Close
Faqja 82 prej 196 FillimFillim ... 3272808182838492132182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    bebi, sa vjec eshte femija tani? imja ishte 2 vjece (tani eshte dy vjece e gjysem) kur lindi vajza e vogel...dhe java e pare ishte me e rende, se ju duk sikur e abandonova...qante pa pushim, ishte aq e konfuzuar pse po i kushtoja vemendje nje femije tjeter...mbaj mend qe po qaja javen e pare se ndihesha keq qe ishte aq e lenduar...tani, eshte me mire por prap behet xheloze nese loze me motren e saj te vogel, ose kur e ngre ne krah, do dhe kjo

lisa, hahahah, dhe e imja sme le ta ushqej, por ne fakt sdua ta ushqej te them te verteten se pertoj
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    bebi, sa vjec eshte femija tani? imja ishte 2 vjece (tani eshte dy vjece e gjysem) kur lindi vajza e vogel...dhe java e pare ishte me e rende, se ju duk sikur e abandonova...qante pa pushim, ishte aq e konfuzuar pse po i kushtoja vemendje nje femije tjeter...mbaj mend qe po qaja javen e pare se ndihesha keq qe ishte aq e lenduar...tani, eshte me mire por prap behet xheloze nese loze me motren e saj te vogel, ose kur e ngre ne krah, do dhe kjo

lisa, hahahah, dhe e imja sme le ta ushqej, por ne fakt sdua ta ushqej te them te verteten se pertoj
    kur te lind vajzen e dyte, vajza e pare ben 8 vjec...
    nuk e di keshtu me llafe duket sikur me zor po e pret, por ne momente te caktuara behet xheloze...
    me thoshte nje dite; "mami kur te lindi motra do ia kruash ti kurrzin sic ke bere me mua atehere?" - po i thashe une, tia kruajme edhe motres kurrizin se gjynah...
    ajo u zemerua edhe me kthehet; " po ti me ke thene qe vetem mua do ma kruaje kurrizin...", po mire mi mami ia drodha muhabetin une, motres po i kruaj barkun...
    cfare te bej, po mundohem te mos e marri keq situaten kur te lindi e motra...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    kur te lind vajzen e dyte, vajza e pare ben 8 vjec...
    nuk e di keshtu me llafe duket sikur me zor po e pret, por ne momente te caktuara behet xheloze...
    me thoshte nje dite; "mami kur te lindi motra do ia kruash ti kurrzin sic ke bere me mua atehere?" - po i thashe une, tia kruajme edhe motres kurrizin se gjynah...
    ajo u zemerua edhe me kthehet; " po ti me ke thene qe vetem mua do ma kruaje kurrizin...", po mire mi mami ia drodha muhabetin une, motres po i kruaj barkun...
    cfare te bej, po mundohem te mos e marri keq situaten kur te lindi e motra...
    oh, besoj se do gezohet, eshte me e madhe dhe biles besoj do jete posesive me te, mund te doje ta trajtoj si femijen e saj ...un me motren e vogel kemi 3 vjet diference, ama kurre sjam ndjehur xheloze kur prinderit i kushtonin vemendje se mendoja ishte vajza me e vogel dhe e merritonte, dhe gjithemone e merrja ne krah ose i tregoja efeksion si i tregonin prinderit...ama me motrat e medhaja atehere tregoja xhelozi nese prinderit i tregonin vemendje atyre sesa mua .
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Die u shkeputa pak me heret nga puna dhe po i prisja vet femijet poshte pallatit kur ti sillte furgoni.Atyre u pelqen ti percjellim dhe ti presim ne(dmth une ose i ati),por ne pamundesi gjithmone kete pune e ben gjyshi me gjyshen.
    Dhe keshtu i prita cunat dhe po shkonim hyrjes.Ku filloi ēuni te komentonte: "Une e dija qe do me prisje ti se ma tha mendja".
    - Si te tha ajo mendja? e pyeta
    - Une i them mendjes qe do me mari nėna,por kam deshire qe te me mari mami dhe mendja mė dėgjoi"

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Die u shkeputa pak me heret nga puna dhe po i prisja vet femijet poshte pallatit kur ti sillte furgoni.Atyre u pelqen ti percjellim dhe ti presim ne(dmth une ose i ati),por ne pamundesi gjithmone kete pune e ben gjyshi me gjyshen.
    Dhe keshtu i prita cunat dhe po shkonim hyrjes.Ku filloi ēuni te komentonte: "Une e dija qe do me prisje ti se ma tha mendja".
    - Si te tha ajo mendja? e pyeta
    - Une i them mendjes qe do me mari nėna,por kam deshire qe te me mari mami dhe mendja mė dėgjoi"
    prudence, me preke me kete qe te ka thene djali...
    edhe une mbasdite nuk kam mundesi ta pres vete, dhe femijet tane jane aq te kuptueshem, aq te bindur, shpesh nuk na i thone te gjitha ato qe ndjejne se e shikojne qe ne merzitemi dhe prekemi...
    une punen e kam te tille qe leviz shpesh jashte shtetit dhe vajza nje nate po me thoshte: "mami une jam shume mire me babin ne shtepi kur nuk je ti, por kur ha darken me duket sikur une me babin jemi vetem..."

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    prudence, me preke me kete qe te ka thene djali...
    edhe une mbasdite nuk kam mundesi ta pres vete, dhe femijet tane jane aq te kuptueshem, aq te bindur, shpesh nuk na i thone te gjitha ato qe ndjejne se e shikojne qe ne merzitemi dhe prekemi...
    une punen e kam te tille qe leviz shpesh jashte shtetit dhe vajza nje nate po me thoshte: "mami une jam shume mire me babin ne shtepi kur nuk je ti, por kur ha darken me duket sikur une me babin jemi vetem..."
    ne fakt une e tregova per gallat,por tani po prekem vertet,sa nga ēuni im e sa nga ēupa jote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    bebi, urime dhe me nje femije te shendetshem!

Mua ma rrahen gocen nder duar dje. O sa keq jam ndjere dhe ndihem akoma.

Ishim ne nje dyqan dhe drejt neve po vinte nje vajze me vogel me trup se vajza ime (po ishte nje vit e gjysme me e vjeter). Kur zgjati duart drejt ksaj une mendova se po e perqafonte dhe fillova te qesh,por ajo i kapi gershetin dhe e terhoqi me sa fuqi kishte. Vajza u tmerrua , jo vetem nga dhimbja po edhe se se kuptonte cfare po ndodhe. Ska pare asnjehere te hiqet dikush nga floket dhe tani po e provonte prape. Une u hutova se me erdhi papritur dhe i kapa doren em vonese, po ajo se leshonte se se leshonte. Mu desh tia pickoje doren.
    Sot ndihem keq qe e kam pisku ,por dje me vinte ti shkoja nga prapa dhe ti rrihja te dyja edhe ate edhe nenen e saj.
    mezi e pushuam vajzen se qari. Sot duket qe e ka harru po une spo e harroj dot. Sa keq kur e din qe nuk ishe aty ta mbroje femijen tend. Ska faj burri kur i thote "kushdo qe ta mshoje,mshoi edhe ti".
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    edhe une kam nje komshie qe e ka vajzen 2 vjece, ajo ja shkuli floket vajzes nje dizaj dhe kjo e imja u tmerrua, por kaq shume sa sa e shikon nga larg fillon e qan dhe kur del ndnj femije tjeter qe i ngjan asaj kjo cupa ime qan, nuk eshte mesuar me egersira;
    po hajde se femije jane , vetem te mos bejne gjera me zarar , po se sa do zihen, do cirren e do shkulen , ohua , ashtu do kaliten
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    edhe une kam nje komshie qe e ka vajzen 2 vjece, ajo ja shkuli floket vajzes nje dizaj dhe kjo e imja u tmerrua, por kaq shume sa sa e shikon nga larg fillon e qan dhe kur del ndnj femije tjeter qe i ngjan asaj kjo cupa ime qan, nuk eshte mesuar me egersira;
    po hajde se femije jane , vetem te mos bejne gjera me zarar , po se sa do zihen, do cirren e do shkulen , ohua , ashtu do kaliten
    Ta kam lakmi Marya ,sa qete e ke marre ti. Une u cmenda fare te them te drejten. E dija qe do ti ndodhi nje dite po jo ne doren time. E kisha per dore une. Edhe tani me rri parsysh vajza tek qante dhe me shikonte me frike me pas. Do te kete mendu qe une jam e zonja ta mbroje.

Po mire qe e provuam , do te tregohemi me vegjilente here tjeter haha.
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    bebi, urime dhe me nje femije te shendetshem!

Mua ma rrahen gocen nder duar dje. O sa keq jam ndjere dhe ndihem akoma.

Ishim ne nje dyqan dhe drejt neve po vinte nje vajze me vogel me trup se vajza ime (po ishte nje vit e gjysme me e vjeter). Kur zgjati duart drejt ksaj une mendova se po e perqafonte dhe fillova te qesh,por ajo i kapi gershetin dhe e terhoqi me sa fuqi kishte. Vajza u tmerrua , jo vetem nga dhimbja po edhe se se kuptonte cfare po ndodhe. Ska pare asnjehere te hiqet dikush nga floket dhe tani po e provonte prape. Une u hutova se me erdhi papritur dhe i kapa doren em vonese, po ajo se leshonte se se leshonte. Mu desh tia pickoje doren.
    Sot ndihem keq qe e kam pisku ,por dje me vinte ti shkoja nga prapa dhe ti rrihja te dyja edhe ate edhe nenen e saj.
    mezi e pushuam vajzen se qari. Sot duket qe e ka harru po une spo e harroj dot. Sa keq kur e din qe nuk ishe aty ta mbroje femijen tend. Ska faj burri kur i thote "kushdo qe ta mshoje,mshoi edhe ti".
    anita flm per urimin, sa per ate incidentin qe te ka ndodhur ty, per zotin bravo te qofte qe e ke ruajtur gjakftohtesine se une kisha per tia ndez syte...
    keto lloj femijesh me sa duket rrihen nga prinderit apo nga edukatoret...
    une kam pas nje rast me zyshen e klases se pare, me vjen goca nje dite ne shtepi duke qare edhe na thote qe zysha i kishte gjuajtur... por nuk ishte ketu problemi, vajza ishte ndjere e fyer qe kjo kishte ndodhur para klases...
    mua dhe tim shoqi na iku truri, jo se dua te mburr vajzen time se nuk ka prind qe e shan femijen e vet, por e kam vajze model, ne kurre si prinder nuk dime ti kemi prekur nje fije floku vajzes tone, vajza ime nuk e ka idene se cfare eshte shpulla e jo me teper edhe imagjino te ma preki me dore zysha...
    te nesermen ne mengjes te dy ne shkolle ne...
    edhe po i thoja tim shoqit nese na e mohon do shkojme te drejtori dhe do kerkojme hapjen e kamerave...
    sa shkojme ne klase e therrasim zyshen edhe pa hapur ne ende gojen kjo na kerkon falje, edhe kuptohet filloi te justifikohej, une Dean e kam vajzen me te mire te klases, kushedi si me qelloi momenti e ku di gje une...
    jo i tha im shoq nuk dua te na kerkosh ne falje por duam ti kerkosh falje vajzes para klases... edhe keshtu beri nuk e zgjati fare...
    pse e beme kete do thuash ti se nje shpulle ishte...
    e para njehere eshte kundra edukates tone ne familje, e dyta askush nuk ka te drejte te ma preki femijen me dore, ajo ka te drejte vetem ta vleresoje me note, edhe e fundit vajza ishte ndjere e fyer...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •