ashtu i them dhe une. Degjo e sillu mire, se Santa po te veshtron, shef qe nga North Pole, e ska me te vene te Nice liste. Dhe funksionon , e kemi te garantuar sjelljen e mire deri ne fund te dhjetorit, ska nevoje te ngrej zerin une apo lodhem .![]()
ashtu i them dhe une. Degjo e sillu mire, se Santa po te veshtron, shef qe nga North Pole, e ska me te vene te Nice liste. Dhe funksionon , e kemi te garantuar sjelljen e mire deri ne fund te dhjetorit, ska nevoje te ngrej zerin une apo lodhem .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
njeri nga cunat e mi me pyet nese eshte i vertete Plaku i vitit te ri,me vjen keq mos ti them qe PO, sepse atij i qesh nuri dhe perhumbet paksa(ndoshta imagjinon ne ato sekonda),ndersa i vellai i pergjigjet paralelisht me mua: "Jo nuk eshte i vertete,na i blen mami me babin lodrat", une vazhdoj: "Jo,ne i japim leket plakut dhe porosine dhe ai na i sjell kur ju jeni ne gjume"
-"po pse se shohim ne?" pyesin
-sepse iken sh shpejt se ka sh dhurata per te shperndare
ne fakt cuni qe i beson ne pergjithsi ka me sh fantazi, edhe kur i them un: "kshu kshu ka ndodh ne shkolle"(pasi kam pyet zyshen)ai me pyet: "si e di ti kete?".... ma tha zogu i them. ai e beson dhe neper fytyre i kalon nje kenaqsi qe perpiqet ta permbaje,por qe i qeshin syte dhe fytyra...edhe pse e ka nje hije dyshimi ndoshta...ai fare mire pranon ti besoje.![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
une dua qe ti te kepusesh qafen
....nga kjo teme![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
sille mamin ketu te trgoi per bemat e tua ,se mendere turtulli te paska dhene
Vura pemen ne Dt 1,cupa terhoqi dritat u rrogullis pema me gjith ate dhe nje xhung ne balle na ngeli si shenj .Dhe peme per kete vit ska .E hoqa .Ka filluar te fusi cdo gje ne goje dhe duke ecur kemadoras lepin tapetin dhe dyshemene me cmendi ngela me leck ne dore. obobo kur do rritet te kuptoj .
beme pemen e vitit te ri dhe vajza e habitur dhe e gezuar ja ben uau, uau nga mahnitja , vecse e ben uau uau sa here qe hyn ne dhome , thua se po e shikon per here te pare sa here qe hyn, uau, uau, na shkrin se qeshuri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 05-12-2012 mė 13:30
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
lol pak a shume dhe djali im eshte ne kete faze qe ecen kembadorazi neper tapet , dhe do te kapi e te luaje me gjithcka .. hap frigoriferin , I hedh ca ka ne te , hap sirtaret loz me luge , tenxhere etccun se rregulloj fare shtepin e le ashtu tere kohes se e di qe do e beje prape te nsermen ... problem I vetem eshte se kur kaloj ne kitchen harroj dhe vritem se shkel neper lodra e me jan ber kembet cop cop
![]()
mbreme u bene telef duke pastruar cizmet qe ti mbushte nikolaus..............i pastruan dhe per cunin e vogel ,me te forten qe une kisha menduar vetem per dy femijet e medhenjt ......doli burri me vrap para se mbulleshin dyqynet dhe i solli
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Krijoni Kontakt