyja palet do dilnin ti vinin fajin njera-tjetres pa permendur ne sjella e tille duhej denuar apo jo.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga eralni Lexo Postimin
    Ne c'do vende te botes behen protesta edhe te dhunshme por ndryshimi eshte se ne na pelqejne metodat e vendeve diktatoriale .Se tek ne shperthyen porten e rethimit kurse ktu dogjen ministrin dhe spati te lenduar ... .Ky artikull per te kujtua 21 janarin se vdiqen por sdo te poshterohen.
    eralni
    un i kam pa lajmet ktu e nuk asht fol per djegie te ministrise se brendshme
    nqs ka ndonji gazete qe e konfirmon na e sill

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •