Close
Faqja 167 prej 196 FillimFillim ... 67117157165166167168169177 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,661 deri 1,670 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

Une jam bleta Maja e ti je lule - me tha vajza sot derisa me perqafonte.

Ndersa djali po behet haram djale. Kur nuk luan me auto gje qe e ben pothuaj tere kohen kujdeset per tu ngjitur kudo ne karrike ne tavoline ne sofa....... dhe as qe lodhet te flas. Di te thote vetem pak fjale ndonese beri nje vit e gjysme. Krejt ndryshe nga vajza...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Anita ajo moshe eshte me e veshtira se sa kane filluar te ecin dhe coc u duket. S'rrine ne nje vend. Plus nuk e njohin rrezikun. Duhet tu rrish si xhandar nga mbrapa.
    I thashe cunit mbreme kur po degjonim ca kenge. E di qe emrin ta kam vene pas kengetarit tim te preferuar? U habit, dhe po shikonte tere seriozitet. Pas pak me tha, " Mire qe nuk kishe Justin Bieber kengetar te preferuar."
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Si ta quajne cunin? Ky imi me kerkon tja nderroj ne Rocky lol. Pa nje dite Rocky Balboan, e qe ate dite e adhuron aq shume sa vec ate film shef ne YouTube. Edhe shef muskujt here pas here. Po qe e ka grushtin preciz dhe te forte. Kush eshte me I gjati ne klase e pyes- une thote. Biles me I gjate se ato te klases te trete, dhe me I gjate se mesonjesja e klases se pare.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

E paske te gjate shume cunin Pink.
    Ka ca nx qe te habisin. Njoh nje vajze ne klase te katert eshte me e gjate dhe me e gjere se une. Sot biles kam pare nje vajze 10 vjec ishte e zhvilluar shume nga mezi lart, kur shoqet e saj jane akoma pete. E tmerrshme! Shume shpejt zhvillohen fizikisht ca.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Per zyshen e klases se pare qe eshte me I gjate ( ajo eshte sh e shkurter) lol. Po qe eshte I gjate eshte. S'na the emrin
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Jemi bere piktor, kemi filluar te shkarravisim muret e shtepise....ncnc
    E pelqejme gjalpin aq shume sa e hajme sikur te jete djath, e hapim frigoriferin dhe e fusim gjysem e pakos te gjalpit ne goje, brrrr
    Nje dite po ecnim rruges dhe del nje djal zezak
    Kur kjo vajza ime thote
    - paci i zi
    U habita , gjyshja ja kishte mesuar

Mami e shikon shpesh fotografin e babit qe ka vdekur dhe e puth , e merr edhe vajza ta puthe dhe tani sa here qe shikon neper libra ndonje fotografi autori qe i ngajn babitv, kjo fillon e puth librat, dje po puthte fletushken ku ishin afishuar fotografite e kandidateve per zgjedhjet elektorale, ishte njeri qe ishte i moshuar dhe kjo ngeli duke puthur fletushken

E kam shume te dashur
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

7. 2 antarėt mė poshtė falenderuan Marya pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

alnosa (01-04-2014),Prudence (05-04-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Anita ajo moshe eshte me e veshtira se sa kane filluar te ecin dhe coc u duket. S'rrine ne nje vend. Plus nuk e njohin rrezikun. Duhet tu rrish si xhandar nga mbrapa.
    I thashe cunit mbreme kur po degjonim ca kenge. E di qe emrin ta kam vene pas kengetarit tim te preferuar? U habit, dhe po hshikonte tere seriozitet. Pas pak me tha, " Mire qe nuk kishe Justin Bieber kengetar te preferuar."

Mia e tepert. Ka qene edhe vajza energjike po ky eshte shume me shume..... gjithēka qe ka tbeje me levizjet e ka bere shume heret. Shpresoj te mos e marrin ne kopsht vitin tjeter per hiperaktiv. Apo u prishet qejfi edukatoreve te heqin nga vetja femijet qe i bejne telashe?!

Por eshte shume i embel kshtu. Pale ka fillu te me kapi koken me dy duart e vockla te afroje buzet e te me puthi ne faqe. Shkrihem fare...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Jemi bere piktor, kemi filluar te shkarravisim muret e shtepise....
    ncnc
    E pelqejme gjalpin aq shume sa e hajme sikur te jete djath, e hapim frigoriferin dhe e fusim gjysem e pakos te gjalpit ne goje, brrrr
    Nje dite po ecnim rruges dhe del nje djal zezak
    Kur kjo vajza ime thote
    - paci i zi
    U habita , gjyshja ja kishte mesuar

Mami e shikon shpesh fotografin e babit qe ka vdekur dhe e puth , e merr edhe vajza ta puthe dhe tani sa here qe shikon neper libra ndonje fotografi autori qe i ngajn babitv, kjo fillon e puth librat, dje po puthte fletushken ku ishin afishuar fotografite e kandidateve per zgjedhjet elektorale, ishte njeri qe ishte i moshuar dhe kjo ngeli duke puthur fletushken

E kam shume te dashur

Hahahahaha.... ...... mire e jotja fletushkat. E imja te dielen ne pishine po guduliste ne qafe babane e nje vajze te vogel te cilin e njohu aty per aty dhe luanin bashke. Me zuri tavani mua.... edhe ai mbeti ne pozite te pavolitshme se e pa qe nuk me pelqeu fare gjesti vajzes sadoqe u perpoqa te permbahem.

Nuk dua hiq qe ajo tu afrohet njerzve te huaj po qe do qe smund te bej gjithe policin.....

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar anita340 pėr postimin:

Etna Etna (27-03-2014)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2014
    Vendndodhja
    BOSH
    Postime
    102

Oj gra si u gdhite? Selom pinkut nga nje mik qe te do te miren. Apapapapa ēpaske qene pinko akoma forum mi pupupupu po u bone vjehrre moj e uruar. Nejse nejse selom nga plaku.
    Ps sbesoj se me mban mend.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2014
    Vendndodhja
    BOSH
    Postime
    102

Oj gra si u gdhite? Selom pinkut nga nje mik qe te do te miren. Apapapapa ēpaske qene pinko akoma forum mi pupupupu po u bone vjehrre moj e uruar. Nejse nejse selom nga plaku.
    Ps sbesoj se me mban mend.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •