Close
Faqja 101 prej 196 FillimFillim ... 519199100101102103111151 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,001 deri 1,010 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Marie Plakut vetem por..n mos i degjo.......

Marie moj moter.Isha ne lokal ne mengjes per te pire kafe dhe filloi te cirrej nje bebush sic e kane qe sdine ca duan,e sdine te thone, e sgjejne rehat sido ti rrotullooje dhe eglendis prindi(bebe hesapi)edhe e jema perpiqej ta qetsonte...hic bebi....e di si me erdhi...ti thoja po cohu e ik moj se na u rokanis koka...kemi dale per qef e rehati na mori ment ai bebi yt... ja kshu.(mezi na bin veshet rehat na tanet dhe kur rine mire keta me duhet te duroj te botes )
    Eedhe komshija ime skishte faj kur iu ankua vjerres sime qe mos ti lejonte femijet te benin xhiro me biciklete neper shtepi.

o Mete per vete kjo pune....

Tani me duhet PINKU per shkembim eksperiencash.

O PINK.
    Me detyrat e math te cunit a e ndihmon a jo?Nese po me thuaj si?
    Si ti ndihmoj une keta te mite qe mos ti fusin pergjigjet nga barku pa u menduar por te krijojne nje logjike ne mbledhjen apo zbritjen e numrave?Per zgjidhjen e ushtrimeve perdor numratoren por ka ndonje variant tjeter qe ben pune?
    hahah prudence me kujtove pak burrin se njehere kishim vajtur ne restorant dhe vajza e vogel po ngrindej...dhe ky "shpejt merre se po i shqeteson sa te paguaj billen un" un po e shikoja ne menyr irrituese "edhe ca qe irriton, ca do bej un reth e rrotull me femijn ne dore " lol...as me kishte vajtur ndermend per te tjeret kur ngrindej ajo, vec po mendoja e shkreta nuk eshte ne qejf te mire

Kurse vajza e madhe me shkrin, cfare degjon e thot, dhe sikur ta kesh then njehere e mban mend pas nje jave...po i jepja nje dush dhe vajza e vogel po e ngacmonte kete te madhen dhe kjo ne anglisht "for my goodness sake, leave me alone' lollll
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Prudo
    Edhe ne kur dalim diku ne resto dhe shikojme qe vajza behet e papermbajtshme hajme me rradhe nderkohe qe tjetri e nxjerr jashte vajzen.
    Por me kete komshien u shqetesova me teper se jane gati per gjene me te vogel te therrasin policine, me shqetesoi menyra e saj e komunikimit , fut letren poshte deres , i bie ziles dhe iken me vrap,
    Dhe jam me se e bindur qe ka ruajtur nje kopie te letres , se jane burokrat keta edhe ne menyren e komunikimit, per keta fjalet i merr era dhe vetem shkrimi e verteton nje ankese.
    U habita me teper se edhe ajo vete ka femije te rritur dhe kur ata ulerasin nuk jam ankuar asnjehere.
    Megjithate te nesermen prap gjeta nje leter tjeter poshte deres.
    Me kerkonte te falur se e kishte ekzagjeruar ngaqe ishte elodhur dhe ta leme femijen ta vrapoje se kane nevoje, si duket i erdhi keq kur degjoi femijen te qante ne darke.
    Historira, historira nga nuk e pret.
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    beme pemen e vitit te ri dhe vajza e habitur dhe e gezuar ja ben uau, uau nga mahnitja , vecse e ben uau uau sa here qe hyn ne dhome , thua se po e shikon per here te pare sa here qe hyn, uau, uau, na shkrin se qeshuri
    sa kan qeshur shoqet e punes kur i tregova ket...se helbete jemi bere si nje shpi edhe i perdorim storiet tona per te mbushur bisedat
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    qeshni ju qeshni, ngaqe do ti rregulloj zbukurimet vajza e ka rrezuar dy here pemen deri tani, gjysmat e pocave jane thyer,
    ncncncnc,

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    tani vajza kur shkon ne gjume e ka bere zakon i mbledh gjithe pelushet qe ka , i mbush krahet plot me qen , mace, arushe dhe niset per ne shtrat , do ti fuse edhe ata ne gjume
    tani e dime po nisi ti mbledh te gjitha dmth se do te fleje......
    ose pasi e laje kur ja thaje floket me tharese me drejton edhe arushin e saj qe ta thaj edhe arushin megjithese nuk eshte i lagur...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une i thashe cupes. Ec me mamin te rregullojme pemen. Une ve ajo rrezo. Bohhh, me iku truri. Po c'prisja dhe une me shume nga nje femije 3 vjec?!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Ne ketej kemi mesu te kendojme kengen e ditelindjes ne tri gjuhe. Ne fillim ajo ishte keshtu:
    "zum geburtstag to you".

Tani gjermanisht e shqip e themi me ca gabime te vogla ndersa birthday eshte akoma dehdej.........

Po na acaron nervat vellau ama. Se durojme fare kur qan. Ndonese ai qan cerekun e asaj qe kemi qare ne...
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Prudo
    Edhe ne kur dalim diku ne resto dhe shikojme qe vajza behet e papermbajtshme hajme me rradhe nderkohe qe tjetri e nxjerr jashte vajzen.
    Por me kete komshien u shqetesova me teper se jane gati per gjene me te vogel te therrasin policine, me shqetesoi menyra e saj e komunikimit , fut letren poshte deres , i bie ziles dhe iken me vrap,
    Dhe jam me se e bindur qe ka ruajtur nje kopie te letres , se jane burokrat keta edhe ne menyren e komunikimit, per keta fjalet i merr era dhe vetem shkrimi e verteton nje ankese.
    U habita me teper se edhe ajo vete ka femije te rritur dhe kur ata ulerasin nuk jam ankuar asnjehere.
    Megjithate te nesermen prap gjeta nje leter tjeter poshte deres.
    Me kerkonte te falur se e kishte ekzagjeruar ngaqe ishte elodhur dhe ta leme femijen ta vrapoje se kane nevoje, si duket i erdhi keq kur degjoi femijen te qante ne darke.
    Historira, historira nga nuk e pret.
    Marya, komshinjte e mi jane me te civilizuar. E thone plot miresjellje " e degjuam mbreme kur u rrezua vajza.u vra shume? po ama nuk e degjuam te qante" .....Une sikletisem e them "nuk u vra shume jo" ndersa burri ia keput shkurt "nuk u rrezu po kercen perpjete ngaqe do te luaje" ...... Vecse e imja flen ne 8 se po te ishte ne 10 jam e sigurte qe do te ankoheshin dhe sdo te kerkonin fare te falur. Doren ne zemer ata kane nje vajze po nuk degjohet kurre ajo....
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Marya, komshinjte e mi jane me te civilizuar. E thone plot miresjellje " e degjuam mbreme kur u rrezua vajza.u vra shume? po ama nuk e degjuam te qante" .....Une sikletisem e them "nuk u vra shume jo" ndersa burri ia keput shkurt "nuk u rrezu po kercen perpjete ngaqe do te luaje" ...... Vecse e imja flen ne 8 se po te ishte ne 10 jam e sigurte qe do te ankoheshin dhe sdo te kerkonin fare te falur. Doren ne zemer ata kane nje vajze po nuk degjohet kurre ajo....
    po ne arrijme ne 8 te darkes ne shtepi dhe vajza do te perfitoj cdo moment qe te rri me ne.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    hajde menyre te theni.....
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •