Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 94
    LIVE EACH MOMENT OF YOUR Maska e Chica bonita
    Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Postime
    87
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    eh?

Kishte lidhje me ate cfare tha Helen
    nejsee po e kaloj pa hapur diskutime pa vlere
    Njerezit percmojne ate qe nuk e kuptojne

Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Postime
    87
    Desha te falenderoj te gjitha ata qe me pergjigjet e tyre te arsyetuara mire me bene te merrja nje vendim shume te rendesishem .....po jua komunikoj edhe juve .....kam vendosur te vazhdoj jeten time pa te .....keshtu duhet te jete me mire ....nuk mund te rrezikoj per dicka qe nuk jam fare e sigurt .....dhe nje here SHUME FALEMINDERIT ....!!!!

Citim Postuar mė parė nga Chica bonita Lexo Postimin
    nejsee po e kaloj pa hapur diskutime pa vlere
    +1
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ne moshen 16 vjecare nuk egzistojne as meshkuj e as femra te pjekuar , nuk ka arsye qe mban ne ate moshe se hormonenet jane ne maksimum. tani qe ti do gabosh do gabosh e ske nga shkon se ne ate moshe te gjthe gabojne, ne mos me kete do gabosh me ndonje tjeter por te pakten meqe e di me ke ke te besh mundohu ti rrish sa me larg, pastaj ne do ja dalesh dot eshte pune tjeter . rendesi ka te mos besh ndonje veprim qe pastaj i paguan pasojat gjithe jeten. psh substancat narkotike te jane ato qe te lene pasoja gjithe jeten ..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

pa merak ....:P ....cupa vuri mend
    Mendova te bej shaka se jeta tone eshte bere monotone edhe serioze
    po gezohem qe more nje vendim serioz per jeten tende
    tani nuk e kupton por mbas disa vitesh do e kuptosh
    qe duhet te gezojme vitet tona edhe mos e leme te na ik rinia
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Postime
    87
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    ne moshen 16 vjecare nuk egzistojne as meshkuj e as femra te pjekuar , nuk ka arsye qe mban ne ate moshe se hormonenet jane ne maksimum. tani qe ti do gabosh do gabosh e ske nga shkon se ne ate moshe te gjthe gabojne, ne mos me kete do gabosh me ndonje tjeter por te pakten meqe e di me ke ke te besh mundohu ti rrish sa me larg, pastaj ne do ja dalesh dot eshte pune tjeter . rendesi ka te mos besh ndonje veprim qe pastaj i paguan pasojat gjithe jeten. psh substancat narkotike te jane ato qe te lene pasoja gjithe jeten ..
    po esh normale te gabosh .....gjithsesi une ksaj radhe kam vendosur te mos gaboj

Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Postime
    87
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mendova te bej shaka se jeta tone eshte bere monotone edhe serioze
    po gezohem qe more nje vendim serioz per jeten tende
    tani nuk e kupton por mbas disa vitesh do e kuptosh
    qe duhet te gezojme vitet tona edhe mos e leme te na ik rinia
    ahahah te kuptoj ...pa merak ....shakate nuk i marr per keq ...jam vete tip i till kshuqe ... ....shume faleminderit ....

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Pershendetje te gjitheve !!! Une jam nje vajze 16 vjecare dhe per momentin gjendem ne nje dileme,,,,,Per tu a bere me te qarte problemin tim po pershkruaj me saktesi se ne c'situate gjendem ....Kam qen e lidhur para pothujase 1 viti me nje djale qe e doja shume ...Nuk ishte tipi i djalit ideal per mua sepse te gjtih e njihnin si prototip por cti besh qe kur bie brenda bie ....nejsee ....lidhja ime me te nuk zgjati shume vtm 3 muaj ....me pas u ndam per nje arsye koti qe nuk dua ta permend .....kaluan goxha muaj dhe nje dite takohem rastesisht me te .....me thote qe donte te rilidheshim bashke ....per nje moment e gjykova te arsyeshme ta refuzoja dhe kjo puna u harrua ...tani pas kaq kohesh afersisht 7 muaj takohem perseri em te....duke qene se une kisha dtl dhe me kishte marr malli ta shihja shoqa e ngushte ma mundesioi kete dhe dolem per kafe me te dhe shoqet e shoket e mi ...gjate kthimit per ne shtepi me tha se em donte akoma ....dhe me kerkoi prape te lidheshim .....nuk e di cte bej .....nuk e mohoj qe e dua akoma ....por duke qene se kam marre vesh qe ka ndryshuar paksa jam en dileme .....mora vesh qe kishte filluar perdorimin e substancave narkotike para tre muajsh ...ai nuk ma mohoi kete gje por me beri te ditur qe tanime nuk vazhdonte ti konsumonte ....Do tju lutesha te vendosnit veten ne vendin tim dhe te me ndihmoshit me nje pergjigje te arsyetuar .....Shume faleminderit !!!!
    Ne ket mosh qe je ti, mendoj se duhet ti kushtosh vemendje shkolles, dhe t'ndihmosh familjen. Kto jan me t'rendsishmet per ty sot.
    T'kesh simpati per dike eshte nje gje normale, por lidhja esht shum me teper....
    Mundohu t'flasesh me mamin/babin, jan dy njerzit qe t'dun me shum ne ket bot, kshilla e tyre ka per t'qen ma e mira per ty.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    16 vjece mos merr asnje lidhje serioze for now je teper e vogel. Mire do ishe te mos lidhesh me ket djal, por edhe nese vendos te kunderten mos e kthe ne lidhje serioze. good luck!
    I LOVE GOD

j&g

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Mbaro iher maturen mire pastaj shif e bej,gjerat do rrjedhin natyrshem vete
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •