Close
Faqja 91 prej 196 FillimFillim ... 41818990919293101141191 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 901 deri 910 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    pink i vesha te dyja si mini mouse...por vajza ime mezi sa priste ngaqe ndo merrte embelsira, gallat ishte kur erdhi dita e halloween dhe i them "zemla do ikim trick or treating"...."oh yayy mama, hajde" me thot pa e veshur me kostumin e saj, i them "prit te te vesh mami kostumin"...'no "dos" ok" lol...e kishte haq inat ta vishte kostumin...materialin se bejn hic mire fare keta te poshtrit

Bebi, mos u merzit do i humbasesh nese je e determinuar ...un e kam prishur shume qe kur fillova shkollen dhe punen, 8 ore ne klas ulur, dhe 5 ore te tjera ne pune ulur...10 lbs ((((
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Te mite u veshen njeri pirat e njeri vampir.Qe kur I bleme , numeronin ditet kur do vinte e merkura per festen ne shkolle.Sa te vegjel jane.Sa pak mjafton per ti kenaqur.

Kur bie fjala rreth vjeceve qe ka secili ne familje , keta te mite nuk arrijne ti kuptojne qarte ndryshimet.Me pyeten njehere se sa vjec isha une,po babi,po nena,po gjyshi.PAstaj me pyeten nese une isha me e madhe nga nena? Po nena eshte plak more, u them,si mund te jem une me e madhe(besoj se ndikohen nga fakti qe une vendos rreth tyre dhe Jo nena),...vazhdoj une....nena lindi babin,pastaj kam lindur une nga nena tjeter. Pyesin keta:- " po ti ku jetoje kur s'kishe lindur,jetoje ne Vlore?"

Sa here qe bie fjala se ku Kane qene ata apo une para se te lindnim, u them: "kemi qene tek mendja e Zotit"
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    eee vajza ime u vesh si nje lloj shtrige, me nje fustan te zi me ca si flatra me ngjyra, me nje jake te madhe te ngritur lart, me nje pale cizme me shkelqim, dhe ne koke mbante nje pale brire si te djallit...
    i bera nje lloj tualeti ne fytyre me ca sy te nxire dhe me buze te kuqe flake... se ke imitonte nuk e mora vesh...
    e kishte lene me ato te klases te nje lokal (tek blur-i) "per ata qe jetojne ne Shqperi" edhe shkuam edhe ne te dy me tim shoq ta shoqeronim...
    te nesermen pastaj u kishte thene zysha te merrnin kostumet me vete se do festonin tek shkolla...
    u kenaq, u terbua fare... vetem une me tim shoq ishim me "normalet" tek ai lokali, atje me te rritur dhe te vegjel ishin veshur si per feste...
    edhe vajza me thoshte po ti mami pse nuk vesh nje kostum te frikshem...
    po ja mi zemra e mamit i thashe une, ja po bej sikur jam nje grua vampire shtatzane e lodhur...
    (ngaqe jam shtatzane ne muaj te 8 nuk eshte se me bejne te gjitha rrobat)...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    un se vesha dot djalin por vet mora nje carcaf ne hotelin ku isha dhe e vura ne trup si Kleopatra , nje paruke roze e mora ne nje dyqan aty afer dhe nje kurore me xixa per goca tvogla .. ene Voila done , hopa halloweeni lol

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    un se vesha dot djalin por vet mora nje carcaf ne hotelin ku isha dhe e vura ne trup si Kleopatra , nje paruke roze e mora ne nje dyqan aty afer dhe nje kurore me xixa per goca tvogla .. ene Voila done , hopa halloweeni lol
    me sa di une kleopatra i ka floket e zeza o goce, mos ke imitu ate bosin e Arabise Saudite ti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    bebi mesa di une kleopatra eshte pershruar me floke bjondje ne te vertet, dhe jo si e kan bere bere neper filma me floke te zeza etje...tepakten libri 'kleopatra dhe Antony" e pershkruante autori me floke te verdha
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    bebi mesa di une kleopatra eshte pershruar me floke bjondje ne te vertet, dhe jo si e kan bere bere neper filma me floke te zeza etje...tepakten libri 'kleopatra dhe Antony" e pershkruante autori me floke te verdha
    eshte pershkruak edhe si e zeze me floke te zeza
    floke kuqe e etc
    mbase edhe te kalterta

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    me falni harrova te shkruaj Kleopatra ne versionin androgynous

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    per zotin me thene te drejten une kam jetuar 1 muaj e gjysem ne Egjipt dhe nuk kam pare asgje egjiptian bjond...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Cuni im kish shume qef me ardh me ne per te votuar. Ok I thashe do vish ta shohesh si votohet. E meqe si 6 vjecare e ne shkolle kur bejne betimin e di dhe u thone kush eshte presidenti I USA . Edhe femija ndikohet ci thone ne shkolle lol, edhe tha do votoj Obamen. Shkuam atje dhe ato burrat atje e pyeten- are u here to vote ' young man'? ( ky kerkonte emrin e tij) . Yes u tha!! A je rregjistruar ?? Yesssss!! Vazhdonte ky gjithe seriozitet e pa ju dredh qerpiku , kujtonte se Ishte rregjistru !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •