Close
Faqja 102 prej 196 FillimFillim ... 25292100101102103104112152 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,011 deri 1,020 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    hajde menyre te theni.....
    i perktheva nga frengjishtja, mendoj frengjisht tani
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Po mire mi gra
    ne e dime qe ju sdini shqip
    Po femijet tuaj din?
    Nese po ateher u thuani te ju mesojne.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ne fakt une u habita me menyren qe kishte gjet komshia per ti thene Maries qe vajza ben aq zhurem sa ata e degjojne dhe per rastin konkret me demek, u eshte dhimbsur atyre pasi eshte rrezuar(sipas tyre)
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    qeshni ju qeshni, ngaqe do ti rregulloj zbukurimet vajza e ka rrezuar dy here pemen deri tani, gjysmat e pocave jane thyer,
    ncncncnc,
    ahahah heres tjeter mos i blej te shtrenjta. Kur ke femije te vogel paisjet per pemen do bien edhe vendosen mesatarisht 4 here. sigurisht gjysma do thyhet:P Te gjithe femijet e vegjel njelloj jane grindavec edhe kurioze, cdo prinder i kalon keto me femijet e vete.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Une i thashe cupes. Ec me mamin te rregullojme pemen. Une ve ajo rrezo. Bohhh, me iku truri. Po c'prisja dhe une me shume nga nje femije 3 vjec?!
    mia pse mendova sikur e kishe vajzen me te madhe? obobo un se kam ven pemen akoma por vitin qe kaloj burri kishte nje ide te "bukur" dhe mendojt e varrte chokolata te mbeshtjellura me dekorime te ndryshme, dhe vajza (afersisht 2 vjece) morri vesh qe ishin chocollate...dhe nje nga nje e rrjepi pemen, dhe rreth e rrotull shikoje chocolate wrapping paper

Kurse per kete te vogelen kam frik te ve pemen se eshte me keq sec ka qen motra e saj...cfare shikon do ta fusin ne goje, dhe ska rendesi cfare eshte do ta provoj njehere :/

Tani per ndonje brockull, vajza 9 muajshe e kupton qe flasim me Iphone, dhe kishte marr iphonin tim dhe kishte shtypur "voicemail"..dhe sic te del zeri i voicmail kjo fillon ta vej afer buzeve dhe fillon duke bertitur "adda adda dada"...zeri ne voicemail i thot te shtypi 1 apo 2 etc, kjo e gezuar fillon perseri me "ada attaa"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    Tani per ndonje brockull, vajza 9 muajshe e kupton qe flasim me Iphone, dhe kishte marr iphonin tim dhe kishte shtypur "voicemail"..dhe sic te del zeri i voicmail kjo fillon ta vej afer buzeve dhe fillon duke bertitur "adda adda dada"...zeri ne voicemail i thot te shtypi 1 apo 2 etc, kjo e gezuar fillon perseri me "ada attaa"

Hahahahaha

Ca ēamarrokeje qe qenka ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Rexhina keto dite mbushi 4. Dhe vellai te njejten gje po me thoshte per femijen e vet qe sapo mbushi vitin. Ka qejf te mbaje tekefonin e beje dadada. Sa te kopjojne femijet! Te kenaqin.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po shume, vdesin pak te komunikojn me telefonin sic bejm ne ose te kercejn apo te kendojn...pshm vajze sa degjon nje kenge per femij e tunde koken sa i merren mend lol... meduket se do i keputet koka me ate qafen te vockel :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    po ne arrijme ne 8 te darkes ne shtepi dhe vajza do te perfitoj cdo moment qe te rri me ne.....

Dhe vetem per dy ore ankohen ata? Keta te mijte doren ne zemer i terrorizojme pothuj tere pasditen......Vajza ime kercen me dy kembet. Dhe sa me shume i thua te ndaloje me kete gje aq me shume kercen ajo.......Prandaj koheve te fundit vetem ia sqaroj qe sben dhe e le ta kryeje te veten dhe pastaj ndalon vet.

Kur jemi te tema, vajza ime ka filluar me modelizem tani. Nje e dy e merr poza dhe kerkon ta fotografojme. Interesante deri para pak ditesh ishte shume e interesuar per bageret saqe thashe do te behej bageriste......
    AUTOCHTHONOUS

Perjashtuar Maska e didii
    Anėtarėsuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    hhaahahhaha sa mire te kesh nje bebe

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •