Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar Maska e Grei
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    25

Droga nëpër gjimnaze në Tiranë!

Cfare mendimi keni ju rreth kesaj teme,mendoj se nje pjese e mire e forumit jane hasur me te personalisht duke qene se jane ne nje moshe te re.

Besoj se per momentin ashashi(bari,kalloi)eshte me e perhapura,duke perjashtuar cigaren qe eshte kthyer ne tendence jo vetem per cunat por dhe gocat!

Une thjesht me te degjuar e kam qe ne disa gjimnaze ne tirane ka hyre droga, por besoj se eshte nje lajm i vertete.
    Ka te bej shume edukata familjare, sesi prindi ka arritur t'i shpjegoj femijes se tij demet nga droga apo nga duhani, por ja qe fatkeqsisht mosha e gjimnazit eshte ajo me delikatja e shpesh femijet bien pre e "shokut apo shoqes".

Mendoj qe duhet me shume kontroll brenda oborrit te shkolles, edhe pse kjo nuk do pengonte perdorimin e saj.

La vita non si spiega, si VIVE!

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Drroga!? Kurr nuk kam degjuar! Cka eshte kjo mor,hahet ,pihet apo çka!?....
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    fajin e ka saliu
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    fajin e ka saliu
    Çfare droge merr Saliu?

Sali eshte malok edhe maloket kane tru nuk pine asgje
    mjer femijet qe futen ne keto rruge
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Grei Lexo Postimin
    Cfare mendimi keni ju rreth kesaj teme,mendoj se nje pjese e mire e forumit jane hasur me te personalisht duke qene se jane ne nje moshe te re.

Besoj se per momentin ashashi(bari,kalloi)eshte me e perhapura,duke perjashtuar cigaren qe eshte kthyer ne tendence jo vetem per cunat por dhe gocat!
    Se je ne moshe te re dmth qe je hasur me drogen??

Nejse.................

Si ne cdo vend te botes edhe ne Shqiperi ekzistojne keto probleme.Cfare duhet te mendojme?Qe bejne gabim?Jane disa zgjedhje qe i bejne vet njerezit ne kete rast te rinjte ta pijne ose jo drogen ose cigaren ose alkoolin.Ska te bej cuna apo goca ata qe duan ta pijne nuk mendohen me pare per gjinin qe jane.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Sa ters mer jahu...kur isha une max konjak kishte!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    me long qershie

i/e regjistruar Maska e Grei
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Se je ne moshe te re dmth qe je hasur me drogen??

Nejse.................

Si ne cdo vend te botes edhe ne Shqiperi ekzistojne keto probleme.Cfare duhet te mendojme?Qe bejne gabim?Jane disa zgjedhje qe i bejne vet njerezit ne kete rast te rinjte ta pijne ose jo drogen ose cigaren ose alkoolin.Ska te bej cuna apo goca ata qe duan ta pijne nuk mendohen me pare per gjinin qe jane.
    Jo,nuk jam hasur me drogen dhe as nuk jm ne nje mosh te re.Por kam vene re se nje pjes e madhe e perdorin ate shume shpesh.Nje rast per shembull kur kaloj pran gjimnazeve dhe ndihet qe nga ndonje vend era e ashashit deperton ne ajer ose kur shikon qe gjate nje pushimi te madh ne oborrin e shkollesh 60% pine cigare per me teper me kane treguar se banjot e shkolles perdoren si depo per te fshehur mallin.
    Jane gjera qe me kane goditur shume kur i kam degjuar ose pare vete prandaj e drejtova pyetjen per te pare kendveshtrimin tuaj rreth kesaj ceshtjeje.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •