Close
Faqja 81 prej 196 FillimFillim ... 3171798081828391131181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 1960
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Quni ka filluar te kollitet per tna terhequr vemendjen lol , dje bente FAKE kollitje qe ta shikoja pastaj ndalonte , kur e shihte qe spo merresha me te prap ja fuste nje kollitje fallco , pastaj po ja bente hubbyt haha u shkrime ..

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    dhe uturaku i vajze ka muzi, tatata YEAHHHYYY...dhe vetem nje levizje apo ta prekte dicka uturakun kjo muzik fillonte...imagjino kur shkon ne banjo ne mes te nates dhe degjon kete muzik, pataksesha gjithemone, sa ja hoqem fare muziken

une i kam blere nje me shkalle qe ai hipen vete dhe vendoset ne wc .......ne uturak nuk don me tani ,u rrit ai u be burr i madh
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    une i kam blere nje me shkalle qe ai hipen vete dhe vendoset ne wc .......ne uturak nuk don me tani ,u rrit ai u be burr i madh
    femijet kur jane te vegjel duan te sillen si te rritur, kur rriten paksa sillen si te vegjel...
    vajza ime nje dite me thoshte mua "o mami ku e kam une ate uturakun e bukur qe kam pas kur kam qene e vogel...." po ja diku andej nga bodrumi i thoja une...
    edhe ajo "a do ma gjesh ndonje dite ta provoj njehere si kur kam qene e vogel..."
    po cfare thua mi mami i thoja une, ti kur ke qene e vogel kishe qejf te uleshe tek Wc e banjos, tani dashke uturak

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    hahaha bebi

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121

Question

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    hahaha bebi
    te shohim tani si do sillet, kur ti lindi motra dhe do perdori disa nga gjerat e saj kur ka qene e vogel...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    dhe e imja se perdor me, e perdor si shkall...eshte shume e lezecme kur e leviz afer cezmes, dhe hypen lart te hapi cezmen dhe te laj duart ...

vajzen e kam kercimtare dhe kengetare, sidomos kengetare te madhe lol...kur jemi ne makin, fillon dhe kendon kur ja ka qefi, dhe un duke menduar se do ndihet mire nese filloj ta shoqeroj me kengen e saj, ajo ma pret duke bertitur "Stop it, eshte kenga ime mami" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    te shohim tani si do sillet, kur ti lindi motra dhe do perdori disa nga gjerat e saj kur ka qene e vogel...
    congratulation bebi, dhe nje lindje sa me te lehte!

un para se te lindja vendosa ti bleja nje bebi kukull me karroce qe te lozte...kjo ca ben, e heq kukullen nga karroca dhe e perdor vet per te ulur..eshte shqepur eshte bere per hibret karroca...por akoma e perdor te te ulur vet...gallat ishte kur ulej dhe i thoshte kushuririt te saj qe ta shtynte lol

oh dhe ne park kur shkojm afer liqenit dhe i hedhim buke rosave, kjo kerkon per buke, hedh disa thrime pastaj fillon ta haje vet buken
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 22-09-2012 mė 23:06
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Kenaqesi per mua ti lexoj brockullat e engjujve tuaj.
    <3
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    congratulation bebi, dhe nje lindje sa me te lehte!

un para se te lindja vendosa ti bleja nje bebi kukull me karroce qe te lozte...kjo ca ben, e heq kukullen nga karroca dhe e perdor vet per te ulur..eshte shqepur eshte bere per hibret karroca...por akoma e perdor te te ulur vet...gallat ishte kur ulej dhe i thoshte kushuririt te saj qe ta shtynte lol

oh dhe ne park kur shkojm afer liqenit dhe i hedhim buke rosave, kjo kerkon per buke, hedh disa thrime pastaj fillon ta haje vet buken
    hahahahahaha me shkrive...
    te shohim te shohim se mos ma hedh vajzen e porsa lindur nga karroca qe te rrije vete... ku i dihet, deri tani te jep pershtypjen sikur me zor po e pret...

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    dhe e imja se perdor me, e perdor si shkall...eshte shume e lezecme kur e leviz afer cezmes, dhe hypen lart te hapi cezmen dhe te laj duart ...

vajzen e kam kercimtare dhe kengetare, sidomos kengetare te madhe lol...kur jemi ne makin, fillon dhe kendon kur ja ka qefi, dhe un duke menduar se do ndihet mire nese filloj ta shoqeroj me kengen e saj, ajo ma pret duke bertitur "Stop it, eshte kenga ime mami" lol

lum si ti sdo kesh keq do te behet nodonje star goca..... po qe mbll kapakun dhe kacavirret deri sa hipen dhe mbeshtet nje kembe mbi komodine dhe nje siper wc don me la dhembet dhe ky vete aman se po na rriten para kohe.....une te madhin se kam lene me ra ne toke deri 4-5 vjec e kam ushqyer vete kurse ky i vogli nei(nein) thot behet zhul sa here duhet te haje
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •