aww e ke vajzen shenjen e akrepit?
e di pra, nuk mu duke e drejt ata ta kapnin in first place...sot prap nje mesuese qe kujdeset per vajzat ne fund te dites po ankohej per vajzen e vogel...gjithemone kur jam duke i marr vajzat me thot nje ankese "vajza e vogel goditi nje femije, vajza kapi njeri dhe po e "shake", vajza jote hypen ne tavoline dhe nuk zbret, priji thojnt vajzes" etje, komente te irritueshem sa i them "mire mire" me nje buzeqeshje vallco, por dua ti them, "ok pse mi thua mua keto e dashur?" vajzen e kam 1 vjece e gjysem, skam si ta kontrolloj apo ta bej ti sillet mire, kur akoma skupton ose eshte shume kokeforte te kuptoj...so sot prap u ankua duke me then, gjithemone sa jam duke i marr te iki thot "oh one more thing" me ate "one more thing" dua ti jap nje grusht fytyres se me duket kaq e irritueshme, dua ti them "bitch i got no time" (excuse my french lol)..nejse me thot "zihen vajzat ne shtepi se ketu po ziheshin ore minute...dhe vajza e vogel i thash mos te bej dicka dhe me goditi"...u mundova ti flisja mire duke i then "yeah ka temperament, por eshte femi skam si ta bej te ndryshoj"..."eh se u befasova qe me goditi"...i them "yeah well si pelqen qortimet what can i say" dhe ika...ama por permendi perseri dicka per vajzat do i them "degjo e di shume mire si jan vajzat e mia, you don't have to tell me, just do your job and shut up" lol
Krijoni Kontakt