ka filluar ky llafazani im, qe per gjerat qe pelqen sh sh, te thote: "Hallall fare"![]()
do "ta ngordh" fare dhe une....qe ku mi gjen gjithe ato fjale ai)))))))
ka filluar ky llafazani im, qe per gjerat qe pelqen sh sh, te thote: "Hallall fare"![]()
do "ta ngordh" fare dhe une....qe ku mi gjen gjithe ato fjale ai)))))))
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
B@Ne (31-01-2014),HelloThere (07-02-2014),Marya (31-01-2014)
"Duhet te jesh president,.....mbret....kryetar bashkie.....cdo gje."
Kto ishin komentet e cunit, sapo pame nje super vile ne foto.me ate "kryetar bashkie" me shkriu fare
HelloThere (07-02-2014)
vajza e ha shume mishin , sidomos ate te pules, gati ne cdo vakt kerkon mish… dhe dje po shikonim nje liber me kafshe dhe shpende dhe po e pyesja cfare eshte kjo dhe ajo e thonte
eshte lopa , eshte ujku, elefanti dhe kur arrijme tek pula e pyes cfare eshte?
ajo : mishimjam , mjam
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
HelloThere (14-02-2014)
hahahahahahahhahahah
Me tha cupa sot. " Mami nje cun ne autobusin e shkolles me tha,'I am your boyfriend'." Po ti cfare i the?" e pyeta. Ajo tere seriozitet, " Asgje.". lol
Sot qe me nate u ngrit e i beri shokut te saj nje kartoline per Shenin. Une i kerkova te bente per tere shoket e klases, kurse ajo beri vetem per ate. lol Do ja cosh te shtepia me tha? Help!!!!![]()
Feelings change - memories don't.
HelloThere (14-02-2014)
me pak fjale cunat duhet te ritregonin me fjalet e tyre "Princesha mbi bizele"
si nj edhe tj e fillojne me qejf edhe i bien sh shkurt ne fund.
njeshi, pasi beri hyrjen e historise, vazhdimi ishte qe ajo fjeti mbi 20 dyshek dhe te nesermen u martua dhe jetoi e lumtur.
dyshi, ben hyrjen e historise dhe pastaj shkruan qe ajo fjeti dhe i dhembi shtylla.te nesermen u martua e jetoi e lumtur.
sa kom qesh o sa kom qesh... bizelja su permend gjekundi
broken_smile (04-04-2014),loneeagle (24-02-2014),Marya (24-02-2014)
mia@ (24-02-2014)
cdo gje te re ( rroba , lodra) qe i blej vajzes ajo duhet te fle me te , i mban te koke , thua se do tja marri njeri , ngrihet naten dhe i prek ne jane aty....
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Prudence (05-04-2014)
Dje bera nje supe me zarzavate dhe leng mishi, po ca supe ama. Me 100 gjera plot vitamina e healthy . Vdes me reklamu veten nje cik kur gatuaj. I bej shume marketing. I jap cunit, ja mbush ate pocin e porcelanit qe kam ble kastile per ket lloj supe, dhe ja servira naltmadhnise se tij. 100 llafe beri - Jo se du, Jo se haj, Jo se do, Jo se haj- haje I thashe dhe mos bej llafe shume!!!!! Per ke gatova une?!! Haje. Mbas 10 min degjoj - mom can you do me a favor pls? Yeah I them, duke menduar do ndonje gje per te pire a kush e di. Can you eat half pls?! What?!! Favore. Noo! Sa m'ka shkri, me bej nje nder thote.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
broken_smile (04-04-2014),Marya (27-02-2014),Prudence (05-04-2014)
Pink,
perfito, sa ste ka vene albo tarife reklame,...
p.s
sa kerkesa ke pas deri tani?
per supe o fjala
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt