Close
Faqja 80 prej 196 FillimFillim ... 3070787980818290130180 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 1960
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    hahaha Marya .. dats funny

Sa per shkollen i imi ka kohe , sot psh mbush 7 muaj , por shpesh me pyesin nese i ka mbush 1 vjec , per shkolla te mira kam bere research dhe dua ta coj ne MONTESORI .. ne qytetin ku do shkojm me jetuar kishte nje te tille dhe fillonte kur ishte femija 1 vjet e gjysem .. a thua ja vlen aq heret ?

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin

Sa per shkollen i imi ka kohe , sot psh mbush 7 muaj , por shpesh me pyesin nese i ka mbush 1 vjec , per shkolla te mira kam bere research dhe dua ta coj ne MONTESORI .. ne qytetin ku do shkojm me jetuar kishte nje te tille dhe fillonte kur ishte femija 1 vjet e gjysem .. a thua ja vlen aq heret ?
    Po ja vlen.dhe Montesori ne Tr eshte goxha cilesor krahasuar me shumicen qe ka rrotull.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Per number 2 e kane me muzike triumfuese - ta ta ta na na. So funny .
    dhe uturaku i vajze ka muzi, tatata YEAHHHYYY...dhe vetem nje levizje apo ta prekte dicka uturakun kjo muzik fillonte...imagjino kur shkon ne banjo ne mes te nates dhe degjon kete muzik, pataksesha gjithemone, sa ja hoqem fare muziken
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Jam shtrire me cunat dhe po shohim nje program per transplant zemre.jane sh kurioz.Flasin familjaret per eksperiencat e njerezve te tyre disa prej te cileve nuk rrojne me.Dhe filmimi jep nje varr, teksa ben komente per vdekjen e x personi.

Cuni djathtas me pyet: - e vrekosen ate?(nje mix midis varrosjes dhe groposjes)
    -cfare cfare e pyeta.
    E kuptoi qe se tha sakte dhe beri shpjegimin: e mbuluan me rere ate dhe i vune nje gur
    Cuni majtas nga gjithe kjo qe pa pyeti: po si u kthye njeriu ne gur?!....ndersa per pjeset qe tregonin qarkullimin e gjakut.... - ua ma.. gjaku po fluturon.
    hahahah lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin

Mos fol me keshtu se po me dukesh si zezake.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    cuni im 6 vjecar ka fillu soccer. Dje kishte 1st game of the season. A jajaja s'paska gje me te poshter se kur fillon sporti. Te fuska ne "sherr" me burrin. . Posi nuk marrkam vesht une nga soccer ! LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    cuni im 6 vjecar ka fillu soccer. Dje kishte 1st game of the season. A jajaja s'paska gje me te poshter se kur fillon sporti. Te fuska ne "sherr" me burrin. . Posi nuk marrkam vesht une nga soccer ! LOL
    Vazhdon te jete e gjalle thenia: "burri e merr vesh i fundit"

Ne e kemi kuptu me kohe

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    So ti po thua une marr vesht ?! Me bere qefin. Kompliment I madh. . Jo mo Illyrian kur vjen puna per soccer, vetem daddy eshte kopetent.Ska vend per me shume .E forte, se te pakten nja 2 prinder me moren per fotografe te qendres sportive. Se aq me ngeli te bej.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    So ti po thua une marr vesht ?! Me bere qefin. Kompliment I madh. : D. Jo mo Illyrian kur vjen puna per soccer, vetem daddy eshte kopetent.Ska vend per me shume : (.E forte, se te pakten nja 2 prinder me moren per fotografe te qendres sportive. Se aq me ngeli te bej. : p
    Une po them, ti ke deshire qe te merresh vesh ne soccer por fatkeqesisht ajo ngelet vetem nje deshire

Me kujtohet kampionati i para dy viteve ku ti e ke pas efektin e kundert me oktapodin e famshem. Secilin ekip qe e zgjedhje ti, e ka pas humbjen 100% te sigurte. lol

E forte, se te pakten nja 2 prinder me moren per fotografe te qendres sportive. Se aq me ngeli te bej. : p

P.s. Ne fakt, ti je e lindur per fotografe. Kete e them seriozisht, por mos rrit mendjen : p

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kot ky. lol. Une marr vesht me shume se 99% e antareve te forumit ketu ! Thjesht te ai 1% ketu apo jashte forumit une hap rruge.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •