Marya nuk u gjendet karari njerezve. Vdesin te japin mend. Bere mire qe s'ja zgjate. Po arabet si i edukojne femijet? Te jene te pavarur, te shkathta keshtu deri sa t'u veje mosha per shami?! pffff!!!
Marya nuk u gjendet karari njerezve. Vdesin te japin mend. Bere mire qe s'ja zgjate. Po arabet si i edukojne femijet? Te jene te pavarur, te shkathta keshtu deri sa t'u veje mosha per shami?! pffff!!!
Feelings change - memories don't.
nuk e di nga e merr por vajza 3 vjece sec i pelqen ti thot "ckemi" cdo njeri qe shikon...dhe ndihem e turperuar kur e ben se vet mundohem ti evitoj disa njerez...dje pa nje gjiton (mendoj se eshte gjiton sepse as nuk i flas gjitonve dhe as nuk e di ke kam gjiton lol)...nejse sic jemi duke kaluar, vajzen e vogel e kisha tek shpatulla, e kam me te lehte te hypi shkallet nese e mbaj ne kete menyre) dhe shume veta i duket per te qeshur ose e lezecme dhe ky me pa dhe buzeqesh, i dhash nje half smile dhe nuk thash gje dhe po ecia sa me shpejt qe most te hapte ai nje muhabet pshm sic bejn disa kur shikojn qe po e mban femijen ne ate menyr dhe duhet te komentojn...nejse sic po ikja me shpejt, vajza e madhe ndalon ne vend dhe i thot "hiii theree"...ne ate moment po mendoja "oh freaking hell" lol...ky i pergjigjet "hi there sweety"...i marr doren dhe mundohem te vajzhdoj rrugen kur kjo bertet "he called me sweety...i am a sweety" lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
udhetimi i pare qe beme me vajzen,
me teper kishim siklet per te si do ta perballonte, avionit , oret e gjata ne udhetim naten, prishja e regjimit te zakonshem.
ajo u kenaq , aq kurioze, mos ti shpetonte asgje, gjithe rruges olala, olala nga kurioziteti ja bente.
Me e forta ishte ne avion, kishte turbulenca te forta dhe te gjithe te vrenhtur ne fytyre nga frika , asnje nuk pipetinte, vetem kjo shkriheshe se qeshuri me te madhe, hahahaha,kujtonte se ishte tek lodrat, dashur pa dashur edhe te tjeret qeshnin, nuk di akoma se ceshte rreziku.
pastaj kur kalonim tek posti i policeve , kjo donte vet tu paraqiste pashaporten e saj, ncnc, ncnc 2 vjece e 3 muajshe dhe ka personalitetin e saj.
neve na nxorri ne pension.....
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Ku jane brockullat?![]()
Hyp ne autobuz me vajzen , ooo cvinte nje ere e keqe , dreqin po thoja po keta njerez nuk lahen keshtu, vape e madhe te gjithe njerezit si me stil shikonin nga njeri tjetri, nga vjen kjo ere,
Kur zbres nga autobuzi shikoj ne fakt se ishte vajza ime qe e kishte mbush pampersin dhe nuk thote gje, turp,
ej po me shqeteson mua kjo vajza ime, me perpara shikonte ne youtube kenge, filma po tani rri e shikon vetem nga keto videot me kinderat surprise, dhe kur shikoj sa visione qe paskan keto lloj videosh me miliona, i blej kinder shpesh se nganjehere e shikoj qe lepin buzet kur shikon keto videot po prap sja heq dot.
A kane edhe femijet tuaj kesij lloj fiksimesh????
kan fisime me cdo lloj embelsire lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Cupa ime ka nje neps te papare. Nuk guxoj te ha asgje para asaj se e do ajo. E le dicka ne tavoline dhe ajo se merr, ama po zgjata doren une turret, e do.![]()
Feelings change - memories don't.
Ato vezet I kam pas fiksim une Marya ne Tirone. Ketej ska, ose skam pare une. Cuni im - ice cream ka per borxh te te nxjerri dificit. Si 5 kutia, si 10 te blesh per 2-3 dite Kane mbaruar!
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt