Dje isha ftu diku (party), u vesha, pispillosa, e thashe po bej ndonje foto. Ngaqe vete nuk para e leshoj kameran dhe gjithmone e harroj veten. Ose tamam tamam, troc skam besim te njerezit kur me nxjerrin. Sepse deri me sot, asnje sme ka nxjerre ashtu sic dua une, jane shume plain. Kujtdo qe ja kam dhene (amatore e, njerez qe njoh, te afert) nuk me nxjerrin sic dua (ose atehere kur me pelqen disi, do jete blurry me siguri lol). Pasi me humbi durimi ca dje, sepse asnjeri spo me nxirrte ashtu sic e shoh une veten, syri me shkoi te cuni- po sikur?! Hm, jo thashe, I cant trust him with my dsrl camera. E hoqa te mendim qe me goditi menjehere. nah nuk di ai ta shkrepi gjithe ate kamera. Po pastaj e thirra- Aidan come here baby! Me vrap ai. Si thua, e nxjerr dot mamin ne foto? Yeeees, gati ai. I shndriten syte nga qefi dhe gezimi yay do shkrep kameran tamam si Peter Parker te Spidermani per ate gazeten. Ok i thashe, fillimisht le te sigurojme rripin pas qafe, se mos e leshon, dhe e hedh. Pasi u siguruam qe kamera eshte safe ne qafe, i shpjegova shkurt, vere syrin aty te fokusi, shif ta gjesh mamin aty brenda, sa te shohesh dhe ca keshilla te shpejta, fap e shkrepi ai njehere. Mendova as do jem ne foto fare, nuk kisha shpresa hic. Kur cte shoh?! Jo qe ne foto me kish nxjerr po ne fokus dhe aq sharp dhe nga kendi i duhur. Aq desha une, jepi Aidan- and action. shkrep, shkrep. Kam bere nja 20 poza. Nja 5 i postova ne fb

. Hallejuah. Me duket se e gjeta my personal photographer now!!! Sot sa erdha nga puna, kur do shkrepim te tjera me pyeti. Its fun and I liked it a lot- tha.Mire i them, dhe menjehere mu kujtua filmi Tinguj Lufte, me Bardhin qe thyu violinen. ASNJEHERE, Kurre, Never mos e prek kameran e mamit pa leje i them.

Krijoni Kontakt