Close
Faqja 99 prej 196 FillimFillim ... 4989979899100101109149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 981 deri 990 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ashtu i them dhe une. Degjo e sillu mire, se Santa po te veshtron, shef qe nga North Pole, e ska me te vene te Nice liste. Dhe funksionon , e kemi te garantuar sjelljen e mire deri ne fund te dhjetorit, ska nevoje te ngrej zerin une apo lodhem .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    ashtu i them dhe une. Degjo e sillu mire, se Santa po te veshtron, shef qe nga North Pole, e ska me te vene te Nice liste. Dhe funksionon , e kemi te garantuar sjelljen e mire deri ne fund te dhjetorit, ska nevoje te ngrej zerin une apo lodhem .
    Citim Postuar mė parė nga B@Ne Lexo Postimin
    Akoma nuk ja kam tregur te verteten por ne shkolle nuk te lene kalamjt e tjere , i madhi me thote : O ma , me thane ca shoke qe Babgjyshi eshte legjende ...ėėė qe thone prapsira ma ???...
    Po me mam , te kane genjyer
    mos i degjo ato ...loooooool Sa her qe ben ndonje gabim i them : aaa, kujdes se ndryshe nuk do kaloje per dhuratat Babgjyshi : D haha ( si dhe te voglit ) Mendohuni mire : D
    atyre di cti jap

po ju dyjave nuk po di

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    njeri nga cunat e mi me pyet nese eshte i vertete Plaku i vitit te ri,me vjen keq mos ti them qe PO, sepse atij i qesh nuri dhe perhumbet paksa(ndoshta imagjinon ne ato sekonda),ndersa i vellai i pergjigjet paralelisht me mua: "Jo nuk eshte i vertete,na i blen mami me babin lodrat", une vazhdoj: "Jo,ne i japim leket plakut dhe porosine dhe ai na i sjell kur ju jeni ne gjume"
    -"po pse se shohim ne?" pyesin
    -sepse iken sh shpejt se ka sh dhurata per te shperndare

ne fakt cuni qe i beson ne pergjithsi ka me sh fantazi, edhe kur i them un: "kshu kshu ka ndodh ne shkolle"(pasi kam pyet zyshen)ai me pyet: "si e di ti kete?".... ma tha zogu i them. ai e beson dhe neper fytyre i kalon nje kenaqsi qe perpiqet ta permbaje,por qe i qeshin syte dhe fytyra...edhe pse e ka nje hije dyshimi ndoshta...ai fare mire pranon ti besoje.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    njeri nga cunat e mi me pyet nese eshte i vertete Plaku i vitit te ri,me vjen keq mos ti them qe PO, sepse atij i qesh nuri dhe perhumbet paksa(ndoshta imagjinon ne ato sekonda),ndersa i vellai i pergjigjet paralelisht me mua: "Jo nuk eshte i vertete,na i blen mami me babin lodrat", une vazhdoj: "Jo,ne i japim leket plakut dhe porosine dhe ai na i sjell kur ju jeni ne gjume"
    -"po pse se shohim ne?" pyesin
    -sepse iken sh shpejt se ka sh dhurata per te shperndare : D

ne fakt cuni qe i beson ne pergjithsi ka me sh fantazi, edhe kur i them un: "kshu kshu ka ndodh ne shkolle"(pasi kam pyet zyshen)ai me pyet: "si e di ti kete?".... ma tha zogu i them. ai e beson dhe neper fytyre i kalon nje kenaqsi qe perpiqet ta permbaje,por qe i qeshin syte dhe fytyra...edhe pse e ka nje hije dyshimi ndoshta...ai fare mire pranon ti besoje. : )
    Si nuk jam i vertet? cfare do ti bija ime? ke ndonje deshire?

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    une dua qe ti te kepusesh qafen

....nga kjo teme
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Si nuk jam i vertet? cfare do ti bija ime? : p ke ndonje deshire?
    sille mamin ketu te trgoi per bemat e tua ,se mendere turtulli te paska dhene

Vura pemen ne Dt 1,cupa terhoqi dritat u rrogullis pema me gjith ate dhe nje xhung ne balle na ngeli si shenj .Dhe peme per kete vit ska .E hoqa .Ka filluar te fusi cdo gje ne goje dhe duke ecur kemadoras lepin tapetin dhe dyshemene me cmendi ngela me leck ne dore. obobo kur do rritet te kuptoj .

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    beme pemen e vitit te ri dhe vajza e habitur dhe e gezuar ja ben uau, uau nga mahnitja , vecse e ben uau uau sa here qe hyn ne dhome , thua se po e shikon per here te pare sa here qe hyn, uau, uau, na shkrin se qeshuri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 05-12-2012 mė 13:30
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    sille mamin ketu te trgoi per bemat e tua ,se mendere turtulli te paska dhene

Vura pemen ne Dt 1,cupa terhoqi dritat u rrogullis pema me gjith ate dhe nje xhung ne balle na ngeli si shenj .Dhe peme per kete vit ska .E hoqa .Ka filluar te fusi cdo gje ne goje dhe duke ecur kemadoras lepin tapetin dhe dyshemene me cmendi ngela me leck ne dore. obobo kur do rritet te kuptoj .
    lol pak a shume dhe djali im eshte ne kete faze qe ecen kembadorazi neper tapet , dhe do te kapi e te luaje me gjithcka .. hap frigoriferin , I hedh ca ka ne te , hap sirtaret loz me luge , tenxhere etcc un se rregulloj fare shtepin e le ashtu tere kohes se e di qe do e beje prape te nsermen ... problem I vetem eshte se kur kaloj ne kitchen harroj dhe vritem se shkel neper lodra e me jan ber kembet cop cop

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    vlonjatet fjalen lope e kane si kompliment mi cuca
    ama djemte e prudo i thojne lope , po i thojne qe eshte edhe mami me i mire ne bote, i kame lexuar ne njeren nga faqet

po kjo nuk eshte gje fare se ckam degjuar njehere
    isha ne tram kur ne nje stacion hypin nje grua me nje burre dhe nje djalosh rreth te 14 vjeceve.
    Gruaja me burrin ulen me tutje dhe djali ishte ulur ne karrigen perpara meje dhe fillon te gerthase
    o ma, o ma
    duhet te jete shqiptar mendova se vetem shqiptaret kane zakonin te therrasin o ma; shkurt
    ky o ma , o ma hajde ketu : i thote ne shqip
    kjo nuk levizte dhe i thoshte djalit te afroheshe me ta
    ky tere nerva
    te ifsha motren
    spo u besoja vesheve,
    thashe do plase lufta tani, kur e jema buzeqeshte dhe vazhdonte muhabetin me burrin

Thashe mire qe su fola

Hahahahahahahahaha

Kom vdek t'u qesh !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    mbreme u bene telef duke pastruar cizmet qe ti mbushte nikolaus..............i pastruan dhe per cunin e vogel ,me te forten qe une kisha menduar vetem per dy femijet e medhenjt ......doli burri me vrap para se mbulleshin dyqynet dhe i solli
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •