pinko is good enough for playingpilikunxhe i them swing…lisharse? se kam degjuar ndonjehere lol
pinko is good enough for playingpilikunxhe i them swing…lisharse? se kam degjuar ndonjehere lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Rexh dhe une e kam perdor ate fjale.Kisha kohe pa e perdor.
P.S Pink Bari i bukur mjafton para. Pjesa prapa i duhet pershtatur nevojave te familjes. Ja plot qe e kane shtruar me tulla pjesen prapa.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 18-05-2014 mė 18:58
Feelings change - memories don't.
yep do ta shtrojn me tulla me vone por per tani me beren favor de e lan pergjysem…
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kam cik merak rregullin ne shpi , jo se jam shume strikte por skam kohe diteve te javes qe ti futem shpise me themel , pervec shtunen dhe djeles. kjo cupa ime e ka bere te gjithe shpine kopesht , nuk ka vend ne shpi pa kuklla topa, e 100 gjera qe do thyejme koken ndonjehere . Eshte mesuar ne kopesht , I flas dhe I Bertas ndonjehere qe ti coi ne dhomen e saj ,vec atje e kan vendin . Me shef me inat , sa vjen I jati ne shpi merr krah dhe sjell ne guzhin dhe ato qe Kane ngelur ne dhome . Une I flas ai e merr me te Mira , me eshte bere spoiled little brate le te bej cfar te doi ,me ka gjet belaja .mija ke shoqe , sdal as une, jo se me pengon cupa se kam 2 mamushet
qe ma mbajne ne darke po te dua , pertoj , shyqyr qe kemi keto festa apo dt lindje dhe smerzitem shume . Une I kam po thuaj se te gjith ketej dhe neper shtepit e njeri tjetrit , Sh rralle dalim ...
*~Rexhina~* (18-05-2014)
Edhe une rremuje jam neper shpi, lodra lodra gjithandej, tulla legosh qe cik ta shkelesh te pik nga dhembja, pale kur ben punet, nga si gjen.
Edhe ata ende kerkojne lodra, ska me vend u them sdo tu blej me. Kot me kot... Se ja duke ua blere sot jam, meqe jam Athin dhe ata te shikojn nga duart kur u shkon.
Pilikunxhe i them dhe une![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
i bleva nje cader kamping vajzes dhe ja kam mbushur me gogla plastiku ( mund te jene me qindra) , por kur i perhap ne dhome imagjinojeni se cbehet per ti mbledhur,
une them shyqyr qe sme vjen njeri per vizite
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
fitore, urraaaaaaaaaa
urrraaaaaaaaaaaaa, shpetuam nga pampersat me ne fund
do bejme dasem
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Marya (24-05-2014)
I thash cunit te merrte ne cel. nenen(mamin tim).
Ky i ra nr. dhe e ka zakon qe e ben cel. me viva voce
Bjer e bjer zilja, nena spo perjigjej.
Fillon e aktiviz sekretar. e cel.
Ajo:- personi nuk esht i dispon per moment.
Cuni im: - Pse?
Ajo: - ju lutemi Provojeni perseri me vone.
Cuni im: - mire.
![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Marya (25-05-2014)
Lum si ju qe keni nenat prane tu ndihmojne me femijet. Rexhina ti qenke vertete me fat. Femijet tu kane gjysherit( qe kane dhe nje kopsht) pastaj edhe kusherinjte te luajne. E ku ka me mire?!
Kishte nje feste femijesh tek lagjia sot dhe meqe im shoq punonte thashe po i nxjerr vet jashte.Me rane kembet. Kurre me vet ne keso rastesh. Kam bere be.Vajza qe donte te provoje me radhe gjithe lodrat dhe djali qe zhdukej mes qindra njerzish.Apo nuk mblidhen gjermanet ne rastet kur nuk kane nevoje te paguajne shume.
Nuk i ndjej kembet nga lodhja.
Marya (25-05-2014)
Krijoni Kontakt