Close
Faqja 83 prej 196 FillimFillim ... 3373818283848593133183 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Anita mos u merzit. Ndodhin ndonjehere. Ske cben. Po keto femije me keto sjellje per mua Jane femi retard. Ska si shpjegohet ndryshe. Bebi po lexoja dhe postin tend- ku jeton ti qe teachers godasin femijet ????? Si ka mundesi tja fusi me shpulle nje femije model dhe te urte pa shkak? ( po dhe Sikur te kishte) . Strange your story. Si e pabesueshme. Unless ajo zyshe paska Qene psikopate.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    e pafalshme per zyshen.Edhe kujt pa..nje femije te klases se pare.Une vet edhe mund tua kepus ndonje shpull ēunave,por te ma prekin te tjeret....do egersohesha shume.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Spara ndodh Prude. She can get fired per ate shpulle .

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Anita mos u merzit. Ndodhin ndonjehere. Ske cben. Po keto femije me keto sjellje per mua Jane femi retard. Ska si shpjegohet ndryshe. Bebi po lexoja dhe postin tend- ku jeton ti qe teachers godasin femijet ????? Si ka mundesi tja fusi me shpulle nje femije model dhe te urte pa shkak? ( po dhe Sikur te kishte) . Strange your story. Si e pabesueshme. Unless ajo zyshe paska Qene psikopate.
    pink, qe femija im eshte nje femije tejet i edukuar, kjo nuk ka asnje dyshim, pervecse ka marre flete lavderimi per nota te mira, ka marre edhe flete lavderimi per sjellje shembullore...
    nejse une nuk desha te zgjatesha se pse zysha i qelloi, por meqe e kerkon pa problem fare...
    vajza ime i shkon zyshes te tavolina per ta pyetur per dicka (per nje detyre klase) edhe ajo sipas shpjegimit qe na dha me pas neve ishte e nxehur me disa nxenes te tjere ne ate moment edhe kur i shkon vajza ime i qellon edhe i thote "as kete nuk e di?" ...
    dhe ti duhet te dish dicka, po te kerkoja une te hapej filmimi dhe te beja ankese ne drejtori kjo zyshe fluturonte nga puna...
    une e dashur jetoj ne Shqiperi atje ku jetojne te gjithe shqiptaret...
    zysha mund te mos jete psikopate por me sa kam pare edhe lexuar qofte edhe ne kete forum, me shume se gjysma e shqiptareve jane pro goditjes se femijeve dhe nuk i ben pershtypje me i gjuajtur nje shpulle...
    edhe sikur femija im te mos jete i edukuar ajo ka te drejte vetem ti uli note ne sjellje, kaq ka ne dore nje zyshe,
    megjithate ajo e dinte shume mire si ishte puna edhe na kerkoi falje ne edhe vajzes perpara klases...

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    e pafalshme per zyshen.Edhe kujt pa..nje femije te klases se pare.Une vet edhe mund tua kepus ndonje shpull ēunave,por te ma prekin te tjeret....do egersohesha shume.
    po them ate nate nuk na ka zene gjumi...
    nuk na kishte ndodhur kurre, as ne kopesht as ne lagje asgjekundi...
    nuk ishte problemi tek shpulla si dhimbje, se vajza me rafte pika kur e pa qe ne u merzitem shume, po na thoshte o mami po mua nuk eshte se me dhembi, por u merzita shume(se keta femijet tane kane lindur me shkolle te larte, ke qejf kur i degjon), pra ishte problemi tek xhesti,
    ka dhe dicka tjeter shume te rendesishme qe femijet lidhen shume me zyshat e fillores, i konsiderojne si njerez te afert...
    tani vajza ime eshte ne klase te trete dhe eshte shume e lidhur me zyshat dhe me shoket dhe shoqet e klases...
    na degjoi nje dite ne qe po diskutonim per nje shkolle(ne fakt ne po e diskutonim ne parim, nuk kishim ndermend ta ndryshonim) edhe vajza u be keq, "mos guxoni te me nderroni shkollen"- na tha.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Bebi, une e kisha bere qe ajo te pushohej nga puna. Nuk do e toleroja absolutisht! Te preki apo ti bertasi femijes Tim do Ishte bere nami. Kur si jap shpulla une cunit ti japi zysha?!! Hell no! Se imagjinoj dot . Grrrr . Lol

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Bebi, une e kisha bere qe ajo te pushohej nga puna. Nuk do e toleroja absolutisht! Te preki apo ti bertasi femijes Tim do Ishte bere nami. Kur si jap shpulla une cunit ti japi zysha?!! Hell no! Se imagjinoj dot . Grrrr . Lol
    nejse ne e gjykuam keshtu, cfare u be u be, ajo filloi ta puthte gocen ta merrte hopa, vajza u ndje mire edhe ne kaq e patem inatin...
    ishte nje xhest qe nuk u perserit me kurre, ajo e pa qe e kishte menderos...
    per zotin burrin tim nuk e duroj kur i ngre zerin goces, se per ta prek me dore as qe behet fjale, edhe ai s'me duron kur i flas une goces per ndonje gje, edhe e ke parasysh ti ate sherrin qe behet vetem duke u pare me sy qe te mos e kuptoje femija qe ne po shajme njeri tjetrin me sy

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    pink, qe femija im eshte nje femije tejet i edukuar, kjo nuk ka asnje dyshim, pervecse ka marre flete lavderimi per nota te mira, ka marre edhe flete lavderimi per sjellje shembullore...
    nejse une nuk desha te zgjatesha se pse zysha i qelloi, por meqe e kerkon pa problem fare...
    vajza ime i shkon zyshes te tavolina per ta pyetur per dicka (per nje detyre klase) edhe ajo sipas shpjegimit qe na dha me pas neve ishte e nxehur me disa nxenes te tjere ne ate moment edhe kur i shkon vajza ime i qellon edhe i thote "as kete nuk e di?" ...
    dhe ti duhet te dish dicka, po te kerkoja une te hapej filmimi dhe te beja ankese ne drejtori kjo zyshe fluturonte nga puna...
    une e dashur jetoj ne Shqiperi atje ku jetojne te gjithe shqiptaret...
    zysha mund te mos jete psikopate por me sa kam pare edhe lexuar qofte edhe ne kete forum, me shume se gjysma e shqiptareve jane pro goditjes se femijeve dhe nuk i ben pershtypje me i gjuajtur nje shpulle...
    edhe sikur femija im te mos jete i edukuar ajo ka te drejte vetem ti uli note ne sjellje, kaq ka ne dore nje zyshe,
    megjithate ajo e dinte shume mire si ishte puna edhe na kerkoi falje ne edhe vajzes perpara klases...
    Ketu mesueset/edukatoret te bertasin por per te gjuajtuar skam degjuar. Me kafshe se ato ne shqiperi skam pare. Them si ti duhet te kembngulesh qe kjo bipolar mesuese te mos jet me rreth femijve. U merzit ajo who cares prandaj paguhet ta merzisin femijet. kontakto ndonje gazete ose agjensi lajmesh nese shkolla/kopshti nuk ben gje.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    anita flm per urimin, sa per ate incidentin qe te ka ndodhur ty, per zotin bravo te qofte qe e ke ruajtur gjakftohtesine se une kisha per tia ndez syte...
    keto lloj femijesh me sa duket rrihen nga prinderit apo nga edukatoret...
    une kam pas nje rast me zyshen e klases se pare, me vjen goca nje dite ne shtepi duke qare edhe na thote qe zysha i kishte gjuajtur... por nuk ishte ketu problemi, vajza ishte ndjere e fyer qe kjo kishte ndodhur para klases...
    mua dhe tim shoqi na iku truri, jo se dua te mburr vajzen time se nuk ka prind qe e shan femijen e vet, por e kam vajze model, ne kurre si prinder nuk dime ti kemi prekur nje fije floku vajzes tone, vajza ime nuk e ka idene se cfare eshte shpulla e jo me teper edhe imagjino te ma preki me dore zysha...
    te nesermen ne mengjes te dy ne shkolle ne...
    edhe po i thoja tim shoqit nese na e mohon do shkojme te drejtori dhe do kerkojme hapjen e kamerave...
    sa shkojme ne klase e therrasim zyshen edhe pa hapur ne ende gojen kjo na kerkon falje, edhe kuptohet filloi te justifikohej, une Dean e kam vajzen me te mire te klases, kushedi si me qelloi momenti e ku di gje une...
    jo i tha im shoq nuk dua te na kerkosh ne falje por duam ti kerkosh falje vajzes para klases... edhe keshtu beri nuk e zgjati fare...
    pse e beme kete do thuash ti se nje shpulle ishte...
    e para njehere eshte kundra edukates tone ne familje, e dyta askush nuk ka te drejte te ma preki femijen me dore, ajo ka te drejte vetem ta vleresoje me note, edhe e fundit vajza ishte ndjere e fyer...

shume mire bere bebi...mua thjesht te imagjinoj sikur dikush i huaj apo jo te familjes, ti kapi dhe nje fije vajzaves do behesha xhinde lol...ne rastin tend nuk se sprekim femijet me dore kur bejn gabime, se e pranoj kur behet vajza e keqe i jap ndonje dack , ama jam mamaja e saj, dhe nese gjyshja apo gjyshi e bente, le ta bej...por nje i/e huaj, no way jose ska te drejt, nuk eshte femija e tij/saj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 27-09-2012 mė 22:34
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Spara ndodh Prude. She can get fired per ate shpulle .
    pink ka disa shtete ketu ne amerike, qe lejojn shpullat ne klas , biles lexova nje artikull per kete gje ne yahoo.com
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 27-09-2012 mė 22:34
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •