Quni ka filluar te kollitet per tna terhequr vemendjen lol , dje bente FAKE kollitje qe ta shikoja pastaj ndalonte , kur e shihte qe spo merresha me te prap ja fuste nje kollitje fallco, pastaj po ja bente hubbyt haha u shkrime ..
Quni ka filluar te kollitet per tna terhequr vemendjen lol , dje bente FAKE kollitje qe ta shikoja pastaj ndalonte , kur e shihte qe spo merresha me te prap ja fuste nje kollitje fallco, pastaj po ja bente hubbyt haha u shkrime ..
femijet kur jane te vegjel duan te sillen si te rritur, kur rriten paksa sillen si te vegjel...
vajza ime nje dite me thoshte mua "o mami ku e kam une ate uturakun e bukur qe kam pas kur kam qene e vogel...." po ja diku andej nga bodrumi i thoja une...
edhe ajo "a do ma gjesh ndonje dite ta provoj njehere si kur kam qene e vogel..."
po cfare thua mi mami i thoja une, ti kur ke qene e vogel kishe qejf te uleshe tek Wc e banjos, tani dashke uturak![]()
dhe e imja se perdor me, e perdor si shkall...eshte shume e lezecme kur e leviz afer cezmes, dhe hypen lart te hapi cezmen dhe te laj duart...
vajzen e kam kercimtare dhe kengetare, sidomos kengetare te madhe lol...kur jemi ne makin, fillon dhe kendon kur ja ka qefi, dhe un duke menduar se do ndihet mire nese filloj ta shoqeroj me kengen e saj, ajo ma pret duke bertitur "Stop it, eshte kenga ime mami" lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
congratulation bebi, dhe nje lindje sa me te lehte!
un para se te lindja vendosa ti bleja nje bebi kukull me karroce qe te lozte...kjo ca ben, e heq kukullen nga karroca dhe e perdor vet per te ulur..eshte shqepur eshte bere per hibret karroca...por akoma e perdor te te ulur vet...gallat ishte kur ulej dhe i thoshte kushuririt te saj qe ta shtynte lol
oh dhe ne park kur shkojm afer liqenit dhe i hedhim buke rosave, kjo kerkon per buke, hedh disa thrime pastaj fillon ta haje vet buken![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 22-09-2012 mė 23:06
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kenaqesi per mua ti lexoj brockullat e engjujve tuaj.
<3
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
lum si ti sdo kesh keq do te behet nodonje star goca..... po qe mbll kapakun dhe kacavirret deri sa hipen dhe mbeshtet nje kembe mbi komodine dhe nje siper wc don me la dhembet dhe ky vete aman se po na rriten para kohe.....une te madhin se kam lene me ra ne toke deri 4-5 vjec e kam ushqyer vete kurse ky i vogli nei(nein) thot behet zhul sa here duhet te haje
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Krijoni Kontakt