Close
Faqja 90 prej 196 FillimFillim ... 40808889909192100140190 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    ishte gallate para ca muajsh, vajzen e kishin ftuar ne nje ditelindje edhe ai djali qe kishte ditelindjen kishte prenotuar ca animatore edhe nje person qe bente numra shpejtesie qe keto i therrisnin "magjistari". edhe ne nje moment i vjen rradha ketij magjistarit te bente disa numra perpara femijeve...edhe ishte nje moment qe ky kishte ca topa ne dore edhe i zhduk gjoja... ishte shume qetesi ne ate moment se femijet po shikon se cfare "magjie" do bente ky,
    kur vajza ime ne kete moment bertet sa kishte ne koke, ja ja ku e ke fshehur aty mbrapa... ia nxiu jeten atij magjistarit... ai i shkreti u vu ne siklet....
    hahahahahah e imagjinoj skenen hahahahah
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Hihihihihihihihihih ne e kemi me lop Jo me pig.njeri nga cunat e mi sa here me merr inat....me ben presion duke me thene: "do tu them te gjitheve qe ti Je e shendoshe"
    Ste kuptova une, te thone cunat lope ,se kjo pigi eshte si shprehje perkedhelse ketej nga usa ...
    Dhe tolerimi ka kufi them une tek femijet ,nejse mendimi im

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Ste kuptova une, te thone cunat lope ,se kjo pigi eshte si shprehje perkedhelse ketej nga usa ...
    Dhe tolerimi ka kufi them une tek femijet ,nejse mendimi im

po moj.sa nje lop.dmth e shendoshe. navash ti se edhe cuni im me shaka ma thote

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    po moj.sa nje lop.dmth e shendoshe. navash ti se edhe cuni im me shaka ma thote
    gocat mesa duket jane ndryshe...
    mua vajza rri gjithe diten duke me bere komplimenta... mami sa e bukur je, sa te bukura i ke floket, sa e gjate je....vetem per syte nuk me thote gje sepse ajo i ka blu ndersa une i kam jeshile, edhe ajo eshte e bindur qe syte e saj i ka me te bukur se te miat.... se sa here kalon rruges nuk kalon pa u vene re nga njerezit qe i bejne komplimenta per syte... eh vajzat...eshte shume e embel
    qeshim ndonjehere me tim shoq se ai i thote, po lere edhe babin ti thote ndonje gje mamit...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Cool

vlonjatet fjalen lope e kane si kompliment mi cuca
    ama djemte e prudo i thojne lope , po i thojne qe eshte edhe mami me i mire ne bote, i kame lexuar ne njeren nga faqet

po kjo nuk eshte gje fare se ckam degjuar njehere
    isha ne tram kur ne nje stacion hypin nje grua me nje burre dhe nje djalosh rreth te 14 vjeceve.
    Gruaja me burrin ulen me tutje dhe djali ishte ulur ne karrigen perpara meje dhe fillon te gerthase
    o ma, o ma
    duhet te jete shqiptar mendova se vetem shqiptaret kane zakonin te therrasin o ma; shkurt
    ky o ma , o ma hajde ketu : i thote ne shqip
    kjo nuk levizte dhe i thoshte djalit te afroheshe me ta
    ky tere nerva
    te ifsha motren me ze te larte
    spo u besoja vesheve,
    thashe do plase lufta tani, kur e jema buzeqeshte dhe vazhdonte muhabetin me burrin asnje reaksion.
    Thashe mire qe su fola
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ohh zot, do ta rraja ne publik djalin po te isha ajo

Kurse vajza ime me habit nganjehere...thon femijet kan kujtes te shkurter sidomos kur jan te vegjel...por dje vajza me shikon barkun dhe me pyet "mami ke bebi aty"....burri ja plas te qeshurit, une e shikoj me nje shikim "ohhh prap Orianna"...jeeesh tani duhet te humb kile sesben hahahah...motra e saj ka nja 8 muaj qe ka lindur, por mban mend siduket kur kam qen me barr

gjitheashtu i thot burrit "babi do shikos "fitbol" (football)..." un dhe burri shikojm njeri tjetrin te habitur dhe e pyes burrin "ja ke then ti qe shikon football?", ai me thot "jo si kam then gje, se di si e di" lol...

Kurse sot po beja gati te jepja chocolate milk...dhe kutia e qumshtit kishte nje imazh te lopes, kjo sa e shikon "ohhh mami "old macdonald had a farm" hahahah..i kujton kenga "old mcdonald had a farm"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ohh zot, do ta rraja ne publik djalin po te isha ajo

Kurse vajza ime me habit nganjehere...thon femijet kan kujtes te shkurter sidomos kur jan te vegjel...por dje vajza me shikon barkun dhe me pyet "mami ke bebi aty"....burri ja plas te qeshurit, une e shikoj me nje shikim "ohhh prap Orianna"...jeeesh tani duhet te humb kile sesben hahahah...motra e saj ka nja 8 muaj qe ka lindur, por mban mend siduket kur kam qen me barr

gjitheashtu i thot burrit "babi do shikos "fitbol" (football)..." un dhe burri shikojm njeri tjetrin te habitur dhe e pyes burrin "ja ke then ti qe shikon football?", ai me thot "jo si kam then gje, se di si e di" lol...

Kurse sot po beja gati te jepja chocolate milk...dhe kutia e qumshtit kishte nje imazh te lopes, kjo sa e shikon "ohhh mami "old macdonald had a farm" hahahah..i kujton kenga "old mcdonald had a farm"
    o rexhina, nuk rrihet femija 14 vjec mi...
    nejse....shqiptaret do duken gjitheandej, mua keshtu me ka rastis ne avion, zeri ne kupe te qiellit, obobobobobobo na e moren fytyren fare...
    qe thua ti une tani jam ne muajin e 8 te shtatzanise dhe kam shtuar nga 7kg te mira... edhe mbreme ne darke po shikonim disa foto te veres se vjetshme....edhe te shikoje humorin qe benin me mua vajza me burrin...vajza me thoshte ktheu pak ne profil te te shikoj pak belin, burri me thoshte hajt mos u merzit se ndoshta per 1 vit do vish ne trupin e merparshem...lere lere...
    po kane per ta pare ato sa te lindi vajza (hej Zot te me dali mbare e mire) por pa kaluar 40 dite do filloj palestren...

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Die ēunat rane pak vone per gjume.Sot su hapeshin syte.Me tekanjozi filloi te perlotej dhe ashtu pergjumesh me thoshte: "E urrej shkollen,e urrej shkollen" .... o i vogli im sa keq me vinte...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Die ēunat rane pak vone per gjume.Sot su hapeshin syte.Me tekanjozi filloi te perlotej dhe ashtu pergjumesh me thoshte: "E urrej shkollen,e urrej shkollen" .... o i vogli im sa keq me vinte...
    puci, puci i vogel
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    A festuat Halloween oj chicks? Cfare , si I veshet kalamajte? Ne e kemi sot! Paraden mbas 2 ditesh ne shkolle. Cuni im do vishet si black ninja me shpate dhe maske. Ka 2 jave me cmendi me ate shpaten. Sa te mbaroj e ti tregoj vendin- shpates! Ueee na cmendi perdite. Imagjinata ime s'shkon aq shume
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •