Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 74 prej 74
    Berisha: Opozita, jo antieuropiane, do pushtetin

SHKUP- Kryeministri Sali Berisha, nga Maqedonia ku ndodhet për një vizitë zyrtare tha se në Shqipëri ka një realitet fatkeq sa i përket procesit të integrimit në Bashkimin Europian.
    Opozita shqiptare nuk voton ligjet me tre të pestat në parlament, tha kryeministri shqiptar gjatë konferencës së përbashkët për shtyp me homologun maqedonsa, Nikola Gruevski.
    Në të njëjtën linjë, Berisha shpjegoi se opozita shqiptare nuk e bën këtë se është antieuropiane, sepse ajo në programin e vet ka integrimin në Bashkimin Europian, por e bën këtë se mendon se në këtë mënyrë i afrohet më lehtë pushtetit.
    “Këshilltar i saj nuk mund të bëhem. E vërteta është se i largohet më shumë pushtetit.”- tha Berisha.
    Kryeministri tha se qeveria e tij mbetet optimistë, dhe se e konsideron si një proces kryekëput të bazuar në meritë.

panorama
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ???

Kryeministri Shqiptar shkon dhe ankohet tek kryeministri i Rep. ish-Jugosllave te Maqedonise ???

Kjo eshte monumentale! Para gati 20 vitesh, presidenti i asaj kohe (sot kryeminister i Shqiperise) rendi turravrap per ta njohur pavarsine e Republikes ish-Jugosllave, pa pyetur e pa mare parasysh interesat e Shqiptareve atje.

Deri ku do shkoje msadheshtia e marrezise se ketij njeriu???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    cila asht rruga berisha? ma shpjegoni pak
    se une di qe enveri perdorte lavdine po ky cne ky eshte demokrat jo komu
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    ???

Kryeministri Shqiptar shkon dhe ankohet tek kryeministri i Rep. ish-Jugosllave te Maqedonise ???

Kjo eshte monumentale! Para gati 20 vitesh, presidenti i asaj kohe (sot kryeminister i Shqiperise) rendi turravrap per ta njohur pavarsine e Republikes ish-Jugosllave, pa pyetur e pa mare parasysh interesat e Shqiptareve atje.

Deri ku do shkoje msadheshtia e marrezise se ketij njeriu???
    Nuk eshte vecse nje PALLE,me gjithe pushtat qe e ndjekin pas...........................

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •